Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajagoogoo

może ja czegoś nie rozumiem...

Polecane posty

Gość kajagoogoo

mój facet daje mi wyraźnie do zrozumienia, że myśli o ślubie ze mną, nalega na wspólne mieszkanie, goni na rodzinne imprezy- chociaż nie to żeby się zaraz oświadczać miał... a jednoczesnie panikuje na myśl, że moglabym zajść w ciąże- chce się podwójnie zabezpieczać itd ja tego nie rozumiem...a Wy? w końcu zabezpieczamy się, a sex ma być przyjemny- nie tylko bezpieczny- a skoro myśli o wspólnej przyszlości to chyba nie powinen sie tak bać...tak? a moze mylę się?

Gość PCT
a co? chcesz go dzieckiem przygwoździć? :o

ma rację. Dla mnie ślub tez nie oznacza, że wyraziłam zgodę i na dzieci slub to wola bycia razem, on i ja ale wiele kobiet nadal ma stary swiatopogląd, że dziecko- kula co wiąże ją z facetem na amen. nawte lepiej od ślubu. i stąd łapanki na ciąże, jak jedna koza, nie brała cilestu a tylko 2 razy spali na cały miesiąc spotykania sie. A 7 lat jadła i nic. takie wyrachowane to tylko z liścia

Gość kajagoogoo
ja go wcale nie chce przygwoździć...niczym! po prostu nie rozumiem jego strachu nie jesteśmy dziećmi, ani jakimiś radykałami którzy uważają że musi być najpierw ślub, potem dziecko...a skoro myśli o mnie powaznie i zabezpieczamy się- standardowo- to czemu panikuje??

Gość kajagoogoo
"i stąd łapanki na ciąże, jak jedna koza, nie brała cilestu a tylko 2 razy spali na cały miesiąc spotykania sie. A 7 lat jadła i nic. takie wyrachowane to tylko z liścia"- nic nie zrozumiałam... to moze powinnam z nim pogadać- po co on chce brać ślub... bo jesli ja miala bym brać z nim slub to po to żeby zalożyć rodzinę- mieć dzieci...a nie świecić obrączką na palcu

23:39 powinniście pomówić. Czasem nie ma już miejsca na to inne dziecko w rodzinie, bo ex się rozpanoszyła ze swoim a twojego nienawidzi.. wiec jak widać trzeba to wyjasnic.

Gość kajagoogoo
wkurza mnie myśl o tym, że facet który mydli mi oczy jakąś rozmytą i niewyraźną wizją tego, że wydaje mi się, że ewentualnie chyba myśli o tym żeby spędzić ze mną resztę życia...panicznie boi się, ze mogłabym zajść w ciążę!

Gość beatkaaaaa
chyba masz jakas manie z ta ciążą :o wyluzuj kobito

Gość kajagoogoo
jaką manię....? po prostu chce mieć fajny seks, który da mi chociaż trochę frajdy a nie seks, do którego każde z nas ubrane będzie po zeby w zabepieczenia i nic nie będzie czuło

Gość Ty dużo nie rozumiesz ...
i przestań zakładać denne topiki, bo stajesz się nuuuuuuuuuuuuudna

Gość kajagoogoo
świetnie, kojarzysz jakiś inny mój topik? :O