Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verbena

Jadę do Włoch-jakieś rady?

Polecane posty

Gość verbena
Misiu, na szcz ęście nie jestem blondynką, bo tez i podrywu nie szukam. A co do mojego pytania, czy Wlochy mozna pokochać, to chodzi mi o kraj. Sa kraje, ktorych pokochac bym nie mogła (Niemcy np.), a sa takie, w których się zakochalam od razu (Norwegia).

Gość giulietta cos tam
faktycznie. cos mi sie pomylilo.myslalam ze mialo byc regalarmi a te amore mio ;) uwazajcie na pieniadze w Neapolu.portfele lataja w powietrzu

Gość verbena
Gulietta, byłam w Norwegii wielokrotnie. Pare razy tam pracowałam (slynne truskawki) a raz byłam czysto turystycznie. Kraj jak z bajki. Jeśli istnieje piękno absolutne, to jest nim Norwegia. Ale zyc tam bym nie mogla. Za zimno, za duzy dystans ludzi. Tam każdy żyje w swoim domu, w swoim świecie. Obcym wstęp wzbronoiny. Ale ten lodowiec, te fiordy ,te płaskowyże.... To cxzyste powietrze, to życie w rytm natury..... Echhhhhh....

chyba nie musze mowic, ze wlosi to istne przeciwienstwo, choc wiem ze mam szczescie trafiajac na takich ludzi a podroze to moja pasja, najlepiej jak najdalej i jak najbardziej \"innie\" ;)

Gość verbena
Podróże to jest to. Rozbuchalam się, marza mi się Chiny, Meksyk,Grenlandia. Gorzej z praktyką (czytaj- pieniązkami). W życiu nie zarobię na to, ale marzenia mam. Czy nie to jest piękne - wlaśnie te marzenia??? A może kiedys mi się uda. A Włochy to było moje wielkie marzenie. Tylko nigdy niespełnione, bo to, bo tamto, bo kasy nie ma, bo kłopoty zdrowotne.... Cieszę się,że jade. Cieszę się,że mogę chociaż to moje marzenie spełnić. Może i na inne przyjdzie czas? Kto wie.

wszystko sie da jesli bardzo bedziesz chciec, mnie bardzo kreci afryka, bylam w Kenii i przez Kenie zwariowalam na jej punkcie. A nastepny wyjazd to Malediwy, planujemy to od kilku miesiecy ale ciagle jakos nie wychodzi :)

Gość verbena
A tak najdalej patrząc..... A Tahiti? A Nowa Zelandia? Ej, trzeba wracac na ziemie, twarda i bezlitosną. Dobre chociaz i te Włochy. Tyle mojego, co zobaczę, co przeżyję. Miło się rozmawiało. :)

Gość lolinkaddd
Włosi sa extra przystojni!!! Ich uroda zwala z nóg.. Ich ciepło, podejście do kobiet mmm.. To poalcy sa obleśni i zimni!!!

Gość verbena
Lolinkadddd, teraz tos mnie zaskoczyła. przeciez Włosi to tani podrywacze, taka przynajmniej maja opinię. Im wszystko jedno, byle szczupła blondynka. A jak sie jest pulchną brunetką ;) ???