Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pliiishelppme

Mam 45 lat i jestem w ciązy!! Co to bedzie,?

Polecane posty

Gość dzidziuś bedzie
:D

Gość zapewne urodzisz
moja sąsiadka miala 46

Gość to cię odmłodzi

Gość chlopczyk albo dziewczynka
:classic_cool: :)

Gość pliiishelppme
zadna prowokacja...mam meża ale on jeszzce nie wie, jest w pracy a ja sie dzis dowiedziałam,szok

Gość amant ty masz gabinet
ze się tak wszedzie reklamujesz?

Gość to bedzie forum ciąża

Gość ciesz sie ze masz taki sprawny
organizm. Na wszelki wypadek zrob sobie badanie prenatalne. Mam 3 znajome, ktore urodzily w podobnym wieku, wszystko jest jak najlepiej, a one wygladaja kwitnąco.

Gość zszokowany
Jesteś skrajnie nieodpowiedzialna. Ciekawe co zrobisz jak urodzisz dziecko z zespołem Downa. Przyjdziesz na Kafeterie się wyżalić?

Gość zszokowany
Viola masz oczywiście rację. Bynajmniej nie twierdzę, że jedynie kobieta jest tu winna. Śmieszne jest tylko to, że przychodzi z tym problemem na forum.

Gość nieszczęsna a ile ty jeszcze
zamierzasz zyć unieszczesliwisz siebie i dziecko

Gość blelelele
jezeli to nie jest twoje pierwsze dziecko to sie nie martw, zrob badania prenatalne, dbaj o siebie i bedzie git!

Gość co wy pieprzycie
czy ona jedna jest w ciazy w tym wieku? I co tu ma odpowiedzxialnosc do rzeczy - przynajmniej bedzie miala za co utrzymaci i nie bedzie sie zalic, ze jej dzicko mlodośc niszczy.

No tak, tu masz rację, ale ...................... Każdy wchodzi na forum z różnymi sprawami. Jedne sa błahe, a inne poważne, jedni chca zabawy, a inni porady. Autorka pokazała nam swoją obawę i strach. ja ja rozumiem i sama nie wiem czy w takiej sutuacji potrafiłabym sie racjonalnie zachować.

Gość zszokowany
Nie wiesz co tu ma odpowiedzialność do rzeczy, kretynie? To sprawdź statystyki urodzeń dzieci z wadami genetycznymi przez kobiety po 40stce. Zdziwisz się.

Gość ++++++
alez wy zacofani....ja mam 49 i tez bardzo chcialabym byc w ciazy, ale nie moge juz. Szkoda

\" co wy pieprzycie czy ona jedna jest w ciazy w tym wieku? I co tu ma odpowiedzxialnosc do rzeczy - przynajmniej bedzie miala za co utrzymaci i nie bedzie sie zalic, ze jej dzicko mlodośc niszczy. \" CZy chcesz ją zasponsorować:P.W razie problemu za takie teksty powinna być kara płacenia alimentów:P.

Ja mam 40 i nie chciałabym mieć juz dzieciątka. Pierwsze juz dorosłe i życie ma inny aspekt, a jednak człowiek układa sobie zycie, aby mu było dobrze. Może stąd ta obawa. Fakt - dziecko w tym ,,dojrzałym\" wieku jest darem losu, ale nie można wykluczyc jakichś chorób. Czego nie życze autorce, przenigdy, przenigdy.

Gość tez mi kataklizm
alimentów prawdopodobnie kobieta nie potrzebuje, troskliwy amancie

Gość partynica
gratuluje ale to straszne dziecko będzie miało 20 lat a Wy po 66 zamiast zająć sie swoim życiem będzie musiało sie troszczyć o starzejących sie rodziców,brzmi brutalnie ale taka prawda

Gość pozdrowienia dla Kajsmy

Gość 46 lat to zupelnie mlody
czlowiek. Jezeli mogla zajsc w ciaze to znaczy ze ma hormony i mlodosc aby w nia zajsc... Znam wielu ludzi ktorzy mieli starszych rodzicow i ci rodzice byli w pewnym sensie mlodzi od tych naprawde mlodych. Na przyklad Claudia Cardinale zostala mama i babcia jednoczesnie.

Gość partynica
zbyt duża różnica wieku-kwestie pokoleniowe(mają ogromne znaczenie)po pierwsze,po drugie ja mam rodziców mniej więcej w tym wieku, nie moge znaleść stałej pracy bo musze sie nimi zajmować, jedno z rodziców w tej chwili ciężko choruje więc musze siedzieć w domu i sie opiekować,ja wiem że po 30 nie będe mieć dzieci