Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

acha

Idę do szpitala

Polecane posty

Będę tam ok tygodnia. Co powinnam ze sobą zabrać?

Gość wiesz co.....
Jeżeli sie nie odchudzasz,to weź sztućce,bo albo wrócisz do epoki kamienia łupanego i będziesz jesc palcami,albo wcale;)

Gość ja bym wzięła
ręcznik, pidżame, szlafrok, klapki, bielizne na ziane,mydlo, szampon, szczoteczka i pasta do zebów, krem do twarzy, cos do czytania, telefon

Gość wiesz co...
Wszystko co napisała poprzedniczka Wex jeszcze kubek i jakiś talerz,ludzie tak kradną,ze nawet tego czasami nie ma;( Jakies drobne pieniadze.

dzięki możecie mi napisać, gdzie będę musiała się przebrać? gdzie będą leżały moje rzeczy po przebraniu?

przybory toaletowe wszystkie mozliwe nawet papier toaletowy, ręcznik, bieliznę koszulę na zmianę, kapcie, szlafrok, sztućce, kubek, coś do czytania, telefon, ładowarke, drobne monety 2 zł na telewizję, wszelkie karty informacyjne, ostatnie badania, długopis czasem tez się przydaje

Gość wiesz co....
Najlepiej,zeby rzeczy zabrał ktoś z rodziny,ja osobiście nie mam zaufania do szpitalnych przechowalni. Przebierać bedziesz sie w izbie przyjęc.:)

Gość sztućce dostaniesz
w szpitalu,wez tylko łyzeczkę do herbaty,inne dadzą na miejscu....moze jeszcze lodowke kazecie jej wziąc ?

przebrać będziesz musiała się na izbie przyjęć za parawanem., ciuchy mozesz oddac do szatni i dostaniesz na nie kwit , dzięki któremu przy wyjściu dostaniesz je spowrotem, w niektórych szpiatallach maja szfy w salach albo oddaj rodzinie do domu, jak będziesz wychodzić to ci je przyniosą większa pewnośc że nic Ci nie zginie

Gość wiesz co....
Ostatnio leżałam w duzym szpitalu wojewódzkim i nie było sztućców,żadnych,a lodówka jest na korytarzu;)

no wiesz nie zawsze maja w szpitalu sztućce, akurat łyżeczka sie najmniej przyda bo harbatę słodzą lub nie w kuchni, mnie np pani doktor na izbie od razu uprzedziła żeby rodzina mi sztućce przyniosła bo na kuchni mają kilka sztuk

dziękuję wam bardzo najgorsze jest to, że idę na oddział okulistyczny i nie będę za bardzo mogła ani czytać ani oglądać tv co ja tam będę robić? dobrze, że mam chociaż odtwarzacz mp3

Z tymi sztućcami mają rację. Ostatnio ktoś z mojej rodziny był w duzym warszawskim szpitalu i dostał do jedzenia wyłącznie widelec. Fajnie je się nim zupę na przykład

Trzeba szukać pozytywów. Czyli jesli trafi ci się nie chrapiąca sala, to chociaż się wyśpisz za wszystkie czasy :-) Trzymaj się i powodzenia