Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izabo

kozaczki a wiec pytanie na czasie

Polecane posty

kochane dziewczyny i drodzy panowie jesli takowi tutaj sa! mam pewna watpliwosc ktora jedynie wy swoimi opiniami mozecie rozwiac chodzi oczywiscie o kozaczki...czy koniecznie musza przylegac idealnie do lydki? bo ja np mam takie co troche odstaja bo mam baaardzo szczuple nogi i zastanawiam sie czy zwezac czy nie...jak myslicie? pozdr.

Gość issa minin
nie musisz... zależy jakie to kozaczki i do czego nałożysz...no i ile odstają może fotkę wkleisz?

Gość mantis
kto powiedzial , ze kozak musi obciskac nboge? jesli to jest ladny, dobrzez uszyty, elegancki but, to zawsze bedzie wygladal dobrze:)

no tak ale to raczej takie eleganckie kozaki- czarne, konczace sie mniej wiecej na 3/4 wysokosci lydki na niskiej szpileczce tzw.kieliszku, nieodstaja duzo...moglabym wlozyc 1-2 palce...

Gość zawsze lepiej jak odstają
nią jak wygląda sie jak ściśnięty baleron:o

Nie przejmuj sie i nie zwezaj ich bo szkoda butow. To nic nie szkodzi jak odstaja a jak sa szersze to mozesz spokojnie spodnie nie wsadzic. :)

Gość moje tez odstaja ale sa takie
specjalnie

no ale czy do spodnicy i plaszczyka tez beda wygladaly w porzadku, czy nie pomyslelibyscie...o! ma za szerokie buty! ???

Gość a ja się
nachodziłam i wreszcie znalazłam takie przylegające do łydki ,bo odstające mnie wnerwiają,ale jak tobie nie przeszkadza to ,a butki fajne to spoko.

Gość kasieeeenka
powiem szczerze, ze gdy widze dziewczyne, ktora ma na nogach odstajace buty.. stwierdzam, ze zapomniala ich zwezic ...albo pozyczyla je od siostry ;-) hyhy

Gość kasieeeenka
od siostry wazacej parenascie kilo wiecej -zapomnialam dodac ;)

ja przeciwnie -jak widzę mocno ściskające łydki kozaczki zawsze mysle \" grubas na siłę wcisnął sie w buty \" zdecydowanie wolę odstające

Gość a mnie razi dużo bardziej to
jak ktos ma ściśnięte łydki i kozaki wyglądają, jakby miały pęknąć:O Wygląda to OHYDNIE. Natomiast jak komus odstają, nie widać tego za bardzo. Kozaki nie mogą przylegac zupełnie do nogi, bo to buty na zimę, powinny jednak izolować, a nie przylegac do skóry. Tak samo jak niedobrze wyglądają opięte na dupsku do granic wytrzymałości dzionsy, tak samo tragicznie wyglądaja naciągnięte kozaki. Ubrania powinno się osic w swoim rozmiarze, tak samo z butami. Poza tym efet odstawania dodatkowo optycznie wyszczupla nogi, zamiast robic z nich dwie szynki. Nie mówiąc o tym, że niektóre buty po protu musza odstawać, bo taki maja fason. Zwłaszcza takie marszczone. Szkoda tylko, że niektóre kobiety o tym nie wiedzą i mając 45cm w łydce wbijaja się w takie buty i myślą, że wyglądają fajnie...:)

To chyba zależy, o jakich kozakach mowa. Jak takich na zamek albo typu oficerki bo to powinny przylegać i odstawanie wygląda raczej źle. Ale są przecież kozaki, które nie mają zamka i te muszą lekko odstawać, zwłaszcza typu kowbojki.

Gość wg mnie powinny
przylegac idealnie do lydki - dzieki temu je wyszczuplaja! i nie ma znaczenie czy to kozaki czy oficerki !

Gość powinny
przylegac gdy odstaja wyglada sie jak w kaloszach;) ale nie mogą opinac łydki tzn uciskac ze robi sie fałdka bo to oznacza ze sa za male. Idealnie dopasowane kozaczki to takie do ktorych gdy przylegaja do łydki mozna wlozyc kciuka

Gość to gdzie kupić wąskie żeby nie
odstawały? poza sklepem z butami dla dzieci? ;)

Gość gość
Ja fajne kozaczki widziałam na stronce allinside.pl, coś tego typu takie jak chciałaś. Sama też tam kupuję rzeczy, na zimę kupiłam sobie ekstra kozaczki, wygodne i za niską cenę

Gość gość
Ładne modele kozaków widziałam na Eobuwie. Myślę, że warto tam zajrzeć przed podjęciem decyzji:)