Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiulakaa

Jak odważyć się na striptiz...?

Polecane posty

Gość Basiulakaa

mam problem, chciałabym wprować małe urozmaicenie i zrobic Misiowi striptiz ale kompletnie nie mam pomysłu jak to uczynic zeby śmieszne się to niewydało. Jak można być taką sexy i pewną siebie żeby się nie skompromitować a rozpalić... czekam na rady

Kobieto.....no to się wie po prostu:P Jakich Ty tu chcesz rad.....po prostu...... rozpalaj a nie rozśmieszaj:D:P:P

Gość wypij sobie z 3-4 piwa
przed tym a nie bedziesz sie wstydzic :P

Gość Gizula
Ej nie tak prosto z tym, zawsze może się facet zaśmiać bo widziała takie telewizyjne i profesjonalne a znając moje szczeście pewnie bym się potkneła i przewrociła alboie co...4 piwa nie wchodza w gre..

Gość Basiulaka
czemu nikt mi nie doradza, nie znacie się czy tylko ja chce cos zmienic w swym seksie?

Przecwicz to najpierw kilka razy przed lustrem kiedy jestes sama. Strip-tease musi byc na powaznie a jak sie wstydzisz to nawt lepjej bo to podnieca facetow jak kobieta jest powazna ale sie wstydzi co poznaja po kolorkach na buzi. Musisz miec pantofle na wysokich obcasach i ponczochy bo to poprawia wyglad kazdych nog nawet najpiekniejszych. Kolor ponczoch niewazny, czarne wyszczuplaja nogi. Pasek do ponczoch i ponczochy zostawiasz do konca bo naga kobieta wyglada najlepiej jak cos na sobie ma wiec majtki musza byc zalozone na pasek a nie pod. Caly czas lekki taniec i muzyka niezbyt szybka zeby nie przeszkadzala w ogladaniu ciebie bo kazdy facet ma umysl raczej jednotorowy. Ruchy lagodne i zadnych dziwnych pozycji bo to facta rozprasza. Zwykle lakkie zginanie nog w kolanach na zmiana zupelnie wystarcza. Zdejmowac stanik mozesz bardzo dlugo i jeszcze dluzej mozesz czekac ze zdjeciem majtek. Nawet dotad az ci je zdejmie sam bo sie nie bedzie mogl doczekac. Powodzenia 🌼