Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 LadyM

Ebay - Pomocy!

Polecane posty

Go艣膰 LadyM

Czy kto艣 z was kupowa艂 na ebay'u zagranicznym? Op艂aca si臋? Wysy艂aj膮 do Polski? Ile kosztuj膮 mniej wi臋cej koszty przesy艂ki? Czy wog贸le jest to bezpieczne...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 yyyyyyyyyy
op艂aca sie nawet, wysy艂ka az taka droga nie jest zalezy skad np 2 funty musisz sprawdzic w opisie ale jak przelew robisz z banku naszego i nie masz walutowgo to strasznie drogo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LadyM
Interesuje mnie zakup sukienkina studni贸wk臋, widzi艂am bardzo 艂adne ze Stan贸w i w艂asnie przesy艂ka jest w granicach 10 - 15 $ tylko jak to z tym wp艂acaniem pieni臋dzy podobno istnieje jaki艣 PayU czy jako艣 tak...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yyyyyyyyyy
tak tzreba zapisac sie do tego programu i wtedy sa tanie przelewy i bezpieczne,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LadyM
dziekuj臋 ci bardzo, a myslisz 偶e nie robi膮 problem贸w z wysy艂k膮 do Polski i 艣rednio ile trzeba czekac na paczk臋 wys艂an膮 drog膮 powietrzn膮:D

Udost臋pnij ten post

na ebay tak jak i gdziekolwiek indziej trafiaja sie oszusci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yyyyyyyyyy
przewaznie w opisie jest napisane gdzie wysy艂aja wiekszosc ma ca艂y swiat ale niektorzy tylko swoj kraj. nie wiem ile idzie USA jak samolotem to moze z tydzien albo i szybciej bo nie wiem jak to tam jest ze przyleci do polski a potem musza rozes艂ac do placowek itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LadyM
dzieki bardzo o to mi chodzi艂o, wiem 偶e niekt贸rzy rozsy艂aj na ca艂y 艣wiat ale zawsze mog膮 by膰 jakie艣 odst臋pstwa. W ka偶dym razie dzi臋ki za odpowied藕:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eja
kupuje czesto na ebayu, nigd sie nie przejechalam, zreszta zawsze mozna zobaczyc jak sprzedawca jest oceniany, pozytywnie czy nie. Najlepszym i najtanszym sposobem zaplaty jest PayPal. Juz dziala w Polsce, a wielu sprzedawcow z zagranicy uznaje, a nawet preferuje ten sposob zaplaty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LadyM
Dzieki eja a mo偶esz powiedzie膰 co艣 bile偶 o paypal'u? jak dzia艂a i wog贸le?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eja
PayPal jest takim jakby posrednikiem finansowym. Rejestrujesz sie tam uzywajac swojego adresu e-mail i podajesz dane swojego konta bankowego. Jesli ktos placi tobie, dostajesz maila, ze przyszla kasa, od kogo i musisz potwierdzic, ze przyjmujesz te kase. Kasa zostaje zaksiegowana na twoim koncie Paypal i jesli chcesz, mozesz ja przelac na konto bankowe, albo zostawic tam, zeby pokryc ewentualne twoje wydatki via Paypal. Jesli ty placisz, to po prostu via strona Paypal wpisujesz e-mail danej osoby i Paypal placi mu z twojej kasy zgromadzonej na koncie Paypal, albo pobiera je z konta bankowego. Na zagranicznym e-bay widac czasem przy ofertach taka blekitny literke P, jest to oznaczenie, ze sprzedawca akceptuje zaplate via Paypal. Plusem jest to, ze kasa dociera do odbiorcy praktycznie w pare minut (sprawdzone osobiscie, gosciu via komunikator mowi "place" i po chwili przychodzi mi mail, ze jakas kasa na PayPal przyszla). No i oczywiscie prowizje sa duuuzo nizsze niz te bankowe. Wiecej informacji znajdziesz na stronie - http://www.paypal.pl -

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LadyM
Dziekuj臋 ci bardzo:) jtak bardzo chcia艂am sobie kupi膰 na ebayu sukienke na studni贸wke ale wog贸le sie tym obs艂ugiwa膰 nie umiem... wi臋c chyba b臋d臋 musia艂a sie podszkoli膰....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kroofka
a co z kupowaniem za pomoc膮 karty? Czy trzeba miec kredytow膮 czy wystarczy zwyk艂a p艂atnicza? W sumie wpisa艂am ju偶 numer swojej karty i wyskoczy艂o mi ze mam jeszcze jakis kod z ty艂u karty podac, rozumiem 偶e to wszystko jest bezpieczne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kroofka
podnosz臋

Udost臋pnij ten post