Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka_3

a ja juz chce swieta...

Polecane posty

nie wiem dlaczego, ale jakos juz mnie rusza atmosfera swiateczna :) nie wiem skad, bo na razie cisza, ale mnie juz to rusza - dzisiaj nawet mi sie swieta snily

Gość byle do wiosny

asiulek, nie mozesz wybrac sie do rodzicow, albo rodziny? :( my spedzamy swiet we dwoje chyba, bo nie mozemy sie zdecydowac do ktorej mamy pojechac ;)

stokrotka moze przez ten snieg ci sie tak zachciało:) mi sie chciało choinke ubierac wczoraj:)

A ja nie chce Świąt, bo tez bede sama bez narzeczonego. Wyjezdza juz 15 grudnia a wroci dopiero 26 stycznia!!!! ...A ja jestem w 17 tygodniu ciazy :( I bede totalnie sama w Sylwestra, bo niby gdzie mam pojsc 😭

Ja też juz bym chchiał świeta. Mój Brat przyjedzie! :) Od kwietnia go nie widziałam i baaaardzo tęsknie :( Aprilka nie masz znajomy, przyjaciól rodziny rodzeństwa???

A ja najbardziej lubię to oczekiwanie na święta i przygotowania. Nawet najbardziej znienawidzone prace domowe mają w sobie magię świąt :)

PREZENTY PREZENTY :)TO DRUGIE SWIETA Z MOIM MALUCHEM W TAMTYM ROKU MIAŁ 40 ST. GORACZKI CAŁE SWIETA PRZEPŁAKAŁ MY WYSTRACHANI DALEGO OD DOMU LEKARZA NA POGOTOWIU STWIERDZIŁ ZAPALENIE UCHA A JAK PRZYJECHALISMY TO SIE OKAZŁĄO ZE TO TRZYDNIÓWKA:) ZROBIŁ NA PREZENT:)

JA JEDYNE CZEGO NIENAWIDZE TO TŁOKU W SKLEPACH NA PARKINGACH PRZY KASACH I TEGO ZE TRZEBA Z SZATNI KORZYSTAC I WIECZNIE CZEKA I CZEKAC ALE TAK TO JEST JAK SIE W MARKETACH ROBI ZAKUPYWIEM JUZ CO CHCE KUPIC WIEC POWINNO PÓJSC SZYBCIUTKO....

Gość wiye
ja też już czekam na święta, wczoraj zaczął padać śnieg a w centrach handlowych wieszają oświetlenie świąteczne, w związku z tym prześladuja mnie kolędy ;D mam tylko mały problem, mój ukochany nienawidzi świąt (no jakaś trauma, źle mu się kojarzą) więc nie chce nawet żebym się głośno cieszyła (nawet mam obawy że znowu odstawi jakąś szopkę, ale rodem z horroru, jak w ubiegłym roku) :((((((((((((((

JAK NIE LUBI JEGO SPRAWA ALE TY DLACZEGO MASZ SIE NIE CIESZYC ? TY SZNUJESZ JEGO WYBÓR A ON TWÓJ I TYLE

a ja nie znosze prezentow! :( nie umiem nigdy wybrac niczego dobrego dla bliskich :( nidy nikt sie nie cieszyl z prezentow ode mnie