Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitka w rozterce

a have a big problem

Polecane posty

Gość kobitka w rozterce

po prostu niewiem co zrobic, od paru dni tylko nad tym sie zastanawiam.....wiem ze wybor powinien byc oczywisty ale niestety nie dla mnie:( ponad 3 lata temu poznalam pewnego mezczyzne, dosc starszego ode mnie ale polaczylo nas cos, namietnosc potem milosc tzn ja sie w nim zakochalam az tak ze wszystko mu wybaczalam, cierpialam przez niego ale wybaczalam bo go kochalam, lubilam i ogolnie strsznie sie do niego przywiazalam. miesiac temu zostalam zapoznana z pewnym chlopakiem (bliski mojemu wieku) swietnie nam sie rozmawialo itp. myslalam ze nic z tego nie bedzie bo w koncu on juz za niedlugo idzie do wojska i nie bedzie go przez 9 miesiecy, wiec co mi szkodzilo chodzic sobie z nim na spacery i prowadzic bardzo mile pogawedki, ale......cos w serduszku zapikalo:(i nie tylko w moim..... wiem ze to jest swietny facete i naprawde takiego to dzisiaj ze swieczka szukac. powiedzialam mu wszystko:( cala prawde o tamtym facecie , a on dal mi ultimatum, mozemy byc razem ale jesli zerwe znajomosc z tamtym mezczyzna, ale ja w pewnien sposob przyzwyczailam sie do niego, uzaleznilam .jejciu gdyby tylko ten nie szedl do wojska to decyzja bylaby prostsza:( a ja po prostu boje sie zerwac znajomosc z tamtym mezczyzna , ciagle go kocham na jakis sposob chociaz wiem ze nie ejden raz bym wylewala przez niego lzy... jejciu help

Gość leonorcia
a z tym starszym sypiasz?

Gość ........hmm
jak juz to : "I have a big problem" Ale nie wazne,wspolczuje ale na pewno nie doradze!!!

Gość kobitka w rozterce
oczywicie ze i have..... tak, sypiamy ze soba......

Gość leonorcia
to szmać sie z nim dalej :o

Gość gmgmg
a czy ten pan nie jest przypadkiem z Gdanska?

Gość kobitka w rozterce
pan nie jest z gdanska. naprawde trudno mi podjac teraz decyzji, on zaniedlugo wyjezdza do wojska a wiec dopiero moglibysmy sie za miesiac zobaczyc , a ja teraz najbardziej bym go potrzebowala:( bo chyba juz w totalna depreche popadne

Gość mjmyukluy
zaloze sie, ze ten 'starszy pan' ma zone i dzieci.. po co ci taki facet? z nim przyslzosci miec nie bedziesz... a z tym mlodym, o ktorym zreszta piszesz, ze takiego ze swieca szukac - mozesz miec piekny NORMALNY dlugoletni zwiazek.. nie niszcz sobie zycia...

Gość kobitka w rozterce
zony nie ma, ale to nie znaczy ze jest sam kurcze , rano juz bylam pewna swojej decyzji,ale tez wiem ze on tak po prostu nie pozwoli mi odejsc:( wiem ze z tym mlodym moglabym byc w koncu szczesliwa, w koncu nie bylabym ta trzecia, ale tez tak po prostu nie potrafie , nie mam odwagi przekreslic ponad 3 lat ze swojego zycia, zwlaszcza ze on jest dla mnie kims waznym i pod jego wplywem zmienilam sie bardzo na lepsze. niewiem, moze tez troche sie boje takiego normalnego zwiazku i jeszcze na dodatek przez 9 miesiecy na odleglosc;( czemu on teraz musi isc do tego woja:(

Gość mjmyukluy
wiem, ze nie jest latwo odejsc od kogos, od kogo jest sie uzaleznionym.. ale widzisz, sama wlasnie piszesz, ze to uzaleznienie.. to TOKSYCZNY ZWIAZEk!! kobieto, wez sie w garsc! skoro ow pan ma kogos, to znaczy, ze ciebie traktuje jak kochanke.. kogos do seksu najprawdopodobniej.. zawsze bedziesz ta druga.. po co ci to? po co ci meczarnie, kiedy mozesz zyc normalnie w normalnym zwiazku, bez klamstw, bez wykrajania czasu, bo tamta akurat poszla do kosmetyczki.. to bez sensu.. tak naprawde on cie niszczy, a nie pomaga byc lepsza.. zastanow sie nad tym.. czego on cie uczy? seksu? klamania? tego, ze zdrada jest w porzadku? czy to faktycznie zmienia cie na lepsze?

Gość mjmyukluy
i jeszcze jedno - jestes MLODA, cale zycie przed toba. nie warto spedzac nawet choc malej czesci tego zycia z kims, kto klamie i zdradza.. i nawet jesli mialabys czekac na tego drugiego przez 9 miesiecy, nawet jesli mialoby nic, odpukac, z tego nie wyjsc - to na zdrowie ci wyjdzie rozstanie z tym panem.

Gość kobitka w rozterce
masz w 100% racje moze mi sie uda moze nie, niewiem dzisiaj ma do mnie przyjechac bo prosilam go o rozmowe, ale niewiem czy bede umiala zerwac:( on potrafi swietnie mna manipulowac...niestety

Gość leonorcia
szmata zawsze bedzie szmatą :o

Gość _______________Hmmmmmmmmmmmmmm
MOze poszukaj 3-ciego, bo chyba na zadnym Ci nie zalezy - skoro nie potrafisz podjac decyzji!

Gość kasialandia
dziewczyno nie ma sie nad czym zastanawiac!szanuj siebie i pozwol sobie byc szczesliwa!zakoncz chory zwiazek i pozwol byc kochana naprawde!

Gość mjmyukluy
leonorcia, wrzuc na luz. kobitka, nie poddawaj sie manipulacji!!!!!!! nie niszcz siebie.. on pewnie bedzie ci wmawial, ze przeciez cie kocha.. jak kocha, skoro jest z inna kobieta??? jej pewnie tez mowi, ze ja kocha.. rzuc faceta w cholere. poki jest czas. poki jeszcze otoczenie nie przyszylo ci latki kochnicy, albo i za przeproszeniem k..... bo zyc z taka latka jest jeszcze gorzej niz odciac sie od toksycznego faceta. badz silna!

Gość kobitka w rozterce
dziekuje za rady, mam nadzieje ze mi sie uda....a teraz zmykam i czekam na smsa od niego kiedy bedzie.... ach, zaczynam sie denerwowac

Gość mjmyukluy
powodzenia - i pamietaj, nie daj sie!!