Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mys

Trudne pytanie

Polecane posty

Gość mys

Czy mozna kogos kochac, ale nie chciec z nim byc?

Gość onk3
nie nie mozna to nie jest miłość

Gość moim skromnym zdaniemm
można, niestety można

Gość kavva
Ale jak to mozliwe?

Gość zmęczona
W tym dziwnym świecie wszystko, WSZYSTKO jest możliwe. I to jest, cholera, tak samo pesymistyczne jak optymistyczne :O

Gość kavva
Lepiej byc z kims innym niz z tym kogo sie kocha?

Gość zmęczona
mys, nie chce czy nie może?

Gość mys
Moze to i to? Nie moze, bo ma juz kogos... a nie chce? Bo jak zrywalismy bylo zle, same klotnie, nie moglismy sie dogadac i ona chyba nie chce zeby to sie powtorzylo...

Gość mys
Zauwazylem, ze ona woli o mnie zapomniec, wmawia sobie, ze jego kocha, chocia ztak nie jest, bo czasami pod wplywem chwili napisze mi smsa, ze nawet wbrew jej woli nie przestane byc dla niej bliski i wazny. podkreslam "wbrew jej woli", czyi jak by chciala juz o mnie zpaomniec?

Gość zmęczona
Albo chce, żebyś zawalczył, albo się bawi, karmi swoją próżność. Moim zdaniem.

Gość olonka
ja miałam tak nie raz że zakochałam sie w kimś z kim nie powinnam być. i choć mnie ściskało w środku to w końcu zapominałam. Zakochać sie jest całkiem łatwo, gorzej tak ulokować uczucia żeby być szczęśliwym :-(

Gość mys
Chyba przed wczoraj zadalem jej takie pytanie w smsie co mi powie, kiedy po maturze staniemy po raz ostatni twarza w twarz, ona odpisala: "Tyle bylo pomylek, teraz to wiem... Ale dla nas za pozno, zeby Dzis naprawic je... Zgubiona droga, Stracony czas... To co kiedys w nas bylo..........."

Gość Gizula
Ja bym odpowiedziała tak, można kochać i nie chcieć być.To wydaję sie irracjonalne ale czasami jak doznaje przykrości od mojego boya to mam wrażenie że nie chce już sie z nim zadawać. Przyznaje że wtedy żałuje że z nim jestem ale to krótkotrwałe uczucia

Gość Gizula
zaczytałam sie w Twoich dalszych wypowiedziach i musze przyznać, żę nie co dziwna ta Twoja dziewczyna...no bo nie rozumiem, w życiu człowieka nie można zmusić do niczego, każdy ma prawo robic co chce,nio to jak chce by.c z Toba to czemu nie jest/?

Gość mys
Ale ona wlasnie chyba nie chce... nie moge jej zrozumiec, bo tamten chlopak nie jest jej miloscia, jest jej dobrze z nim, chociaz widuja sie b. rzadko, ale co na pewno moge stwierdzic to nie ma wcale z nim zdanych nerwow, tak jak to ze mna bywalo... No ale przeciez jak widuja sie gdzies raz na 2 tygodnie... trudno tu miec jakies klotnie... I nie wiem nad czym ona sie tak rozczula, to co bylo zle juz dawno minelo, to sie dzialo jakies pol roku temu... Po prostu... mi sie wydaje, ze sie jej sie chce, ma chlopaka, z ktorym jest jej wzglednie dobrze, o nic sie nie martwi, itd. i nie chce sie jej nic robic wzgledem mnie... Bo po co cokolwiek zmieniac? On jest w niej zkaochany, gotowy uchylic jej nieba, to komfortowa sytuacja dla niej. Ale nie pokocha go skoro to ja jestem dla niej bliski i wazny, pomimo tego, ze ona nie chce zeby tak bylo. To do mnie ja ciagnie, miedzy nami czuc to napiecie kiedy jestesmy doslownie metr-dwa od siebie... Ale mimo to ona nie chce nic :-(((

Gość Gizula
wiesz co dziwna ta Twoja dziewczyna nie spotkalam sie nigdy z takim przypadkiem, widac jest wygodna ale te spiecia nie raz i problemy to tez potrzebne jest w zwiazku , moze z nia pogadaj i jakos jej to wytłumacz zeby nie byla glupia bo wszystko miedzy wami zniszczy, chyba ze tobie ten uklad nie przeszkadza??

Gość mys
No chyba wiadomo, ze tak nie chce... ale co ona o nas sadzi? Nie chce o tym myslec, nie chce sie zastanawiac. Nawet przed sama soba nie potrafi sie przyznac, ze mnie kocha. A jak jzu cos wpsomnio to mowi, ze woli o tmy nie myslec... Co wiecej? Twierdzi, ze i tak nie bylibysmy szczesliwi... Z gory sobie zaklada :/ A zreszta... ona sama o sobie mowi, ze jest glupia i ze wie jakie mam o niej zdanie :/

Gość Giziula
Jak ona moze z góry zakładać ze nie bedziecie szczesliwi?? Poki nie sprawdzi nie dowie sie nie rozumiem...moze postaraj sie to jakos wytłumaczyć, z drugiej strony po co pisze Ci, ze nie moze z Toba być a chce, tu jest jakas sprzecznosc, co ma w sobieten gosc ze ona z nim jest a nie z toba, moze on ja terroryzuje??

Gość mys
Nie wiem dlaczego ona z gory tak zaklada, po prostu nie wierzy... Tzn. nie powiedziala mi, ze chce ze mna byc, tylko czasami napomknie, ze momentami czuje sie jakby mialo byc juz dobrze... Chodzi o to, ze nieraz mi sie dziwinie zwierza, ze jestem dla niej taki bliski, taki wazny, ze zrobi wszystko, zebym byl szczesliwy, bo na to zasluguje. raz albo dwa napisala, ze teskni nawet... Pisala mi jak dzialaja na nia przypadkowe nasz dotkniecia. Albo ze sie jej snie, ze raz sie jej snilo, ze sie zareczylismy... Ale z tego i tak nic nie wynika. Od dwoch dni nic, nie daje zadnego znaku zycia. bardzo sie broni, nie chce nawet rozpatrywac naszej kwestii, jest z nim i koniec ;-/

Gość Giziula
aha to o ile rozumiem ona nie jest Twoja przynajmniej jeszcze,,,ale chciałaby być, cos Ci powiem, jak ja tak mowiłam rok temu do swojego kolegi a byłam z innym to znaczyłoa,w moim wydaniu, ze cche z nim być tylko nie wiem jak to zrobić. A jak ona do ciebie cos czuje to i tak nie bedzie mogła być z tamtym bo nie wytrzyma a Ty zrób cos, zabiegaj o nia, po prostu walcz,bo " w życiu sa rzeczy o które nie raz trzeba i powinno się walczyć, są jednak takie, na które warto poczekać..." sam zdecyduj ale jak Ci zalezy walcz, w koncu musiala bedize wybrac i sie złamac,,,ale ona Cie uwodzi mym zdaniem

Gość mys
Ona ma cos z glowa, tyle Ci powiem ;-P Niedawno sama sie przyznala, ze chciala mnie zmienic, chciala ze mnie zrobic romantycznego ksiecia na bialym rumaku, to byl taki wymysl rozpieszczonej ksiezniczki. No ale ja sie nie dalem zmiekczyc... W tym roku mam mature, na studniowke ona idzie z nim, a ja narazie nie mam kogo wziac :-( Po studniowce zaraz matura i co dalej? Koniec, studia i te sprawy...

giziula ma rację Ona czeka na twój krok.. tylko jak nie kocha tamtego,to jak moze z nim spac? ale to jeszcze raz potwierdza ze kobiety umieja odzielic sex od uczuc. Lubią i beda z facetem, nie musza kochac. Wystrczy ze daje im co chcą.

Gość niunia 85
Tak lodówkę Indesit

Gość Giziula
To moze warto dać sobie z nią spokój, bpo po co być z kimś kto cie zmienia, alebo sie akceptuje drua osobę alboe nie oczywiscie na ustępstwa sie idzie, ale bez przesady, każdy potrzebuje byc sobą, a dziewczyna nech sie zdecyduje pogadaj z nią ostatecznie i dowiedz sie czego ona oczekuje o d Ciebie i po co Ci to mowi zapytaj...skoro nie chce z toba byc.

nie jedna chce nie byc samej inna chce miec kogos na wieczory druga chce by ktos ją utrzymywął jak to robił ex mąz biznessmen itp chcą, ale to zalezy od ich priorytetow.

Gość mys
Nieeeeee, ona jest dziewica :-) I moge zapewnic, ze nic z nim nie robi. Ale miala raz taka jazde, pare tygodni temu. Chciala mnie odpedzic od siebie i powiedziala, ze prawie to ze soba zrobili. Po tygodniu gdzies przyznala sie, ze klamala, bo chciala zebym ja znienawidzil...

zmieniać? ja mysle, ze zycie zmienia i ludzie wokol a moze ona widzi w Tobie to kim byłes dawniej przed zmiana, sposowdowan tymi osobami, ich wpływem:) tak tez moze byc:) wczlowieku cos jest, potem to zatraca, a dopiero inni znow pomaga ja mu to odzyskac:) cos w tym jest:) np zamiłowanie do romantyzmu tez moze z czasem uknac, a to sie miało zawsze:)

Gość mys
Naprawde ciezko mi ja zrozumiec. Chyba niektore moje zachowania jej nie pasuja, ona chce faceta IDEALNEGO :/ No nic jej nie pasuje... wystarczy, ze cos zle powiem, co sie jej nie spodoba i juz oczami przewraca i sie obrusza :/ A dlaczego mowi mi te wszystkie rzeczy? Pytalem jej - a ona nie wie. Twierdzi, ze pisze to pod wplywem chwili. To co czuje od razu przelewa na slow ai pisze mi te smsy :/ Jak jej zapytam czego oczekuje to powie, ze niczego i tyle.

Gość Giziula
Rozumiem , że kobniety są dziwne ale ta to już masakra, chce z Toba być ale jednocześnir chce żebyś ja znienawidził co tu jest grane/? moze ona prowadzi jakś gre, ma w tym jakiśinteres i manipuluje Toba??

Gość Giziula
szukaj nowego obiektu zaiteresowan, bo ona jakas niezdecydowana i niedojrzala niech powie coo w Tobie jej nie pasuje a wtedy Ty bedziesz mogł to zmienic a tak kółko sie zamyka,czy warto dla niej sie tak meczyc?? co ma takiego w sobie czego nie ma inna..??