Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antygzub

Podpiszprotest przeciwko próbom wprowadzenia całkowitego zakazu aborcji..

Polecane posty

Podpisuje sie pod zaklazem zabierania zycia zwierzakom ,,, ludzi i tak duzo, coraz wiecej a wsrod zwierzakow coraz wiecej ginacych gatunkow ...czlowiek to szkodnik.

Gość tez podpisałam
i radze to zrobić wszytskim kobietom. Bo niedługo może się okazać, że bedziemy traktowane jako inkubatory do rodzenia nowego elektoratu:o Po prostu nóż się w kieszeni otwiera i przypominaja sie pomysły rodem z Rzeszy:o Bo oczywiście, co warte może być życie kobiety...:o

Gość u la la la la
podpisalam :)

Gość tak.... tyle że ze zdrowymi
robią tak samo:o plus jeszcze zdjęcia i podrzucanie na rękach:o Bo wszystkim zależy na tym, żeby dzieci było jak najwięcej- kalekich, sierot czy warzyw- kogo to obchodzi?:o

Gość tolerancja
podpisalam

Gość tolerancja
do gory

Gość lepiej zadajcie sobie pytanie
kto tych ludzi, którzy nie szanują na tym przeludnionym padole człowieczeństwa i tego, co ludzkie wychował. I zadajcie sobie pytanie czy na pewno KAŻDY i ktokolwiek powinien miec potomstwo...:o

Gość tez podpisalam
ja 28 latka :)

Gość tolerancja
ups

Gość a ja nie podpisze jak
chce miec aboracje to to zrobie

Gość aj nie mysl tak
ciebie stac bedzie a inne tu chodzi o same prawo o nie danie sie zniewazyc o godnosc

A czy mozna podpisac cos przeciwko kaczorom i giertychowi??????????????????????????????? PLIS>>>

Gość fresco
a czy ten zakaz coś zmieni?!!! kto ma usunąć to i tak usunie, bez obaw

Gość tak zakaz zmieni to
że w XXI wieku nasz kraj jest ciemniejszy niż dupa w nocy:o Facet ma zerżnąć, co sie rusza, ważne, ze bedzie dziecko, niewazne czy gwałci, czy chleje, czy bije. Byle becikowe i wyż demograficzny były:o A kobieta ma rodzić jak suka, niewazne czy ją zgwałcili, czy urodzi warzywo, które będzie musiała leczyć całe życie, albo warzywo owo wyląduje na utrzymaniu państwa:o no i nie wane nawet czy zdechnie. Jak sie suka przekręci, to oaństwo będzie łożyć, ale elektorat rosnie:o

Gość ciekawe że akurat jak debatują
nad ta ustawą antyaborcyjna, to wyciągneli zeznania tej pielęgniarki i opinie jakiejs tam babki z fundacji "Nazaret":o Ja akurat uważam, że takie dzieci powinno się chować jeżeli tylko rodzice tego chcą, ale wiadomo, ze wPolsce nie tylko uszkodzone, ale nawet uduszone podczas porodu, martwe dzieci po prostu wyrzuca się jako odpad medyczny, nie rozmawia się z rodzina, zabiera się dziecko i już:o Bo ludzie nie szanują inych ludzi. To nie oznacza, że każda aborcja jest zła, tylko że ludzie nie mają serca i rozumu, że są hipokrytami, którzy niby chcą pomóc, niby chca skrócić cierpienia niedwracalnie uszkodzonych płodów, ale tak naprawdę boja się ZABIĆ je w najszybszy najmniej bolesny sposób. Bo lepiej niech się męczą, co tam:o Hipokryzja, ciemnota, brak serca i przedwyborcze gierki kosztem innych.

Przywracacie mi wiarę w ludzi:D P.S Jedna osoba może się podpisać nawet 100 razy, tylko chyba maile muszą być różne.:P

mam tylko male pytanie - od kiedy polski rzad przejmuje sie internetowymi protestami i bierze je pod uwage prz podejmowaniu decyzji? :O (jeszcze nie slyszalam, zeby jakikolwiek taki protest na cokolwiek wplynal, a podpisywalam sie juz na niejednym przy roznych okazjach i w roznych sprawach)

Gość nieważny jest rząd
kobiety powinny bronić swoich praw przed męskimi gadakami i zaędzaniem do znoiszenia jajek:o Poza tym rganizacje poazrządowe trzeba wspierać, bo to one czesto reprezentuja interesy obywateli, a nie posłowie🖐️

Anyżówka jak zwykle ma rację. Taki prostest pewnie nic nie da i daję głowę, że wywoła salwy śmiechu, a oni i tak będą robić swoje, ale niech chociaż to zobaczą.

Jedno mnie dziwi. Jako osoba prywatna to Giertych jest podobno fantastycznym sąsiadem, kolegą czy przyjacielem. Prywatnie to można peany o nim pisać, taki to złoty człowiek. Ale kiedy wciela się w polityka, to pozal się Boże..... Nie wiem, czy to hipokryzja, dwulicowość czy ośli upór?????? Rozesłałam ankietę do znajomych, zeby też się podpisali :-)

Gość maargoo
Podpisałam...