Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygnebina

niewiem co otym myslec

Polecane posty

Gość przygnebina

poznalam faceta przez komunikator spotkalismy sie w realu bylo super wyladowalismy w lozku jestesmy po przejsciach zpoprzednich zwiazkow zawsze to ja sie pierwsza odzywam niewiem czy dobrze robie on potrafi milczec przez kilka dni ale zawsze mnie o tym uprzedza bardzo mi pomogl w zlych chwilach i zalezy mi na nim czy warto ciagnac cos takiego ? czy waszym zdaniem to ma jakas szanse?

Gość zacznij od przecinków

jak to???mówi: \"sory, przez parę dni nie będę się odzywał\"???a podaje chociaż jakiś powód?

Gość Gizula
Jest to dla mnie nader dziwne, bo albo mu zależy albo nie. Jak ktoś za kimś tęskni to szuka z kimś innym kontaktu ale to może zależeć od Ciebie czy to coś przetrwa czy nie. Być może chodzi tylko o seks...

Gość Ledwie zobaczysz faceta ...
wskakujesz mu do łózka i ... czego się spodziewasz ? Pomyśl dziewczyno, czy jakis facet chce taka latwą babkę :-D ?

Gość Gizula
Wyobraź sobie, że są tacy, co chcą takich wyzwolonych i wolnych kobiet. Ale to prawda ja bym sie tak nie zachowała

Gość przygnebina
to nie bylo tak odrazu znamy sie 3 miesiace zawsze podaje powod dlaczego Go nie bedzie

Gość __ona
TAtak, chcą, na chwlę raczej...on tę chwilę powtarza co jakiś czas...to wszystko

Gość przygnebina
do dzis jednak niewymienilismy sie telefonami gadamy tylko na komunikatorze

Gość przygnebina
czy warto to dalej ciagnac ostatnio przyjechal zeby mi powiedziec ze Go nie bedzie

Gość Gizula
przygnebiona- ale po 3 miesiacach znajomosci internetowej>sory mimo wszystko nie spałabym z gościem, on teraz dostał co chciał i uważa, że nie ma potrzeby by z Tobą być na stałe, zawsze możę się z Toba skontaktować...a samo to ze nie daje Ci nr telefonu świadczy o tym że zostawai sobie anonimowość..

Gość przygnebina
ale ja wiem kim jest bylam u niego w domu pozatym mamy juz swoje lata

Gość przygnebina
wiem gdzie pracuje no wiemy chyba wszystko o sobie

Gość erwrwe
z tym łóżkiem to przesada - ja gadałąm z facetem na gg i telefon pół roku, spotkanie, magia, skończyło się w łóżku dziś jesteśmy już 2 lata po ślubie :)

Gość przygnebina
pocieszylas mnie troche dzieki!!!! ja narazie czekam na rozwod On otym wie sam to przechodzil oboje may dzieci

Gość erwrwe
a co lepsze - gdy ja go poznałam, był jeszcze żonaty poszłam z nim do łóżka na pierwszym spotkaniu, z żonatym facetem! Każdy kto oceniałby po pozorach, powiedziałby że to nie wypali, a ja jestem dziwką, prawda? A jednak dziś jestem jego żoną i planujemy dziecko. :)

Gość Gizula
Oj to ja nie wiedzialam ze ty po przejsciach sorki ale wspolczuje tym bardziej bo wiem ze na pewno potrzebujesz oparcia, a moze to taki typm goscia ze sie nie odzywa... nie mozesz z nim o tym pogadać, tym bardziej ze sie dobrze znacie??

Gość przygnebina
ulzylo mi troche ostatni sameczarne mysli mnie przesladuja a w sumie to On wydaje sie byc naprawde ok

Gość przygnebina
niewiem czy mu to powiedziec niewiem na czym stoje ale to i tak lepsze niz samotnosc

Gość Do ... GIZULI
Myslisz, że jak dziewczyna wskoczy facetowi do łóżka na 1-szym, czy 5-tym spotkaniu to facet jest zaraz zachwycony i imponuje mu, że babka jest wyzwolona i wolna ... ha ha , raczej łatwa, a nie wyzwolona i wolna. Co to znaczy , że macie swoje lata i jesteście po przejściach ? Co ma piernik do wiatraka

Gość Do ...erwrwe
Odpuść sobie dziewczyno, bo ja moge tobie mnozyc odwrotne sytuacje, więc daj spokoj :-D

Hihi, ja wiem. Jesteś lekka. łatwa i przyjemna ;) To co powoduje u faceta bunt, to łatwość z jaką po Ciebie, autorko, może sięgać 🖐️

Gość erwrwe
Do ...erwrwe >>> hahahaha. Tak, mam sobie odpuścić męża. Hahaha. :O Moja historia udowadnia że nie zawsze wolno sądzić po pozorach. Zazdrościsz czy jak? Co ci przeszkadza że jestem szczesliwa?