Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka_b

czy czesto sie zdarza, ze test sie myli?

Polecane posty

Gość lidka_b

Witam na forum! Mam takie pytanie czy spotkalyscie sie z tym ze test wyszedl negatywny a ciaza jednak byla??? Moja znajoma robila test bo spozniala jej sie miesiaczka i wyszedl negatywny, a gdy okres nadal sie nie pijawial zrobila 2 test i wyszedl pozytywny zastanawiam sie jak czesto cos takiego sie zdarza i dlaczego? Pytam bo okres powinnam dostac jakos miedzy 24-26, a nadal go nie mam. 25ego zrobilam test bo sie przeziebilam , a ze jest prawdopodobienstwo ciazy chcialam uwazac z lekami. Test wyszedl negatywny, a krwawienia nie ma nadal... Od ponad tygodnia jednak juz mam dziwne uczucie w podbrzuszu i zaczyna mnie to juz wkurzac bo nie wiem czy juz sobie cos uroilam :/ Pobolewal mnie juz kilka razy jak podczas miesiaczki a od 3 dni lekko kluje... a nadal nie pojawila sie @ Dodatkowo jestem straszliwie wyglodniala, ale tym staram sie nie sugerowac bo z natury jestem zarlok. wczoraj musialam sobie kupic fasolke zielona konserwowa i zrobic z jajkiem sadzonym bo inaczje bym chyba oszalala Teraz zaczynam sie juz wkurzac bo wolalbym wiedziec, a skoro okresu nie ma, a jest jakies tam prawdopodobienstwo, ze testy czasem zle pokazuja to cigale nie mam pewnosci I tak czekam i czekam i pewnie jesli nie dostane to zdecyduje sie juz na test z krwi, ale nie chcialabym zbyt szybko... Nie lubie byc pozniej zawiedziona, a Tz sie smieje, ze znow sobie cos wymyslilam (pewnie jak kazda z was robilam juz kilka testow bo mi sie wydawalo )

to zrób teraz ponowny,mi wyszedł tydzien przed spodziewanym okresem,zarowno w pierwszej jak i w obecnej ciazy,pozdr.