Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ramar

proszę kobiety o pomoc

Polecane posty

Gość ramar
Wspolczuje ci atmosfery w domu Ale mysle ze ten facet nie byl ciebie wart skoro nie potrafil zrozumiec tego ze masz problemy z czyms takim. Gdyby Kochal to by nie zachowywal sie jak tchorz tylko pomogl Ci w problemie twoim. Trzymaj sie cieplutko !!! Glowa do góry mimo wszystko Pozdrawiam

Gość uważam że dobrze robisz
On chyba po prostu uwazał, że jestem marudna i przejmował się, że nie wie, jak mi pomóc, że nie może nic zrobić, żebym nie marudziła... Nie miał cierpliwości. Wiem, że mu na mnie zależy, ale ten związek go chyba zmęczył:o Teraz już nie mam takiej atmosfery w domu, ale nadal jestem dziwna, nie mam przyjaciół, nie chce mi się rozmawiać z ludźmi. Ale to tez z powodu samychy tych przyjaciół... W każdym razie dobrze, ze przynajmniej wiesz, że twoja dziewczyna jest chora a nie upierdliwa;)

Gość ramar
No nic widze ze temat umarl naturalnie ale dziekuje wszystkim za zainteresowanie sie nim pozostaje zyc dalej

Gość nie panikuj moze ktos jeszcze
się odezwie, teraz wszystcy w pracy lub szkole:)

Gość och nie zastanawiaj sie...
tylko lezac obok niej przysowaj sie do niej tak blisko aby twoj penis stykal sie z jej dupka:P poczekaj jak zareaguje... jezeli nic do zacznij ja calowac w szyje, w kark, w usta... jezeli nic nie bedzie zaprzeczala to poloz sie na niej i zacznij calowac i lizac ja w okolicach piersi coraz nizej i nizej.... pozniej rozepnij przyporek i wloz ptaszka do dziupli:P powodzenia:P:P:P