Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaa

CIĄZA-rok próby.......i nadal NIC

Polecane posty

Gość ulaa
czy leczysz sie jakoś,szczerze mówiąc dziś p4rzeglądałam kliniki w której leczy się bezpłodność:(

nielecze sie mam nadzieje ze uda nam sie w koncu w najblizszym czasie

Gość ulaa
chelsea----od 2 lat staracie się? i nic??? o matko-ale mnie pocieszyłaś??!!!!! robiłaś jakieś badania.ja tylko drożnośc jajowodów-wyszło u mnie wszystko ok.....ale nadal nic!!!! próbuje znleżc jakiegoś lekarza w warszawie ,ale ich jest tylu...że nie wiadomo do którego pójść.

Dziewczyny, a przebadalyscie juz mezow? W 50% przypadkow przyczyna lezy po ich stronie! A mozna temu czesto bardzo latwo zaradzic- poprzez odpowiednie witaminki.

JA WŁAŚNIE SIĘ ZASTANAWIAM NAD PRZEBADANIEM MĘŻA ALE NIE WIEM JAK GO O TO ZAGADNĄĆ!!!! A MACIE MOŻE JAKIEŚ INFORMACJE JAK TAKIE BADANIE MĘŻCZYZN WYGLĄDA TZN. NA CZYM POLEGA!!!! BO MOJA WSZECHWIEDZĄCA PANI GINEKOLOG POWIEDZIAŁA ŻE MÓJ MĄŻ BĘDZIE MUSIAŁ ODDAĆ PRÓBKĘ SPARMY DO POJMNICZKA (TO MA ZROBIĆ W DOMU) A PÓŹNIEJ PRZEZ PÓŁ MIASTA LEICIEĆ ZE SPERMĄ W KIESZENI DZIWNE TO!!!!! A MOJA PANI GINEKOLOG NIE CHCE MNIE SKIEROWAĆ NA BADANIA NIE WIEM DLACZEGO!!! A MYSLAŁAM NAD ZMIENIENIEM LEKARZA ALE U MNIE W MIEŚCIE WSZYSCY SĄ POKRĘCENI BO U WIĘKSZOŚCI BYŁAM!!! POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE!!!

Ulaa nie jestes sama. A jak sie sprawdza droznosc jajowodow? bo tez sie zastanawiam co jest nie tak:(

Gość ulaa
Witaj beetti:) droznośc jajowodów wspominam nie zbyt przyjemnie:( wiem tylko,ze jeśli to badanie wykonuje się w prywatnej klinice to wyglada inaczej i nie boli:) ja miałam robione,w państwowej....wkładali mi takimi długimi szczypcami jakis wężyk przez który pożniej wpuszczali kontrast....piekło jak holera.Gdy wyszłam po tym badaniu to byłam blada doktor podał mi tabletkę przeciwbólową...ale ledwie dojechałam do domu!!!!

Gość Plemnik.
Eh dziewczyny widze ze macie same kłopoty.

Gość olusia23
WITAM DZIEWCZYNY NIE JESTESCIE OSAMOTNIONE W STARANIACH O MALENSTWO.... ja staram sie z mezem od 6 miesiecy i nic ale nie poddajemy sie i walczymy, wiec głowa do góry , nadzieja umiera ostatnia!

Gość Fiałka
odświeżam