Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agraafka

przeczytajcie koniecznie, tam jeszcze nie ma komentarzy

Polecane posty

Gość bardzo dobry pomysl
Uczy odpowiedzialnosci za swoje czyny. 😴

wszystko ok, ale mundurki i dzielenie plci akurat uwazam za bezsensowne. nie wiem, w jaki sposob mundurek mialby kogos powstrzymac przed agresja, a co do podzialu, to nie wiem, czy pan G. zwrocil uwage, ze agresja nie wystepuje TYLKO pomiedzy obu plciami, ale rownie dobrze i w obrebie kazdej z nich. szkoda, ze tak szybko odszedl od pomyslu likwidacji gimnazjow - choc oczywiscie jestem przekonana, ze na to nie ma w budzecie pieniedzy. (na zepsucie byly, a na naprawe nie ma - szkoda)

Taak ... mundurki, klasy żeńskie i męskie, ośrodki wychowacze dla trudnej młodzieży ... Wszyscy krzyczą - KARAĆ !!! A gdzie WYCHOWANIE ? Nie przez szkołę - przez RODZICÓW, RODZINĘ !! Oto tekst autentyczny podsłuchany wczoraj na cmentarzu. Przy grobie stoi około 60 letni męzczyzna. Obok stoi chłopak , lat ma około 15-16. Dziadek ( bo chyba to był dziadek chłopca) mówi - \"Miała wrócić o trzeciej a wróciła o siódmej\". Chłopak pyta : \"Kto? Babka? \". Męzczyzna ; \"No tak. Dostała w mordę parę razy... \" Chłopak się śmieje. Obaj ubrani przyzwoicie. Oto przykład \"wychowania\" . Jak ten chłopak się później zachowa w stosunku do swoich rówieśników ?

Gość upupupu
podnoszę

Chodziłem do szkoły w czasach gdy obowiązywały jednolite storje. Tylko głupi moze myśleć że może to mieć wpływ na agresję czy na cokolwiek.

Gość podnieść