Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieISTOTNA

Czyż nie pięknie by było odejść tego dnia...

Polecane posty

Gość NieISTOTNA

Zostawić to całe gówno,tą samotność!Zrobić sobie najpiękniejszy prezent w życiu... odejść!Im ulży i mi ulży długo się zbierałam do podjęcia tego kroku.Jeszcze nie wszystkie sprawy pokończyłam ale może warto by było raz w życiu zaszaleć i oddać się w JEJ ręce.....?

Gość zawsze wychodzi...
KOchanie, nie wiesz, czyje to będą ręce...

Gość NieISTOTNA
Za dużo tych "bez owocnych" rozmów było.. nic już nie ma sensu, nic nie można zrobić... naprawde próbowałam, czekałam...

Najwyraźniej rozmawiałaś z nieodpowiednimi ludźmi. Nie słuchaj pustych frazesów typu: \"Warto żyć\", \"Życie to najcenniejszy dar\", bo jesli jesteś zdesperowana i chcesz odejść, takie hasła do Ciebie nie dotrą. Po prostu bądź i poszukuj.

Gość zawsze wychodzi...
och, dziewczyno... Zamknij oczy i pomódl się, a On wskaże ci wyjście z zaułka. Ty musisz tylko wstac na nogi. Potrafisz. Jestem z Tobą. 👄

Gość A może na sąsiedniej ulicy
jest ktos kto nie umie cię znależć !!!

Gość na przykład komornik

Ja też mam tego wszystkiego dosyć! Wiecznie poniżanie i niesprawiedliwość! Nic mi nie wychodzi w życiu!!!!Też już nie mam siły... Od jutra nie idę do pracy i w końcu oddam się jej na zawsze...

A jak zaboli cię głowa, to galopem do lekarza polecisz! Głupie gadanie i jeszcze głupsze myślenie nikomu krzywdy oprócz ciebie, nie zrobi. Porządki w szafie na ciebie czekają, bo wszyscy się dowiedzą, żeś fleja. Większości sądzone tyle żyć, ile czasu potrzebują, żeby zrobić coś na tym świecie. Jak widać głupota też jest w cenie - może dla podkreślenia mądrości?

Gość ja szczerze mówiąc tez bym sob
ie chcętnie skróciła to denne życie:o Ale mam już wszystkiego tak dośc, że tym razem już mi się nawet zabijać nie chce:o🖐️

ale jestem taka mądra, ze do lekarza nie chadzam:p Nawte teraz, kiedy jestem chora juz dwa tygodnie. Może w końcu się coś przyplącze i mnie szlag trafi:p

kto odbiera sobie zycie jest wielkim tchórzem! Wy jeszcze zyjecie-udowodnijcie ze nie jestescie tchórzami !!! zycie jest jakie jest, raz sie jest pod wozem a raz nad....pokazcie ze nie boicie sie zycia i dacie rade nawet wtedy kiedy jestescie pod wozem.

ja się nie zabijam. Szkoda roboty. Nie chce mi się. Czekam, aż sama zdechnę, także spokojnie:o🖐️

tydzien temu stracilem Ojca :( nawet nie wiecie jaka to strata i bol dla bliskich!!!wiec nie warto tego robic samym sobie i tym,ktorym na nas zalezy!!!

Gość halo haloo
ja mam ochote ze soba skonczyc srednio co 2-3 dni, w ten dni gdy nie chce jest ok. nie wyrabiam psychicznie w domu, nerwowa straszna, ciagle awantury, wyprowadzic sie nie moge bo nie mam wlasnych pieniedzy, poza tym zawalilam rok studiow, to akurat przezyje, mam wspanialego faceta i wlasciwie dla niego zyje :o rodzine kocham mimo wszystko i tez bym im nie chciala zrobic tej krzywdy, mimo to mam mysli samobojcze :o moze jakbym sprobowala i by mnie odratowali to by w koncu kurwa zrozumieli, ze nie oni jedyni cierpia na ciaglych klotniach, ale ja rowniez, i to strasznie. jest jedna jeszcze rzecz ktora trzyma mnie przy zyciu - nadzieja na to ze to wszystko sie zmieni. mam dopiero 21 lat i wierze ze kiedys bedzie ok, nie chce stracic szansy na fajne zycie zabijajac sie.

Wyrazy wspólczucia Robal👄 A do autorki ..............każdy z nas ma takie chwile kiedy wydaje mu sie ze najlepszym wyjściem jest smierć tylko jak narazie wiemy co jest teraz a czy naprawde osiągniesz to \"coś\" po samobójstwie tej gwarancji nie masz.Więc jeśli nie umiesz pomoc sobie postaraj sie pomagac innym oddaj swoje zycie jako wolontariuszka a wtedy moze je docenisz.Jak juz pisałam tez mialam chwile zwątpienia ale mam dzieci i mysl o nich mnie motywowala do życia.Teraz mam i dzieci i kochająca mnie osobe i to motywuje mnie jeszcze mocniej. Dla Ciebie👄👄👄👄 I na zakończenie powiem Ci że spotkałam w swoim zyciu matke której syn popełnił samobójstwo mimo że miała więcej dzieci ból i cierpienie jakie pozostało jej po utracie dziecka nigdy nie minie

Gość maargoo
Nie ma już nic i nikogo,nic mi się nie udaje,a staram się bardzo,a w zamian co:pustka i samotność...żyję wspomnieniami,pięknymi wspomnieniami....ale to tylko wspomnienia...choć najpiękniejsze.....i to właśnie boli najbardziej,że już nic nie wróci,nie będzie tak jak kiedyś było.....nie ma już nic.....

Gość fkjsdf
Głupie baby:p osoba chcąca popełnić samobójstwo, moim zdaniem nie jest zdrowa na umyśle.

...ból i smutek jest potrzebny, po to, by potem docenić radość jaka będzie nam dana... jeszcze w tej ziemskiej części naszego życia... warto wierzyć i udać... Komuś tam U Góry bardzo zależy na naszym szczęściu, UFAJMY....

Gość maargoo
Nigdy nie chciałam popełnić samobójstwa,nawet teraz wychodzę z założenia,,co mnie nie zabije, to wzmocni",ale czuję,że właśnie ludzie i ich obojętność zabija mnie powoli i okrutnie.Ludzie potrafią bardzo ranić.Niektóre rany nie goją się nigdy....