Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestroga

czy na tym forum sa tylko zakompleksione brzydactawa?

Polecane posty

Gość przestroga

Gość przestroga
bo jak tak czytam wasze wypowiedzi i same tematy to dochodze do wniosku ze to jest prawda

Gość ojojojjj
ja też do takich wniosków dochodze.pozdrawiam .

nie uwazam siebie za brzydactow, a tez tutaj pisze jak cos mnie nteresuje, nie macie nic innego do roboty??????

Gość sztućce
piszesz o sobie ?

Gość zgadza sie
jestem masakryczna,nie wychodze z domu,zeby nie narazać ludności na mało estetyczne wrazenia;)

Gość taa
i plus Ci za to;-) do autorki Ty pewnie za to pieknosc nocy

Gość ojojojjj
nie obrażajcie się.Mówie tak bo jak czytam np.piękne dziewczyny nie są takie doskonale...a w środku same bluzgi to niedobrzemi się robi. I kto to pisze? ktoś niedowartościowany.jak znajde temat to wam wkleje.

Gość taa
na uczuciowym to jest

Gość zgadza sie
a ja uważam,ze brzydactwa nie są puszczalskie;)

Gość A ja jestem tak piękny
że ledwie się powstrzymuję od gwałtu ! :D

Gość przestroga
mam nadzieję że nikogo nie uraziłam bo jeżeli ktoś chce się wyżalić obcej osobie że nikt go nie kocha jest bzrydki chudy/gruby i ogólnie jest do d... to nie ma sprawy ale to jak ludzie nas widzą i jak my na siebie patrzymy to dwie różne rzeczy:)

Gość zgadza sie
do ojoj Niestety bardzo często te pieknosci nie grzeszą inteligencją. Przecież są tak cudowne,ze za sam wygląd nalezy im sie uwielbienie;)

Gość ojojojjj
ale brzydkie też się zdarzają nieinteligentne, tak?Więc o co chodzi???Jedno z drugim nie ma nic wspólnego.głupia może być i ładna i brzydka. A że bardziej rzuca się w oczy głupota ładnych?? odpowiedz prosta, są napiętnowane przez kogoś z kompleksami, który stwierdzając że ładna a głupia dowartościowuje się(myśli o sobie że to nic że nie jest ładny ale napewno mądrzejszy) Ja przeciętniara jestem, ale boli mnie że wyzywa się od pustaków dziewczyny tylko za to że są ładne. Nie ma reguły. Pracuję jako psychoterapeuta, wiem że złośliwość dotyczy w większej częsci ludzi z kompleksami. pozdrawiam

Gość ojojojjj
do zgadza się... a co by było gdyby nagle"przyszła moda" na to co brzydkie? Może wtedt panienki, które poczułyby się nagle pożądane, zaczęłyby się puszczać. Może, przepraszam, nie puszczają się bo nie budzą zainteresowania, bo nie mają jak. Trochę nie tak jak chcialam, ale może ktoś zrozumie

Gość taa
z brzydkiego kaczatka wyrósł piekny łabedz wiec nie widze problemu....

Gość przestroga
nie puszczaja sie bo nikt ich nie chce? o to ci chodzilo tak w skrocie?

Gość zgadza sie
do ojoj Ja moze nie pracuję jako psychoterapeuta;),ale zrobiłam mały "przegląd "srodowiska i wiesz co....z około 50 znanch towarzysko kobiet jedna jest ładna i rzeczywiscie inteligentna. Moja opinia o pozostałych pieknosciach akurat nie jest odosobniona,są nieszkodliwe i "słodkie "i traktowane z przymróżeniem oka

Gość przestroga
ale brzydkie nie zawsze musza byc zakompleksione a pieknosci moga miec kompleksy!

Gość zgadza sie
do przestroga Zgadza sie ,ja nie jestem zakompleksiona;),nie jestem piekna,ale jakoś nie cierpię z tego powodu. A co do powodzenia,to nie narzekam;),ale mam duze wymagania:)

Gość ojojojjj
tak też może być, niewiem tylko czy głupotę ludzką można zmierzyć średnią arytmetyczną. Może warto poszerzyć grupę badanych.bo wiesz z ludzmi to różnie bywa...moja siostra na przykład ma "dar" przyciągania do siebie , przepraszam za określenie"przygłupków, choć sama raczej fajna dziewczyna jest. Wszystkie jej kumpele takie jakieś malo inteligentne są...cóż , czy to oznacza, że takie jest cale społeczeństwo, skoro ocenilam tylko tę grupę? Poza ty teraz pietnowane są plastikowe blondynki, bo, że tak powiem, w modzie są.Niedługo przyjdzie moda spowrotem na brunetki, a wredne zazdrosne babska będą mówiły jakie one sztuczne. Tak już jest, dlateko nie bez kozery postanowilam dzielić ludzi na mądrych i złych. Zauważyłeś może ile jadu jest w samym sformułowaniu tematu"chłopcy, czy lubicie dziewczynki przy kości czy chude obwisłe wieszaki?" czy gdybyś chcial się naprawde tego dowiedzieć, nie zapytałbyś:"chłopcy czy lubicie dziewczyny grubsze czy chudsze". Czy pierwszy temat sformułował ktoś piękny i mądry czy mniej piękny i głupi? odpowiedz proszę.

Gość przestroga
ja mam to samo nie jestem miss world a kompleksow co do wygladu nie mam :) po co mi one]jestem jaka jestem:)

Gość ojojojjj
i standardowo, przepraszam za błędy.

Gość przestroga
napewno jakas zakompleksiona co do swojej wagi i wygladu biedaczka

Gość ojojojjj
czy to do mnie?

Gość przestroga
aha?

Gość ojojojjj
dokładnie, ja chce przytyć 3 kg, bo nie czuję się najlepiej w tej wadze. czy z tego powodu obrażam ludzi, którzy są lepsi ode mnie? Właśnie o to mi chodziło.lepiej bym tego nie wyrazila.

Gość zgadza sie
Zakładanie tematów o wadze itp jest wyjatkowo popularne na kafe,myśle,że duzy wpływ mają media narzucające agresywnie pewien typ urody.Młode dziewczyny gubią się,traca własną indywidualnosć,chcą wygladać jak gwiazdy ekranu.Mysle też,ze duzy wpływ ma brak akceptacji w domu,bo jeżeli rodzina funkcjonuje prawidłowo,dziewczyna nawet mniej atrakcyjna potrafi zaakceptować własny wyglad ,a ta nawet piękna dąży do osiagniecia jakiegoś ,wymarzonego ideału zapominając o pozostałych wartościach. "Trochę zmuliłam",nie potrafie tego napisac w paru zdaniach