Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikebana

Znak. Po 4 miesiącach milczenia..

Polecane posty

Gość ikebana
ale co mam napisac..? Nie chce zeby mysłał ze tylko na to czekałam! Zranił mnie!

Gość bon apettiit
"zaśmiecasz mi skrzynke"- o boże, prosze nie rób z siebie takiej marudy;) broń boże! Już lepiej wyśli tylko " ;) " jestem starsza od ciebie, a mam całkiem inne podejście.. może dlatego, że zbyt dużo czasu straciłam :(

Gość bon apettiit
oczywiście, że cie zranił... ale po tym co was łączyło nie stać cie na odpisanie na głupiego maila? o tym, jacy jesteśmy świadczą nasze związki! śmieszą mnie ludzie, ktorzy bylize sobą, łączyło ich coś pięknego, a potem nie stać ich na słowo "czesc" na ulicy :/ on jest chyba dojrzalszy od ciebei

Gość ikebana
bon appetit, zrozum, to ja go przekonywałam że powinnismy to pociągnac dalej bo jest fajnie.. ale on stwierdził że nie może ze mna byc.. że nie czuje wystarczajaco duzo.. Głupie obrazki nie moga tak po prostu wszystkiego zmienić! Gdyby był dojrzalszy, napisałby cos, cokolwiek..

ikebana - on Cię po prostu lubi i chciał Cię tym mailem rozbawić. Możesz mu napisać, że uśmiałaś się i prosisz o więcej takich. I już.

Gość ikebana
a może poczekac ...? jeśli lubi albo chce nawiązac kontakt- predzej czy później znów sie odezwie, a moje milczenie tylko chyba przyspieszy sprawe...

Niekoniecznie. Jeżeli nie odpiszesz, może uznać, że nie masz ochoty na kontakt. Gdyby chciał miłości zachowałby sie inaczej. On chyba naprawdę chce być tylko kumplem.

Gość ikebana
on chce byc kumplem, wiec ja mam znów cierpiec i udawac ze jest wszystko ok..? to juz wole chyba wyjsc na chamke i sie nie odezwać. tyle nocy przepłakałam przez tego smarkacza.. a on mnie teraz chce fotksami rozbawic.. jak gdyby nigdy nic... O nie. Odmówiłam kumplowania sie i przy tym zostane... Chyba...

Gość ikebana ales ty
glupia ja tez spotykalem sie ze starszymi zeby sobie pociupciac ale z zadna bym sie nie zwiazal na stale... moze znow chce troche poszalec w lozku bo panna mu sie nudzi...

Gość ikebana
tak, głupia jestem... to dobra puenta. a więc nie odezwę sie. dzieki.

Gość ikebana ales ty
no ale nie znam was .... wiec kij ma 2 konce ja opisalem swoje przygody ;) :p

Gość ikebana
nie, masz racje.. zreszta to była moja pierwsza myśl... na pewno jest tak jak mówisz... Gdyby chcial czegos wiecej zachowałby sie inaczej.. Może chce sprawdzic czy jeszcze na mnie działa...? no i się przekona że nie, chociaż tak:) trudno. Otrzeżwiłes mnie, dzieki.

Gość anitka1
nawet nie probujcie na nia najezdzac bo tyłki spiore! czytam wypowiedzi autorki i widze , ze zostala ona bardzo zraniona i rozumiem, e nie chce sobie dalej zaprzatac nim glowe , poo ma sie meczyc i niepotrzebnie nakrecac chlopak ja zawiodl a teraz ni stad ni zowąd przypomnial sobie o jej istnieniu . I nie piszcie , ze to nie ladnie , ze nie che odpisac czy cos ok ? wkurza mnie takie gadanie kiedy on ja ranil bylo ladnie ? ma prawo miec siwety spokoj a nie ze zostawi ja a pozniej sie przypomina ludzie to zywy czlowiek nie zabawka!

Gość ikebana ales ty
nie ma za co, choc moge sie mylic. a skad jestes? ;)

Gość ikebana
ach tam, czy to ważne skąd jestem..? dziekuje tez autorce poprzedniego postu. Zrozumiala dokładnie o co idzie.

Gość ikebana
no własnie! i niech on sobie teraz ze mnie wielce kumpeli ze mnie nie robi bo na to po prostu nie zapracował! uf, wkurzyalam sie troche teraz ale podjęlam decyzje. wywalilam juz tego maila, i bede udawać ze go nigdy nie bylo. Amen.

Gość ikebana ales ty
zapomnij o nim poszukaj sobie kogos innego w twoim wieku lub moim 28 juz powazniej mysli niz 21 latek :) napewno jestes atrakcyjna babka masz foto ;) zartuje choc ciekawy jestem powodzenia :*

Gość pfffffffffff
czy was wszystkich pogięło???? ja takich maili wysyłam dziesiątki do swoich ex i dziesiątki otrzymuje od swoich ex. a wysyłam je bez żadnych podtekstów, kiedy juz niczegoi od nich nie chcę, ale żeby też nie trwać w poczuciu obrazy czy coś w tym rodzaju, nie lubie tego. Ale na pewno nie obowiązuje żadne grzecznościowe odpowiadanie na maila z głupimi kawałami, zwłaszcza wysłanymi do wielu osób!!!

Gość pfffffffffff
otrząsnij sie kobito, jak byu chciał, to by napisał, albo wysłał tego maila tylko do ciebie. ale widocznie nie chciał.

Gość pan
pfffff gryzie sumienie to sie odzywasz ..... dziewczyna ma prawo sie zastanwiac a jaka jest prawda wie tylko on

Gość monyka1
a powiedz mi skoro on ja zranil zostawil i teraz ni zgruszki wysyla jakies glupoty i tylko przypomina o sobie po tym jak udalo jej sie zapomniec o nim ( nie znam histori ale z tego co czytam byly ja ranil i pewnie rzucil) po jakiego grzyba wysyla jej cos

Gość pfffffffffff
bo faceci sa tacy porąbani. nie jestem poanem tylko panią. facet wysłał maila, bo dlaczego miałby jej nie wysłać i wiecej pewnie o tym nie mysli.

Gość _kobra
ikebana nie rozgrzebuj, nie odpowiadaj, bo jest duże prawdopodobieństwo, ze zostaniesz znów zraniona ...niech myśli co chce...

Gość ikebana
kurcze,no, zgłupialam , odpowiedzialam jednym zdaniem, że jesli nie załapałam się na maila przypadkowo to dzieki, było śmieszne... Nie wiem czy dobrze zrobiłam, bez sensu, ja się dręcze a on spi spokojnie....