Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzannnaaaa

problemowe kawalerskie

Polecane posty

Gość marzannnaaaa

marzannnaaaa brat mojego chlopaka wyprawia kawalerskie i wszystko byloby ok ale.... no wlasnie, bal samców ma sie rozpoczac biesiada alkoholowa a nastepnie impreza ma sie przeniesc na misto do klubu z golymi panienkami.uwazam, ze to nie jest dobry pomysl i bedzie mi bardzo przykro jesli moj chlopak bedzie w tym wszysttkim uczesniczyl. Co mam zrobic ? Sytuacja jest o tyle ciezka , ze to brat mojego chlopaka wuec trudno powiedziec " NIE I SIE ZBLAZINIC" przy innych kolegach!! natomiast przyszla pannna mloda w odwecie zaprasza pare dziewczyn w tym i mnie na pokaz striptizu meskiego co w cale mnie nie pociaga i nie mam na to ochoty!!! Mysle,ze nie postapili slusznie nie pytajac sie c iini o tym mysla i czy nie uraza uczuc innych . napisze jak wy byscie postapily bo wiem , ze z tego wyjdzie klotnia!!! Wiem ,ze jezlei moj chlopak pomimo mego spzreciwu pojdzie tam to nioe bede mu potrafila tego wybaczyc co robic???

Gość Zastanów się dziewczyno
Zastanów się dziewczyno czy masz szacunek dla swojego chłopaka i co do niego czujesz. Chcesz mu zabronić iść na wieczór kawalerski rodzonego brata tylko dlatego, że będzie tam striptiz? Sam bym Cię kopnął w tyłek za takie postawienie sprawy. Dla niego najważniejsze jest to, że to jego brat, z którym chciałby w ten sposób uczcić ważny fakt w życiu, jego samego obecność gołych panienek może kompletnie nie wzruszać, ale taka tradycja i nie warto szukać dziury w całym.

Gość a ty wielki chojrak
myslisz że co? że co to za gówniana tradycja? sorry ale ja nie słyszałam żeby tradycją było pojscie na striptiz! jestes ograniczonym idiotą i ja bardzo chetnie sama bym cie kopnela w dupe 😠

Uuuu, Wiadomo jak takie imprezy alkoholowo-striptizowe mogą się skończyć.. Ehhh faceci.. :/ Ja bym mu powiedziała, że wolałabym,żeby nie szedł ;) Chociaż.... Sprawa nie jest prosta bo trudno na pewno bardzo trudno będzie mu wybrać między Tobą a bratem.. A może nawet stwierdzi,że ma ochotę obejrzeć sobie gołe panny a brat to będzie tylko przykrywka :/ Niefajnie wtedy będzie dla Ciebie. Ale o tym chyba się nie dowiesz, bo będzie utrzymywał, że nie może tego zrobić swojemu bratu.. Ehh wspólczuje