Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toskaaa

moj facet jak mnie nie ma oglada na necie nagie laski

Polecane posty

Gość toskaaa

Wyszlam dziś do pracy a moj facet zostal sam u mnie w domu. Wracam (on jest teraz w pracy) siadam do komputera i co widzę? moj facet ogladal ponad setkę nagich kobiet na jakims portalu!!!!!! Ukarac go czy olać tę sprawę? jak byście zareagowaly dziewczyny?

Gość masz problem
zdecydowanie olac.Wszyscy to robią;)

Proponuję zdecydować się na jakaś rozbieraną sesję - oczywiście to Twój chłopak będzie Ci robił zdjęcia. I potem będzie miał co oglądać, jak Ciebie nie będzie. :)

Gość asdfg
ja tez juz sie tym przestalam przejmowac bo szkoda nerwow, moj oglada nie tylko nagie ale poprostu wszystkie dziewczyny jak leci.

Gość oliwkowa
Więc nie tylko ja mam taki problem. Mój robi to samo. I to dość regularnie. Ale jakiś czas temu oglądał nagie fotki swoje ex. Co Wy na to?

a moj ex jest fotografem i ma mnostwo zdjec roznych lasek i swoich bylych i wogole. oczywiscie akty. ciagle sie na nie gapil i gapil, az tego nie wytrzymalam i mu powiedzialam, zeby sobie do ktorejs z nich wrocil. i wrocil :P

tak, czuje sie szczesliwsza, bo widze jakim byl dupkiem :) uwolnilam sie od dupka :)

Gość starsza od większosci
brawo rossette 3 Podoba mi ,tak trzymaj:)

Gość lukali
to dlaczego sama nie pooglądasz sobie nagich facetów na necie lub inne zdjęcia o tematyce erotycznej?

Gość bjie
ja też oglądam, a jestem kobietą

mi tez sie zdarza:) nie tylko fotki , filmy tez , chociaz na poczatku walczylam z moim facetem zeby tego nie robil ... ale nie zapominaj ze oni maja inaczej mozg skonstrowany i na nich takie cos dziala ... na krotko bo na krotko ale to jak serial w tv :P byle nie za czesto !!! :) i nie w zamian sexu prawdziwego :) moze poogladajcie razem albo niech ci zrobi fajne fotki ?

Gość Facet_taki_se
olej sprawe :). Z naturą nie wygrasz. Jesli powiesz ze ci to przeszkadza, to bedize bardziej uwazal.. zebys go nie przylapała. Ja tez ogladam bo kobiety sa po prostu piekne.. a co by tu mowic wiecej, faceci z natury nie sa monogamistami. ot co :)

Nie ma się kompletnie czym przejmować. Faceci są wzrokowcami. To, że patrzą na inne kobiety nie znaczy że nie kochają swojej własnej. Ja ze swoim walczyłam na początku, ale teraz przyjęłam inną taktykę. Zamiast się denerwować oglądam razem z nim. A z czasem to i dla niego staje się nudne. Faceci to takie duże dzieci. Lepiej ustąpić, bo każda zabawka po jakimś czasie mu się znudzi. :-)

Każda, która wzbudza w nim apetyt seksualny. A jeśli nie przeczekać, to przejść do czynów. Urządzić facetowi od czasu do czasu mały rozbierany pokaz kończąc na stroju Ewy i napewno nie pozostanie obojętny. To działa.... :-)

... ale faktem jest, że dziecinnieję na starość ;) coraz bardziej lubię się do cycuszków przytulać :D

Gość kotecek.
żałujesz mu? niech se facet choc w necie piekno pooglada :D