Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalinaa

jest jakas mozliwosc ciazy?

Polecane posty

przepraszam wlasnie zauwazylam ze juz mi odpisywalas,ale to wszystko przez moj paniczny strach, glupote....juz nie wiem jak to nazwac, dlatego tak czesto sie pytam o mozliwosc....

skoro tkanina nie przepuszcza plemników,to czemu prezerwatywy sa z lateksu, a nie materiału ;) czy faktycznie trzeba te plemniki dopuscic tak daleko,by doszło do zapłodnieina? przez czytanie takich topikow sama wpadam w histerie :o ;)

ale ja też tak samo panikuję ... nie wiem jaką metodę stosować żeby się tak nie stresować ...jak na razie zrezygnowałam z seksu(tym bardziej że do tej pory to były tylko próby)

dziewczyny jak dzisiaj rano spadla mi temperatura = 36,6 w porownaniu np z 20dc (bo codziennie mierze) to moze oznaczac, ze zbliza sie okres?? tak??

Gość Dominika212121
jansee -na pewno nie jestes w ciazy od tego co opisalas w topicu :) ja gladiatorka w tych sprawach daje Ci 100 % pewnosci , mam czuja i wiem,ze dostaniesz okres ;) pozdrawiam , niejednokrotnie w sumie prawie zawsze kochalam sie z chlopakiem polegajac na przerywanym i nie wpadlismy , jednak dla pewnosci i mniejszych schizow zaczelam stosowac tabsy.. pozdrawiam