Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalinaa

jest jakas mozliwosc ciazy?

Polecane posty

Dziewczyny chcialam sie Was zapytac i licze ze odpowiecie. Kochalam sie z chlopakiem w dni plodne i w trakcie jak i po z prezerwatywa wszystko bylo ok, bo sprawdzalismy. Tylko zastanawia mnie jedno: zanim sie kochalismy to On mial majtki i dotykal swoim czlonkiem w okolicach warg sromowych,ale tak ze nie trafial na wejscie do pochwy, nie mial wtedy wytrysku. Bardzo sie boje i teraz jeszcze zostal mi tydzien do okresu ,ktory mam nadzieje ,ze dostane. Prosze pomozcie, odpiszcie

Myślę ,że na 110% zaszłaś w ciążę:-) dziewczyno prosżę:D dojrzyj do seksu , a potem sie za to zabieraj;/

Gość najpierw
skoncz chociaz podstawowke, a potem zajmij sie seksem :classic_cool:

rozumiem że boisz się że plemniki przegryzły nie dość że przez majtki to nawet przez penisa bo i tak nie było wytrysku i dotarły po kołdrze do wnętrza Twojej pochwy???

Jakby była taka mozliwość zajścia wciążę to w Polsce nie byłoby becikowego!! A i jeszce nie byłoby niżu!!! Opanuj się dziewczyno!!

Gość jestes mamusia
ciesz sie

prosze Was ja pytam powaznie, nigdy nie mialyscie takich waariacji, ja niesttey mam taki charakter i w ogole jestem strszna panikara, wiec prosze odpiszcie powaznie

Gość keeiraa
dziwczyno ciagle zadajesz to samo pytanie!!!!!nie ma mozliwosci ze zaszlas w ciaze!!mozesz byc pewna na 100%!!!i przestan non spot pytac o to samo!!

Jansee,a ja Cię rozumiem,bo sama jestem panikara,też się boję tego plynu ejakulacyjnego.Z tym że w Twoim przypadku wpadka jest niemożliwa,nie wszedł w Ciebie bez zabezpieczenia,wiec ciąża nie jest możliwa.Bądź spokojna ...

Gość Mam takie
pytanie otoz kochalam sie ze swoim chlopakiem i na drugi dzien dostalam okres.Jak sie pytalam mowil ze nie doszedl we mnie ale mam dziwne schizy,wczoraj pobolewal mnie brzuch byc moze to na okres.Jak myslicie jest taka mozliwosc?Prosze uspokojcie mnie bo caly czas o tym mysle,chyba oszaleje:(

Gość a iwec...
biore tabsy od ponad roku az tu nagle wczoraj w polowie opakowania dostalm okres i co wszytskie kol ze jestem wciazy bo to nie jest noromalnee okres nie jest mocny ale napewno nie sa to plamieniaa jutro ide do gienka ale nie wiem co myslecc no i czy brac dalej nastepne tabletki bo jezeli jestem w ciazy to sie boje ze moze to zaszkodzic

Do Mam takie wedlug mnie nie masz sie czego bac bo dni przed okresem sa zazwyczaj nieplodne. i jeszcze jedno pytanko: Kochaliscie sie bez zabezpieczenia??

dziewczyny sorry ze tak mecze,ale ja sama z tym wszystkim sie mecze,bo juz mojemu chlopakowi nic nie mowie, bo on jest pewien,ze nie jestem w ciazy,ale rozumiecie to moj organizm wariuje i to ja przezywam te wszystkie schizy. Dlatego tez mam jeszcze jedno pytanie: Plemniki nie przenikna przez majtki(zakladam jezeli on mialby ten plyn) Wiem ze sa osoby bardziej doswiadczone i madrzejsze ode mnie i moga mi odpowiedziec...prosze, czekam

ostatnio przeczytalam gdzies ,ze plyn ejakulacyjny jest chwile przed wytryskiem,a pozniejwytrysk, a kiedy ja bylam z moim chlopcem blisko(jak on byl w majtkach) to bylo daleko do wytrysku,bo on nastapil pozniej dopiero poparu wejsciach, wiec dobrze wywnioskowalam: jezeli on wtedy byl w tych majtkach to nie bylo plynu ejakulacyjnego bo On mial wytrysk dopiero pozniej ??????

DZIEWCZYNY!!! NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI< ZE JESTESCIE MAMUSIAMI!!!! RAZ NA ZAWSZE!!! TO JEST >>>>> MISSION IMPOSSIBLE!!!! CO to PLEMNIKI KOMANDOSY????

MegiMegi ja zdaje sobie czesciowo z tego sprawe,ale jak siedze to wymyslam coraz nowsze mozliwosci, to bardzo dreczy, bo ja niby wiem ze plemniki nie przenikaja przez tkaniny, ale....wmawiam sobie cos innego, juz powoli wariuje, yhhhhh :(:( kazdy bol brzucha ,bol glowy i w ogole to juz u mnie jakies dziwne obawy..jej

ile masz lat??? jak zaczynalam wspolzycie z moim chlopakiem, to tez drzalam. jeszcze jakis popierdolony *przepraszam za okreslenie ginekolog, powiedzial mi, że jesli uzywamy gumek, to nie znaczy, ze nie zajde w ciaże, nawet jesli nie peknie. Wyobraź sobie! :) teraz sie z tego smieje! ja tez sie bardzo czesto pieszcze w taki sposob jak ty opisywalas!! nie ma mozliwosci zajscia w ciaze! Pochwa ma bardzo kwasny oczyn nie pozwalajacy plemnikom sie przedostac. Trzeba je umiescic bardzo gleboko zeby przedostaly sie do macicy, a wprost AKROBACJI z ich strony, zeby zaplodnic komorke!!! z miliardow zapladnia tylko JEDEN!!! dlatego nie stresuj sie! USZY DO GORY!!!:)

18 ,biorac pod uwage moj wiek to powinnam byc powazniejsza i nie odwalac takich schiz, ale ja nie potrafie te obawy i wizja mnie jako przyszlej mamusi wywoluje u mnie jakies dziwne zachowania, dlatego tez jezeli tylko dostaneokres(mam nadzieje ze dostane) to ide do lekarza po tableki bo sie wykoncze. moze wszyscy maja takie poczatki, moze pozniej bedziemy sie z tego smialy...

ja mialam 19 lat i schizowalam, tez nie biore tabletek, na pocztaku z chlopakiem sie nie kochalismy, jak mialam srodkowe dni i teraz nam to juz przeszlo i kochamy sie normalnie. Tzn., kiedy przyjdzie ochota nie zapominajac o prezerwatywie. (MAM 22 lata)

MegiMegi a tak w ogole to ten ginekolog u ktorego bylas to byl dziwny ,prawda?? mozna zajsc w ciaze nawet jezeli nie peknie prezerwatywa??

Gość ccccccccccccc
kurwa dziewczyno nie wkurwiaj mnie!!!!!!!!! nawet gdyby mial wytrysk to przez majtki nic sie nie stanie. A skoro nie mial wytrysku, skoncz to

ccccccccccccc, dzieki za odpowiedz, nie bede nic mowila ze tak na mnie \'najechalas\', bo mi potrzeba zeby ktos powiedzial ze jestem nienormalna i ze przesadzam wtedy dopiero zaczynam normalnie myslec, latwo Ci powiedziec skoncz to ,ale to moj organizm mi nie pozwala te mysli caly czas wracaja nawet jakbym nie chciala,ale coz pozostalo tylko czekac na okres i czytac nowe wypowiedzi na tym forum...

On byl walniety!!! WYLAZ Z TEGO FORMUM I WEZ SIE ZA JAKAS ROBOTE!!! przygotuj szafe przed zimą. zajmij sie czyms, to przynajmniej tobie i innym wydzie na dobre

Gość Mam takie
Jansee...Tak kochalismy sie bez zabiezpeczenia :-/Mam nadzieje ze sie nie mylisz,moze tez jestem przerazliwiona :)

ja mysle,ze niema mozliwosci, bo byly to Twoje dni nieplodne a pprzeciez do nastepnej owulacji mialas dwa tygodnie, wiec nie masz sie czym martwic, a Ty co sadzisz o moim przypadku??