Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestroga

a jakie lubicie najbardziej?

Polecane posty

No ba :classic_cool: dzisiaj zostałam zaatakowana przez wystający kawałek metalowej szafki.. :P mam śliczną szramę na plecach.. ale ze mnie niezdara.. ale nie płakałam! ( :P 😭 ) W ogóle silna kobita ze mnie :classic_cool: Odwala mi już na noc.. jeszcze się nie przestawiłam razem z tą zmianą czasu.. kto mi zrobi łóżko.. jak mi się nie chce :( 😭 !

Gość przestroga
zgadza sie wnetrze najlepiej dobrze urzadzone feng shui i te sprawy ;)

Gość przestroga
stanczyk chyba przeginasz

Jak zaczniesz przegrywać, to podam Ci łapkę ( [ cześć] ) i podniosę Cię i dalej pójdziesz ;) tak, Kornik,pociąg musi być.. jak to było.. intercity? :D nie wiem, nie jeżdżę takimi .. ( pociągi i tak są najlepsze.. byle do przodu! )

Gość przestroga
najlepiej pociag z miejscowka

Gość przestroga
jedno albo drugie jednoczesnie to ciezko chyba ze masz na mysli przyjaciol do lozka

E tam Deeaa.. zawsze może być lepiej. Jest taka piosenka z \"Metra\" ( oj, jak tematycznie mi wyszło ;) ) gdzie tekst idzie tak : \"gdy jest źle, to dobry znak, bo może znów lepiej być\" jakie to banalne :D Kornik --> :D:D

Gość przestroga
dziewczyny zabierzcie stanczyka:)ze soba rozerwie sie chlopina ;)

Mam spodenki.. ale wiesz co.. jak tak słucham tego wiatru, to aż się boję wychodzić gdziekolwiek. Mam jeszcze te stare, drewniane okna w domu.. i tak mi szyby.. jakoś rusza że szok ;)

Gość przestroga
jestem z wami to gdzie u was czy u mnie;)

Gość potwor nie potwor
aby otwor :O

Lepiej uważaj na drodze.. wiesz.. może jacyś ślepcy będą, czy co .. zawiewa mocno.. a ja za niedługo będę musiała iść, bo coś mnie Piaskowy Dziadek wzywa .. i Morfeusz... oj, dużo tych facetów .. 💤

Gość przestroga
podziel sie jeden ci nie starczy?

Przestroga, bierz jak chcesz :D oni są wszędzie.. okej, lubię spać w autku. Tak przyjemnie buja.. tylko musimy gdzieś się przejechać daleko. Nad morze. Tam będzie cudowny wiatr..

Dobranoc Stańczyk :) Ja też już spływam.. Morfeusz mnie wziął w ramiona i ledwo co udaje mi się coś pisać.. dobranoc! Cudownych, fioletowych snów pachnących fiołkami.. :) Dea - pośnimy sobie o morzu.. Dobranoc Przestrogo! 🌻 Z kornikiem się nie żegnam, bo gdzieś się wgryzł i nie widać go ;) Papa wszystkim! 💤

Uuaa.. ale ślicznie dzisiaj! Mocno wiało w nocy, to i wywiało te chmury i brzydką pogodę. Dzisiaj pierwsze co zobaczyłam po otworzeniu oczu, to błękitne niebo i promienie słońca.. :) aż chce się żyć.. i w domu taki spokój.. Pozdrawiam

Gość przestroga
ale u mnie bylo dzis zimno ojjojoj dobrze ze sie grubiej ubralam to nie zmarzlam a teraz goraca zupka mniam mniam

Gość przestroga
jak tam nie zachorowal nikt na tym ziabie?

Gość bruneci
z ciemnymi oczkami mniam mniam mniam

Rano jak wstałam, zobaczyłam tą biel.. To po prostu mnie zcięło ;) Nie oglądam tv, dlatego nie wiedziałam, że zapowiadali.. pełna radości wyciągnęłam z szafy mój kochany zimowy płaszczyk, rękawiczki i szaliczek i pognałam w świat ;) A teraz raczę się kawusią i ciastem.. ;) Dla wszystkich to samo 🌻

Gość przestroga
ja dzis tak przemarzlam ze od 2 godzin nie moge sie rozgrzac :(

Ooo.. ja dopiero niedawno z dworu wróciłam. Brr, strasznie tam jest. A wiecie co mnie spotkało? :) ( a raczej kto :P ) Kolega, którego nie widziałam przeszlo dwa lata! Jejku.. taaakie spotkanie po latach. Chciał mnie na piwo wyciągnąć, ale dzisiaj nie za bardzo mogę..