Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fraszka82

Czy ktoś z Was stosował akupunkturę na rzucenie palenia?

Polecane posty

Mój facet poddał się dzisiaj pierwszemu zabiegowi i dostał wspomagającą herbatkę ziołową. Pani doktor (Chinka, cały sklep i zabiegi prowadzone przez nią) powiedziała że jeden zabieg może nie wystarczyć, zależy od organizmu. Moj facet wytrzymał parę godzin po tym zabiegu i już musiał zapalić fajkę. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie? A może polecicie coś co można zastąpić palenie, jakieś przekąski, ćwiczenia?

Gość zmęczona
Paliłam 13 lat. Uwielbiałam to! To był dla mnie rytuał, coś więcej niż jakiś tam papieros. Miałam papierośnicę, piękną zapalniczkę, swoje nawyki. Od dłuższego chciałam jednak rzucić palenie. I w październiku zeszłego roku postanowilam, że 12 grudnia 2005 będzie moim pierwszym dniem bez papierosa. Dałam sobie sporo czasu na przygotowanie się psychiczne. Bez gum, bez plastrów, bez igiełek, blaszek i innych tam. A paliłam już paczkę dziennie. Nie palę do dziś, czasami mam ochotę, ale znów na sam rytuał, nie na papierosa. Uważam, że to kwestia podjęcia decyzji. PRAWDZIWEGO podjęcia decyzji, z przekonaniem. Po prostu trzeba postanowić i już! Powodzenia! :-)