Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to sie robi na tym swiecie

czy on ma depresje?

Polecane posty

zdaje sie ze odezwal sie jego zegar biologiczny ma 25 lat mysli o zalozeniu rodziny jednak uwaza ze jako mezczyzna jest bezwartosciowy bo nie ma jeszcze mieszkanie a w pracy nie potrafi (nie chce) dlugo zagrzac miejsca wiec ostatnio brakuje mu pieniedzy

Gość ehem ehem
on ma zapalenir mozgu

Gość krima
czuje sie niedowartosciowany, czegos mu brakuje... moze oczekuje od Ciebie jakis slow, jakiegos zachowania ktore pomogloby mu poczuc sie meskim, waznym..najlepszym.. moze tylko czeka..sygnalizuje ze cos nie tak.. ze Ktos (czyli mozeliwe ze Ty) powinien zadzialac... pomoc mu..

tylko jak wytlumaczyc cos komus kto w momencie takiego zalamania decyduje sie po raz kolejny na rozstanie. ic do niego w tym momencie nie trafia bo jest juz nastawiony na nie w tym momencie jestem jedyna osoba ktorej wlasnie nie chce sluchac taka sytuacja powtorzyla sie juz kilkakrotnie

Gość alicja z krainy takiej jakiejś
byl u psychologa? mysle ze moze wlacza sam sobie blokade. nieswiadomie w dodatku. zaprzecza sobie. robina rpzekor. udaje. Swiadomie czy nie... jets problem. duzy. albo potrzeba czasu (choc to ryzyko bo w biegiem czasu albo bedzie lepiej albo gorzej) albo trzeba pujsc do specjalisty. Tylko jak taki facet pojdzie do psychologa skoro uwaza ze jest beznadziejny? Wtedy dopeiro poczuje sei miernota a juz tym bardziej jelsi mu to zaproponujesz. Moze rpzezywaj te smutki z nim? Moze staraj sie pokazywac ze pomimo ze on czuje sie takim NICZYM. ty jestes przy nim, z nim i jest ona najwazniejszy. Przytulaj, placzz nim. stan sie jego swiatem. Stan sie jak on...zeby go zrozumiec. moze gdy bedzie widzial ze tez to rpzezywasz...cofnie mysli...moze cos dojdzie do niego..i zacznie martwic sie o ciebie> a tym lepsze o WAS... nie wiem, ale za zadne skarby go nie zosatwiaj tylko badz 3 razy bardziej. Jelsi on nie chce byc..chce sie roztsac.. Czemu? Bo czuje sie slaby, wszystko go przerasta. nawet zwiazek, kobieta. moze niewymagaj.powiedz chce tylko byc..patrzec...czuc... nie wiem..

tez nie wiem, boje sie robic cokolwiek i boje sie nie robic nic wiem tylko ze przestaje sobie z tym dawac rade