Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomyslcie

samotni bo zbyt ladni

Polecane posty

Gość pomyslcie

moze sie myle ale czasami wydaje mi sie ze zbyt ladne dziewczyny sa same bo kazdy facet widzac je sadzi ze sa zajete przystojni faceci natomiast moga miec kazda wiec po co im tylko jedna

Gość gucio007
ja se tak musle glupoi , moze od razu 5 dziewczyn, a co tam...

wedlug mnie zbyt ladne dziewczyny sa za bardzo egoistyczne imaja zbyt wygorowane wymagania wobec chlopakow. Zbyt Przystojnym facetom tez nie zazdroszcze: rozbudowana klata a w glowie zero i przyciagja tylko takie puste panienki

Gość ile ona ma lat
a ja myslę, ze zbyt ladne dziewczyny nie zawsze sa egoistyczne, tylko czesto ciezko pracuja i podnoszą kwalifikacje - przez to wygladają jak zombi w ludzkiej skorze i nie maja juz sily i czasu na randki

Gość Buldożer
Po prostu ladne kobiety interesuja sie wylacznie przystojnymi facetami, a tych przecietnych nie zauwazaja. Znowu przecietni faceci boja sie ladnych kobiet, bo chca uniknac odrzucenia. I kolo sie zamyka.

Gość ile ona ma lat
Buldożer -------->duza czesc kobiet pracuje na tyle ciężko, ze wcale nie interesuej sie zadnym typem facetów, bo nie ma sily i czasu krecic sie kolo faceta

Gość gucio007
dieta cud

Gość ja jestem ładna i interesuję
się tylko jednym facetem- chuchrem takim, z długimi włosami, pryszczatym i bez grosza przy duszy. Kocham go z całych sił:)❤️ ale on mnie już chyba nie chce😭 Oprócz tego, że jestem ładna, to mam styl, klasę, jestem inteligentna, porządna, wykształcona, kulturalna, wierna i fajna po prostu. WIem, że to nieskromne, no ale tak szczerze mówiąc tak jest. Mogę to napisać, bo i tak mnie nie znacie🖐️

Gość Buldożer
ile ona ma lat -> OK, moze i sa zajete, ale gdy juz maja chwile wolnego to raczej wola umowic sie z jakims przystojniakiem niz przecietniakiem. Mialem nie raz okazje zaobserwowac takie sytuacje. Ostatnio sam zreszta padlem ofiara takiej ponad przecietnej urody kobiety. Po prostu olala mnie po calkiem niezle rozwijajacej sie znajomosci dla jakiegos "modela", ktory ja niby czyms zauroczyl.

Gość ile ona ma lat
Buldożer--->uogólniasz, poza tym moze brak Ci czegos innego niz uroda np. walecznosci albo po rpostu mailes niefart

Gość moroz
moim zdaniem to faceci sie takich ladnych troche boja.

Gość ile ona ma lat
ja jak sobie codziennie popraucję i pozamartwiam sie-do czego mam sklonnosci - to brzydnę w okamgnieniu pozdrawiam🖐️

Gość ja mialam kiedys
zjawiskowo pieknego faceta, on owszem, wiedzial,ze jest przystojny, wiec sie nie musial sprawdzac i dowartosciowywac,poswiecal sie głownie pracy naukowej.Ale samotny nie był chyba nigdy.

Uroda to w sumie rzecz subietywna i typ urody ktory sie podoba jednej osobie niekoniecznie musi sie podoac drugiej. Jestej jednak cos w tym dziiewzetom zaliczanych do kategorii bardzo ladnych nie jest latwo znalesc drugiej polowki bo sa nazbyt wymgajace, co one zrecznie nazywaja cenieniem sie no i przeciez nie moga zwiazac sie z byle kim. Tego lata przyjechala do mnie na wakacje moja siostra z kolezanka (obie singielki), ktoregos wieczoru zgadalo nam sie o faetach i co uslyszalam od nich: - ze sa za madre by gadac z jakims przyglupkami - niktim nie zaimponuje bo ukonczyly prestizowe studia - zaczely wyliczac tzw cechy ktore przydalyby sie potencjalnym kandydacie na chlopaka i wyszlo na to latwiej im by bylo dac ogloszenie do prasy \"szuka sie faceta, poszukiwane cechy to...\" a goscoi powinien zgosic sie z cv A potem narzekaly ze nikt ich nie chce

Gość Buldożer
stańczyk chyba cos w tym jest. Ja nie mowie ze kazda ladna jest taka sama, ale w wiekszosci tak. Te ladne maja zbyt wygorowane mniemanie o sobie, bo mysla ze sama uroda wszystko zalatwia. I niech tylko jakas ladna kobieta zaprzeczy ze tak nie jest, to nie uwierze. Osobiscie nie spotkalem jeszcze zadnej pieknej kobiety z przecietnej urody facetem. Przecietni sie takich boja, chociazby z takiego powodu ze bycie z taka ladna nie jest latwe, bo oznacza ciagla rywalizacje z innymi facetami zeby ci jej przypadkiem ktos nie odbil. A wiadomo ze jak ladna to ciagle sie wokol takiej kreci sporo facetow "gotowych na wszystko". Dlatego ja rowniez pieknosciom podziekuje.

Gość Buldożer
Poza tym zauwazcie kto do takich ladnych startuje - faceci przystojni, bardzo pewni siebie, silni psychicznie, ktorzy "obrobili" juz nie jedna panienke i wiedza jak z nimi postepowac. W rywalizacji z takimi czlowiek juz na starcie jest o trzy dlugosci w tyle. To po co sie meczyc, skoro wokol tyle fajnych przecietnych, normalnych dziewczyn :)

Gość ja mialam kiedys
nie mam, bo zjawiskowa pieknosc + nawet intelekt to nie wszystko. Np był pracoholikiem oszalały w robieniu kariery.Ale owszem, poczulam sie dowartosciowana,ze moge miec najpiekniejszego Na meza wybrałam sobiejeszcze lepszego, bo i majacego najwiecej fajnych cech, nie tylko urodę.

Gość stańczyk tobie jak wiemy
żadna nic nie daje, więc się zawrzyj:o kuźwa, znowu spotkanie nocne bezrobotnych pierdół i gawędziarzy:o Idź sobie wyszukaj kolejną chorobę i poszukaj jakiegos paszteta największego w miescie, u tej może będziesz miał szansę, jak się nie odezwiesz, albo jak głucha będzie:o🖐️

Gość Buldożer
Tutaj to sie nie zgodze, bo jakbym byl z piekna dziewczyna to tez na pewno czulbym sie dowartosciowany :)

Gość instynktownie
stańczyk - to Ty jeszcze żyjesz ?

Gość hahhaahhahahahahhaaaaaaaaaaaaa
Stańczyk jak zawsze ocenia innych podług siebie:) Niestety nie każdy jest takim pustakiem, ze tylko patrzy na wygląda i ocenia, czy mas szanse umoczyć:) Niektórych łączy coś więcej. A tłumaczenie, że jakiś facet miał więcej lasek wcale zachęcające nie jest- wręcz przeciwnie. Ale jak ktos sobą nic nie reprezentuje, jest hipochondrycznym nudziarzem, który 24 godziny siedzi na forum użalając się, że nikt go nie chce, że ma wszystkie choroby świata, w tym psychiczne i że jest tak niski, że przegrał życie, to sory- na pewno nie masz co startowac nawet do kurwy zza rogu:D

Gość stanczyk przeciez to naturalne
ze jak mam cos najpiekniejszego ( faceta, dom, samochód, dziecko, ogród, nogi. charakter pisma) to sie czuje dowatrosciowana ) Po co ta ideologia? Zreszta facet byl bardzo mądry i to mnie najbardziej kreciło.

Gość stańczyk tobie jak wiemy
to nie gadaj, pajacu marny:P Pies cie jebał, zakompleksiona małpo bezrobotna:D Myslisz, że swoimi wypocinami na temat tego, jaki jesteś chory, biedny, niski, pryszczaty i samotny zaczarujesz jakąś piękną wróżkę i przyjdzie cię uratować wzruszona twoja historią? Nikt nie lubi frajerów, nie tylko kobiety. Nie wytrzymałbyś TYGODNIA z babą, która marudzi, ze ma za wielką dupe i straszliwy cellulit, że ma zespół downa i hemoroidy, że jest za niska, za gruba, ma obwisłe cycki i jest w ogóle przegrana. I musi sobie wybierać jakichś brzdali, bo nikt ładny nawet kijem jej nie tknie:o🖐️

Gość my tu pitu pitu a za oknem
SNIEG WALI!

Gość samotne są nie dlatego
że są zbyt ładne ale że mają nierówno pod sufitem !

Gość srańczyk nie bój żaby
ty sobie żadnej nie znajdziesz, więc nie będziesz się musiał nad urodą głowić:p A co do tematu. Żaden facet, który jest miernotą, a przede wszytskim tak się czuuje, nie poderwie pięknej kobiety, inteligentnej z klasą, bo takie wolą yć same niż z prostakami, którzy tylko ślinia się na czyjś widok jak prymitywy, a nic ciekawego nie mają do powiedzenia, trzeba się z nimi nudzić itd. a zależy im tylko na jednym. Poza tym interesujący i MĄDRY facet zawsze potrafi przy sobie utrzymać kobietę, nieważne jak ładną.

Gość yetiicka
to teraz powiedzcie mi dlaczego kiedy facet, ktory "lubi sie pokazac"... w momencie kiedy juz chce z jakas dziewczyna byc to mowi jej,ze ma nie byc taka wyzywajaca(tzn.taka,ze wszyscy sie na nia gapia....bo tak zwraca na siebie uwage swoja uroda)....... przeciez to zaprzecza jedno drugiemu,,....czyz nie tak?jak to tlumaczyc?

Gość Buldożer
No to jak wytlumaczysz to, ze wlasnie te ladne (przynajmniej te ktore znam) spotykaja sie wlasnie z malo inteligentymi facetami i raczej nie oczekuja od nich mocnych wrazen intelektualnych?

Gość do yetiicka
no przecież to oczywiste ,że taki facet zabezpiecza teren:P

Gość moroz
ej!za mna tez faceci sie ogladaja!wcale nie szukam jakiegos przystojniaczka ale jak narazie to trafiaja mi sie wlasnie tacy.i zaden nie jest wart nawet drugiego spotkania!ci normalni jakos mnie omijaja.co to jest jak nie strach?