Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajnicka

PODZIĘKOWANIA HELP

Polecane posty

Gość Pytajnicka

Hej dziewczyny i chłopaki...mam pytanko! Chce napisac podziękowania dla mojej promotor w pracy magisterskiej :) Na 3 stronce , coś w stylu "podziękowania dla pani prof...za okazana pomoc i wyrozumialosc...." takie tam ...I mam pytanko : czy te podziękowania powinnam dać promotor przed obroną???w tej wersji pracy dla recenzenta???lipa troche lizusowstwo!Pomożcie! Jak wy pisalyście?

Gość Pytajnicka
ello :)

Gość ja bym zamieściła....
...podziękowanie dla Rodziców, a nie dla promotorki

Gość Pytajnicka
Dzięki ale nie to bylo w moim pytanku :P

Gość Pytajnicka
Heh no ale czy NIKT nie pisał podziekowan w pracy????????????????dla promotorki????????????????????

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moja koleżanka pisała podziękowania dla promotora!No i dałe je w tej wersji pracy dla niego:) bo (nie wiem jak gdzie) ale u nas dla recenzenta dawło się kopię pracy też oprawioną :) Fakt faktem, że to trochę lizusostwo :) ale w sumie promotor bardzo jej pomógł i jakieś podziękowania mu się należały :) PS. A flaszkę po obronie też dostał :)

Gość Pytajnicka
dzieki :)

Gość jest tak
jesli promotor pomogl faktycznie, tzn jego pomoc nie ograniczala sie do poprawiania bledow w pracy i byl "zaangazowany" to podziekowania sie naleza. ale jesli byl raczej biernym promotorem to podziekowania sa nie na miejscu i naprawde zakrawaja na lizusostwo

Gość Pytajnicka
hehe no ogolnie nie pomogla tylko sie czepiala ale ja juz rok pisze te prace i nie mogalam cigale skonczyc , ciagle przekladalam termin i tak pomyslalam ze za te wyrozumialosc jej sie nalezy ale w sumie amcie racje! nie bede pisac bo wole juz nie podziekowac niz wyjsc na lizusa :))Dzieki