Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwoskaa

Dziewczyny , ktora z Was spi w majtkach, bo ja spie, czy to higienicznie

Polecane posty

Gość iwoskaa

??

Gość iwoskaa
PS spie w stodole :classic_cool:

Gość ja nigdy nie śpię w gaciach
chyba że mam okres:o Śpię w koszulach nocnych albo piżamach- po co mi majtki?:o

Gość hhahahahhhhhhhhhhhhhhhhhh
pewnie zakładasz gacie, żeby w domu śledziem nie zalatywało:classic_cool:🖐️

Gość iwoskaa
Nie zalatuje! myję się

Gość to po co śpisz w gaciach
?:o

Gość ja tez spie w majtkach
Dodam,ze nie smierdze sledziem a lubie tak i dlatego tak spie.

Gość Ania od siedmiu boleści
A ja czasem w skarpetkach. Po co mi te skarpetki? :o

Gość do justine1982

Gość ale to bez sensu
skarpetuy- riozmuem, ze komus zimno w stopy, ale w dupsko wam zimno?:o Po co śpicie w majtkach?

Bo tak lubimy, tak zesmy sie przyzwyczaily i tyle. Nie jest to chyba nic ohydnego, nic takiego co powinno wzbudzac zdziwienie. Prawda?

Do autorki Higieniczne o ile majtki sa czyste i bawelniane.

Gość do ja tez spie w majtkach
podejrzewam ze jak spisz w majtkach to wieczorem zakładasz czyste,,,,a rano zmieniasz je na drugie czy nie?czy te co w nich spisz to zmieniasz codziennie czy kilka razy w nich spisz?

Gość jessush
to wyhcodza 3 pary majtek na dobe czy was pogielo a co przez noc takie zrobi ze w dzien nie bedzie mogla w nich chodzic

Gość jakieś dziwne jesteście....
:o Pewnie macie wielkie wary i wam niewygodnie, albo musicie je maskowac majtasami:o🖐️

Gość a po cholere spac w majtkach
??? nie rozumiem nie zaklada sie bielizny, biustonosza ani majtek do spania. Bez sensu! tyllko koszule lub pizame.........a nie majciory:) dajcie skorze poodychac

Gość jak to co robisz
?????:O Wydzielina z pochwy, pierdzenie itd.:o

Gość ale głupia gadanina
już był taki topik kiedyś dziewczyny sie wykłócały o taką bdure głupie jestescie i tyle, jednej wielkie wary snią sie po nocy, drugiej sledzie. macie wizje dziewczyny jak komus tak dobrze to tak sobie spi. I na pytanie po co spać w "majciorach" odpowiadam po gówno.

Gość ale głupia gadanina
ty sama jestes dziwna ze masz takie zryte myśli, ja nie wadłabym na pomysł ze którejś mogą wargi przeszkadzać.

Gość ja spie bez
chyba ze jest mi zimno to wtedy pizamka plus skarpetki

pewnie zaraz znowu odezwie sie kilka madrali bez podpisow, ktore stwierdza ze smierdze, lub ze mam za duze cycki ( a tu was zdziwie, male mam), ale ja SPIE W MAJTKACH I W BIUSTONOSZU po prostu nie wyobrazam sobie inaczej:) oczywiscie bielizne mam podzielona na ta na noc i na dzien. po prostu sobie tego nie wyobrazam, mam zwyczaj jedzenia sniadanie w pizamie, wiec po co mam swiecic sutkami po kuchni? mam dwie lampki wiec starczy

Gość ale głupia gadanina
ja spie jak mam ochote za to nienawidze spac w koszuli nocnej która zadziera mi sie pod szyje i odsłania goły tylek, ale nie nazywam wszystkich panien ktore w czyms takim sypiają, dziwadłami, nie piszę ze sądze, ze was by obwisłe cyce w nocy udusiły gdybyście nie mialy koszuli.

Gość ale głupia gadanina
ja tez jadam w pizamce ktorej nie zmieniam codziennie tylko raz na tydzien, po takim sniadaniu mialabym juz zabrudzoną dolną jej cześć, wiec dlatego rowniez zakładam majtki, bo mogę je zmieniać codziennie.

Gość Hakuna_matata
Oczywiście, że śpię w majtkach i w piżamie... No pomyślcie sobie: podczas snu z pochwy wydobywa się śluz który osiada na piżamie, po jakimś czasie może to doprowadzić do infekcji. Oczywiście zakładam, że nie zmieniacie piżam codziennie. Ja np.nie zmieniam i źle bym się czuła ze świadomością, że śpię w upapranych piżamach :o Dlatego zakładam majtki, a nie wkładkę, którą rano zmieniam.

Gość Hakuna_matata
a na nie*, sorry za błąd

ja tez zmieniam pizamke raz na tydzien, majteczki oczywiscie codziennie a biustonosz razem z pizamka, no bo nie mam przeciez 7 par biustonoszow do spania:P tez nie wyobrazam sobie spania bez majtek bo wiadomo, pizamka zazwyczaj jest luzniejsza, a to wymsknie mi sie to i tamto i wstyd jak ktos do pokoju wejdzie;)

Gość ale głupia gadanina
właśnie trzeba dbac o higiene, a nie dziewczyny sypiają w pizamach zaplamionych po tygodniu sypiania, i gadają ze dają skorze oddychać, sorry ale czyms takim to nikt by nie chciał oddychać hahaha

zgada sie te koszule i inne dziwadła... jak miałam spac w koszuli to wyciełam dziure wraz z metką bo mnie kuła i odtąd neispie juz w koszuli spie sobie w jakiejs koszulce np takiej rzomiaru l która siega mi do kolan i najczesciej spie w gaciach... i zmieniam je rano zeby sie nikt nie czepiał ze jestem jakąs brudaską... ale poprostu w gaciach mi jets wygodniej

Gość ale głupia gadanina
ja zazwyczaj majtki i jakiś top

Spicie w pizamach i zmieniacie je co tydzien? I w tych gaciach od pizamy tez tydzien? No to juz wiecie ,dlaczego my wolimy majtki. Zmienimy sobie je rano na czyste i jest ok, a wy na wieczor przez kolejne 7 nocek te same majtki od pizamy? Szkoda slow.