Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernardettta

Orgazm od stosunku analnego

Polecane posty

Gość bernardettta

Mozliwy, czy kobiety, ktore tak twierdza sciemniaja po prostu?

Gość ale przynajmniej
moja miala, sama byla zdziwiona, ja zreszta tez, bo to ze to przyjemne to wiadomo, ale ze orgazm?

Gość jak najbardziej możliwy
co nie znaczy, że obowiązkowy :-)

Gość ej a ja.....
mam orgaz jak mi wsadzają jeden w oko drugi w nos-koniecznie w prawą dziurke!!!!!!!!! uhuhu uwielbiam to mówie wam to jest dopiro wiksa po całości

Gość ale przynajmniej
wiekszosc urazow do seksu analnego bierze sie: 1. z niewiedzy 2. ze zlych przygotowan 3. zle zabranie sie do tego 4. uprzedzen

Gość alboż
z tego że kupą sie pobrudzimy!!!!!!!!! gazy gazy nahalne wieją z mojej dupy ujejeje

Gość ale przynajmniej
o moj Ty boze, a jak Twoja dama ma jakies tam uplawiki a Ty wsadzisz jej swojego czlona, to tez sie urudzisz i co z tym zrobisz? seks nie jest dla czysciochow i psycholi.

Gość a ja mam tylko przy analu
powaga, jestem dziewczyna

Gość bernardettta
Dobrze, ale czy ten orgazm pochodzi od ruchow frykcyjnych w odbycie, czy np. od draznienia lechtaczki podbrzuszem partnera np...?

Gość ale przynajmniej
berandeta a co to za roznica?

Gość alboż
ty, jeżeli tak to czemu nie mam orgazmów jak sram??????????!!!!!!!!!!! zwłaszcza jak mam zaparcie i próbuje wysrać wielkiego twardego kloca?

Gość ale przynajmniej
sranie jest bardzo przyjemne:) a nie masz orgazmu, bo orgazm to jest w duzej mierze to co sie dzieje w naszej glowie, a nie dupie!

Gość bernardettta
Roznica i to ogromna.Nie pytam o orgazmy lechtaczkowe, bo to nich wcale niepotrzebna jest penetracja w anus. Ciekawa jestem, czy sa babki, ktore maja ODBYT zdolny do przezywania orgazmu, a nie lechtaczke;) Piescicie przy analu jednoczesnie swoja lechtaczke, czy przyjemnosc seksualna sprawia Wam tylko stosunek analny?

Gość alboż
ej masz racje, sranie sprawia dużo frajdy, zwłaszcza po dłuższej przerwie hehe :)

Gość ja jako były
najważniejsze aby dzieci miały blisko do szkoły :)

Gość ale przynajmniej
moja Dama miala orgazm bez dodatkowej stymulacji lechtaczki, ale nie dam gwarancji ze w trakcie np. jadra sie nie ocieraly, czy odbijaly, czy co tam chcecie. odbyt jest naszpikowany receptorami zwiazanymi z odczuwaniem przyjemnosci seksualnej, polecam przestudiowac budowe czlowieka! a propos bernadeto lizal Ci ktos pupcie? przyjemne? to co zadajesz glupie pytania?

Gość alboż
ale ale, tak pozatym nieważne czy ci sprawia to takie czy takie doznania, jak często to robisz to możesz se nieżle zwiracz rozciągnąć i conieco uszkodzić

Gość gość
Pozwole se wtracic - uwielbiam stawiac kloce;) To jest boskie i to jest zarowno w mojej dupie, jak i w mojej glowie - to wszechogarniajace uczucie blogosci, malego smrodku i uczucia pozbywania sie wielkiego ciezaru, ale....z orgazmem nie ma to nic wspolnego;)Mmmmmm, rozmarzylam sie, a najblizsza kupa dopeiro jutro 😭

Gość ale przynajmniej
zwieracz to miesien i jego rola jest rozszerzanie sie i zwezanie:) nikt tutaj nie mowi o wkladaniu sobie w dupe nogi;) normalna kupa ma srednice penisa i nic Ci sie nie dzieje, nie powtarzaj tych glupot kompletnie bez refleksji bo to swiadczy o Twojej inteligencji!

Gość alboż
a teraz poważnie pytam, co sądzicie na temat skata? zrobilibyście coś takiego? ja chyba nie!!!!!!!!

Gość ale przynajmniej
do pozdro: robienie kupy nie ma nic wspolnego z orgazmem, poprostu jest to pewien dowod na to, ze odbyt jest unerwiony w sposob dajacy odczucie przyjemnosci przy jego "rozszerzaniu". tak jest skonstruowany!

Gość bernardettta
Lizanie pupy jest przyjemne tylko i wylacznie dlatego, ze czuje odech faceta, ktory drazni srom i lechtaczke. to jest przyjemne, a nie lizanie jezykiem.Nie pytam sie glupio, pytam bo chce sie dowiedziec i najlepiej jak sie wypowiedza kobiety, a nie faceci, bo nie znacie tego z autopsji raczej, tylko z opowiesci;)

Gość ale przynajmniej
co to ma do tematu analnego. sranie na siebie a seks analny to nie ta liga. ze zboczeniami idz gdzie indziej!

Gość alboż
taaa tylko ze kupę robisz chwilkę a nie kilka/naście/dziesiat minut to raz, dwa- kupa nie wsuwa się i nie wysuwa z określoną siłą, trzy penis jest jednak twardszy niż kupa są przpadki że ludzom pękają żyłki lub hemorijdy

Gość ale przynajmniej
bernardeta szokujesz mnie, dotyk mokrego jezyka na odbycie nie jest przyjemny? dziwne, moja Dama to uwielbia i nie jest w tym osamotniona, no ale nie kazdy jest identyczny.