Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasdsa

Optymalny wzrost dla

Polecane posty

Gość dasdsa

1. mezczyzny 2.kobiety podawac

Gość emanooo
1.ja mam 180 ;p

Gość uwazam ze
mezczyzna 188 cm kobieta 173

Gość a penis jaki optymalny

Gość 45 cm
:D, chociaz pewnie to też za mało:D

Gość bolssss
dla mnie idealny wzrost dla kobiety to ok.175 cm, niestety u nas wiekszośc to kurduple 160-165 nie lubie niskuch niewysrosnietych bab

Gość ja uwielbiam
tez tylko wysokie i szczupłe.małe i szczuple ani male i grube mnie nie interesuja chocby nie wiem jak ładne były.wzrost jest cholernie wazny

Gość jakaśtaka
kobieta 165 mężczyzna 180 i w górę do mniej więcej 2 metrów :) potem bez drabiny sie nie da dać buziaka :D

Gość Herbata cynamonowa
Ja mam 165 i co z tego?? Wcale nie czuję się gorsza i nie mam podstaw do tego, aby się gorzej czuć. Phi!

Gość Holps
kobieta 165cm to istny karzel przeciez bez prezencji i wygladu.zaden naprawde przystojny facet nie zwroci uwagi na palętajacego sie pod nogami krotkonogiego stworka z tyłkiem nisko osadzonym.....

Gość Faxi
boże jak ja nie cierpie takich facetow 191, wyglądają jak takie cienkie patyczaki, bez miesni i sylwetki takie niemskie giganty.

Gość Herbata cynamonowa
No i tu się mylisz, bo mam już męża od 4 lat... Zresztą w jakim ty się środowisku obracasz?? Wokół jakichś zatłuszczonych i zaniedbanych babach?? Szok! Każda zaniedbana kobieta, nieważne o jakim wzroście, będzie brzydko wyglądać, wzrost nie ma nic do rzeczy... Nie wiem czemu udajesz kretyna....

Gość Herbata cynamonowa
Bab*

Gość dsdas
1. 180 2. 170

Faxi----> Oj kłóciłabym się:) Mój facet ma 194cm i nie jest żadnym chudym patyczakiem, ma ładnie wyrzeźbione ciało i jest duuuuży i kochaniutki:) Mój typ: 1. 170cm (ja mam 171cm:P ) 2. 190cm

Gość heheeeeoeipo
heh kobieta ok 160 -165 wcale nie jest niska...niska by byla gdyby miala 150 cos!!!!!wole takie kobiety niz lugie tyli..wielkimi stopami i dlonmi...zazwyczaj takie panie maja plaskie tylki bo sa i zero biustu....zyraf nie lubie ..sam mam 186zm.

Gość heheeeeoeipo
mialo byc dlugie tyki:)

ja lubie wysokich mezczyzn.... moj skarb ma 196 cm.... i uwazam ze jest to fantastyczny wzrost dla faceta ja mam co prawda tylko 164, i moglabym byc pare cm wyzsza.......ale nie narzekam:) w koncu moge nosic takie szpile jakie tylko sobie wynajde;) a z racji mojego wzrostu wcale nie uwazam sie za gorsza, a tym bardziej za karla, jak ktos tu wyzej napisal :D

Gość numLoCKK
pewnie ze kobiety ze wzrostem ok 160 cm sa extra...po pierwsze nie sa niskie!!fajnie miec taka zgrabniutka panne w lozku z fajnym cialkiem...niz szczudlo....:)

Gość iiii ...
164 cm to troszke malo dla mnie , ja mam 187 cm i dla mnie wydajesz sie za niska , lubie wyzsze okolo 170 cm, jak twoj facet sie z toba caluje ?

no coz:D musi sie troche pochylic, a ja jak jestem powiedzmy bez butow.....stoje na palcach:) kark troche boli..... ale powiedzmy ze czesciej calujemy sie w lezacej pozycji :classic_cool: a na to juz ani ja ani on nie narzeka :D wrecz przeciwnie :classic_cool: co prawda napisalam ze moglabym byc troche wyzsza, natomiast jemu to kompletnie nie przeszkadza :)

Gość ok 160......
czy wy dobrze wiecie ile to jest te 164 itd????moj facet ma ok 187 i jestem mu do nosa mniej wiecej...i caluje sie ze mna normalnie:)

Gość mi sie wydaje ze
mi tu -->mi sie wydaje ze smiesznie razem wygladacie , taka duza dysproporcja wzrostu ale kazdy ma co lubi

Gość a ja nie
nie chcialbym zeby moja dziewczyna byla ze mna rowna lub prawie rowna....laska nizsza o glowe jest w sam raz.....tez tyczek nie lubie...

hmmm czy smiesznie..... wszyscy raczej mowia, ze pasujemy do siebie jak ulal i z wygladu i z charakteru :D poza tym...... nawet jesli komus wydaje sie to smieszne, to co mi do tego :D??? ja kocham jego, on mnie,ja go akceptuje, on mnie i to mi wystarcza w 100% :classic_cool:

Gość a ja nie
pozatym to smieszy mnie...jaka dysporoporcja??czy uwazasz ze 164 u dziewczyny a ponad 180 u goscia to az taka dysproporcja???!!!mozna tak mowic jesli panna mialaby 140 lub 150!!!!a takie pary tez sa i wygladaja jakby ojciesz corke za reke prwadzil.....moja dziewczyna ma 163 i jest mi do ramienia.....

Gość ale tam bylo
164 cm i 196 cm , to ponad 32 cm

Gość a ja nie
pozatym to bezsensu miec taka tyczke w lozku...mialem kiedys taka ale o wiele fajniej miec w lozku taka nizsza..:)jest zgrabniejsza...a pozatym nie ma ktorkiego tulowia...co sie czesto zdarza u takich tyk..dluugie chude nogi czesto rozjezdzajace sie lekko i krotki tulw