Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestroga

czy na tym forum sa tylko zakompleksione brzydactawa?

Polecane posty

Gość ojojojjj
miało być ...którzy wyglądają lepiej ode mnie. Czy na każdą panne która jest ode nie ładniejsza mam naskakiwać, że pewnie za to głupsza? Przecież większości nawet nie znam, więc jak mogę oceniać.

Gość przestroga
moja kuzynka jest naprawde chuda dziewczyna do tego ladniutka i wysoka a co z tego co minute sprawdza sobie czy ta skora jaka ma na brzuchu to przypadkiem nie tluszcz kazdy ja opirdziela ze jak tak dalej pojdzie to zostanie anorektyczka ale co z tego nie wiele je i caly czas mowi ze jest gruba ostatnio z mama wmowilysmy jej /choc nie do konca to klamstwo/ ze pelnoziarnisty chleb nie ma kalorii wiec teraz sie nim zajada szkoda mi dziewczyny;(

Gość inspiracja
Dziecko masz pewnie przerwę między lekcjami? :-o

Gość ojojojjj
do tego zmierzam. Ja nie mówię, że ładne dziewczyny są ładne, ja pragnę wyrazić, że jedno z drugim nie ma nic wspólnego. No ludziska powiedzcie, bez jadu, czy to jak wyglądamy (uroda lub jej brak) ma coś wspólnego z intelektem? Mi tylko o to chodzi. Też znam piękne idiotki, ale też bezdennie głupie potwory. Odpowiedzcie proszę na pytanie,

Gość przestroga
tak i nie np okulary? czasami ktos mniej inteligentny chce w ten sposob sie dowartosciowac i tez odwrotnie ktos kto duzo sie uczy, czyta itp traci dobry wzrok czego konsekwencja sa okulary ;)

Gość przestroga
mam wiele ladnych kolezanek ktore sa przy okazji inteligentne i znam glupie paskudy to nie jest regula ze brzydkie sa madre i na odwrot

Gość ojojojjj
i o to mi chodziło. Tak więc temat:piękne...nie są takie doskonałe" jest stwierdzeniem, całkiem trafnym zresztą, ale już jego zawartość świadczy o tym, że, z małymi wyjątkami, piszą tam ludzie, którzy chcą pokazać że są lepsi od innych, a po tym co piszą widać że nie są lepsi.uff.

Gość przestroga
kurne nikt nie jest ideale a jezeli tak twierdzi to cos z nim nie halo :(