Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona34343

czuje ze trace dobra przyjaciolke jak zniesc ta mysl

Polecane posty

Gość zasmucona34343

Gość zasmucona34343
trace ja bo czuje sie zdradzona przez nia

Gość zasmucona34343
kupić skakanke? czy nie kupić?...oto jest pytanie....

Tracisz? w jakim znaczeniu? Love story oglądałaś i bajki tworzysz? Czy\" przyjaciółka\" cię zwyczajnie olewa?

Gość zasmucona34343
powiem tak walczylam o nia z kolezanka a ona tak mi sie wydaje wcale tego nie docenila raczej sie zlewala z tego

ja bym podziekowała za taką przyjaciółkę

Gość zasmucona34343
no wlasnie i mi sie strasznie smutno zrobilo:( myslalam ze mnie obroni tamta mnie wyzwala a ona nic powiedziala tylko ze mamy sie pogodzic:( juz nigdy nie zaufam nikomu juz raz sie przejechalam ... i znowu dalam sie nabrac:(

kup skakanke i ja zbij zartuje znam to ale czasem lepiej odpuscic przemysli wszystko i zobaczysz sama sie odezwie mialam tak bylam totalnie wk...ona ale czas leczy przyjaźn teraz jest znow ok

co to za przyjaciółka? ja nie rozumiem....to chyba była tylko koleżanka skoro tak postąpiła i to taka z odpustu

Gość zasmucona34343
no nie wiem myslalam ze jestesmy sobie bliskie ale sie chyba pomylilam:( nie wiem myslalam ze przesadzam ale ja na jej miejscu bym ja bronila nogami i rekami a ona sie tak zachowala jakby ta 2 osoba tez by byla wazna nawet wazniejsza niz ja:(

Gość zasmucona34343
powiedziala tak " nie kloccie sie o mnie" i mamy sie pogodzic ale na moj temat czy tej drogiej nic nie powiedziala to znaczy ze traktoje nas jak???? jak znane jej osoby ale nic wiecej...:( i chyba miala niezly ubaw z tego:(

Gość dziewczyno pleciesz
o co ci chodzi?

no to wtakim razie nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem bo to nie była przyjaciółka. zresztą zycie Cie jesscze nauczy że ciężko znaleźć przyjaciółkę która stanie za Toba murem choćby nie wiem co się stało. takie przyjaźnie kształtują się przez lata, umacniają wzajemnymi trudnymi przeżyciami...skoro nawaliła w tak banalnej sytuacji to co dopiero gdyby miała Ci pomóc gdybyś naparwde miałą kłopoty. olej ją.