aishahol 0 Napisano Listopad 1, 2006 czy jest ktos na forum z holandii, a dokladniej z okolic helmond,eindhoven, venray lub venlo? jesli tak to z checia nawiaze kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość henk1 Napisano Listopad 8, 2006 prawie tu mieszkam i muslá,ze jestem ze szkocji. Prowincja Overijsel -Enschede,Hengelo,Almelo,Zwolle itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dozteas Napisano Listopad 15, 2006 mieszkam w Eindhoven od 5-lat www.freewebs.com/dorota17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dozteas Napisano Listopad 15, 2006 www.freewebs.com/dorota17/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qick qick Napisano Listopad 17, 2006 ja mieszkalam w helmond:) juz jestem w polsce ale mam nadal tam rodzine. cudowne miasto i mam do niego ogromny sentyment:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dozteas Napisano Listopad 19, 2006 Best www.freewebs.com/dorota17/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Veghel Napisano Lipiec 10, 2007 ja mieszkam w veghel...to blisko helmond i uden :) Może jest ktoś w wieku około 16-18lat z tych stron ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja 23 Napisano Czerwiec 18, 2008 Czesc wszytskim...... mam na imie Maja, mam 23 lata i mieszkam w Holandii (Helmond) od roku...ale jakos nie potrafie sie tu zaklimatyzowac...mam chlopaka Holendra...i spedzam praktycznie tylko z nim czas...ale strasznie brakuje mi znajomych...nie znam tutaj nikogo oprocz znajomych mojego chlopaka.....bardzo chcialabym poznac kogos kto moze tez tutaj niedaleko mieszka....z kim mozna porozmawiac....wyjsc na miasto, zakupy, na impreze.... Jesli jest ktos w podobnej sytuacji jak ja . to piszczie...moze razem bedzie razniej...pozdrawiam wszystkich cieplo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 hmm, no to wam nie pomoge, bo jestem z Haarlem a probowowalyscie nawiazac jakies kontakty przez nasza klase?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach