dementia 1 Napisano Listopad 3, 2006 mówię Ci że na pewno nie jesteś w ciąży :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalinaa 0 Napisano Listopad 3, 2006 przepraszam wlasnie zauwazylam ze juz mi odpisywalas,ale to wszystko przez moj paniczny strach, glupote....juz nie wiem jak to nazwac, dlatego tak czesto sie pytam o mozliwosc.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ó 0 Napisano Listopad 3, 2006 skoro tkanina nie przepuszcza plemników,to czemu prezerwatywy sa z lateksu, a nie materiału ;) czy faktycznie trzeba te plemniki dopuscic tak daleko,by doszło do zapłodnieina? przez czytanie takich topikow sama wpadam w histerie :o ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dementia 1 Napisano Listopad 3, 2006 ale ja też tak samo panikuję ... nie wiem jaką metodę stosować żeby się tak nie stresować ...jak na razie zrezygnowałam z seksu(tym bardziej że do tej pory to były tylko próby) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalinaa 0 Napisano Listopad 4, 2006 dziewczyny jak dzisiaj rano spadla mi temperatura = 36,6 w porownaniu np z 20dc (bo codziennie mierze) to moze oznaczac, ze zbliza sie okres?? tak?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dominika212121 Napisano Listopad 4, 2006 jansee -na pewno nie jestes w ciazy od tego co opisalas w topicu :) ja gladiatorka w tych sprawach daje Ci 100 % pewnosci , mam czuja i wiem,ze dostaniesz okres ;) pozdrawiam , niejednokrotnie w sumie prawie zawsze kochalam sie z chlopakiem polegajac na przerywanym i nie wpadlismy , jednak dla pewnosci i mniejszych schizow zaczelam stosowac tabsy.. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach