Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blle

Poczatek zimy jak ja jej nie lubie Kto jeszcze?

Polecane posty

Gość blle

i znowu 4 miesiące bez słońca , i znowo trzeba bedzue marznąc na przystankach , na dworcach peronach , i w autach za nim się rozgrzeja i w zimnych autobusach, a w Hiszpani podobno zimno to jest poniżej 20 stopni im to dobrze, brrrrrr

Gość przed nami koszmar
ja też niecierpię zimy :O wolałabym żeby cały rok było lato! A przed nami niestety więcej niż 4 miesiące, bo już pada śnieg a jest listopad a przed nami śnieg i zimno pewnie do kwietnia a moze i maja a więc ok. 6, 7 miesięcy :O :O :O

Gość ja tez_________
kocham lato i wiosne;)

ja też nienawidzę zimy, nie znoszę jej, jest wstrętna, obrzydliwa, jak dla mnie mogłaby być tylko od 24 grudnia do 1 stycznia. Potem niech znika 😭 jak ja nie cierpię zimy!!!

Gość blle
a jak podniosłem się dziś z łuzka i zobaczyłem co jest za oknem to się połozyłem spowrotem i wstałem po 2h jak do siebie doszłem , a jeszcze musiałem wyjśc z domu na zakupy i miałem kontakt z pierwszym dniem zimy a może bedzie tak ze bedzie 2 , 3 dni zimno a potem moze wruci słońce zresztą wow 10 stopni ale ciepło idzie się załamać

Gość garnkotluk
Oh,marne dwa zdania,a ile bledow,brrrrrrr

Gość z lozka i wroci

Gość kie ka
Ja tylko lubie patrzec sobie jak śnieg pada kiedy siedze w domciu pod ciepłym kocykiem :) Jak mam wyjść na ten mróz ,śnieg i śliskie drogi to mi sie odechciewa;/