Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chanelka...

OSZUSTWA ALLEGRO

Polecane posty

Gość te oszustke
A jesli chodzi o aukcje to sporo kup[uje i tylko raz bylam niezadowolna. Kupilam spodnie(byly identyczne jak w opisie i na zdjeciu wiec nie bylo winy sprzedajacej) ale na mnie jakos dziwnie lezaly.

No... ale to juz w sumie niczyja wina... Ja czasem w sklepie wybiore spodnie... na oko ok, wymiary ok - a jak zaloze to nie przypiac, ni przylatac :D

Gość Szaroczarna
no jak ja coś kupie i na mnie nie pasuje to zazwyczaj sprzedaje dalej i zawsze uda mi sie to sprzedać takze nie ma problemu...ale zawsze jestem zła bo ta rzecz mi sie podoba a nie pasuje i musze sie jej pozbyc...ale cóz...

Gość te oszustke
Bo nikt nie zglasza tych aukcji. Admini nie sa w stanie sami przejzec kilku tysiecy aukcji. Ja gdy widze jakas aukcje naruszajaca regulamin zawsze zglaszam przez formularz kontaktowy i ZAWSZE te aukcje sa usuwane. Szczegolnei duzo nielegalnych aukcji (na przyklad gdzie sprzedawali sroidki farmakologiczne typu pigulki antykoncepcyjne, sterydy) bylo jak do tej pory w weekendy bo admini mieli wolne ale podobno teraz nawet w weekendy ktoś pracuje wiec sie proceder ukrócił.

Gość Szaroczarna
nigdy nie kupiłabym lekow czy czegos w tym stylu na all. pigułek??nigdy!!Po to mamy apteki!!

Gość te oszustke
JA tez bym nie kupila ale sa osoby które kupuja. JEst popyt jest i podaż

DUzo aukcji jest usuwanych... Wiele z tych, ktore obserwowalam (nie wiem czemu zostaly usuniete) - i ani razu nie zauwazylam, by aukcja grzecznosciowa byla usuwana. A SuperSprzedawcy czasem tez takie wystawiaja ;) Poza tym wg mnie ten punkt regulaminu przytoczony nie zabrania ;)

Gość Szaroczarna
a tak z ciekawosci zapytam w jakim dziale sa farmaceutyki?? poogladałabym sobie co tam sprzedają bo jestem ciekawa!??

jest gdzies taki dzial ale ja tak na pamiec to nie wiem :D bo ja z kolei ogladalam sprzet medyczny ;) Poszukaj w wyszukiwarce - wpisz nazwe jakiegos leku :P

ja miałam \"przygode\" z perfumami. jako jeszcze niedoswiadczona kupująca, w trakcie aukcji zaczelam wypytywac o szczegóły mojego przyszłego nabytku. w pierwszym mailu dostalam odpowiedz,iz towar jest w 100% oryginalny, w drugim mailu,ze zapach jest identyczny ;) a w trzecim,ze jestem zbyt ciekawska,ze jestem złym allegrowiczem, ze za duzo chce wiedziec i ze niczego mi nie sprzeda ;) heh....

Gość Szaroczarna
ó-->heheh dobre!!:D

Gość Szaroczarna
heh no ja tez wiem ze sprzedaz Adipexu jest zakazana!!

Gość Szaroczarna
Adipexu nie należy brać na własną reke!!! Jakiś czas temu było nawet w wiadomosciach ze jest szkodliwy itp. a jego sprzedaz jest zakazna!!ehhhh

Gość te oszustke
Nie szkodzi ze czeski ale w Polsce obrót jest nielegalny.Taka aukcja powinna zostac usunieta ale widac niedbalstwo adminów.

Calamity , ale wprowadza do obrotu na terenie polski lek , który nie ma rejestracji .NA to jest paragraf.

Gość Szaroczarna
i jest jeszcze jakis jeden lek na odchudzanie,jakiś chiński czy coś...tez o nim mówili w wiadomosciach...a na kafe jest nawet topic o tych srodkach i laski sie tym faszerują!!!

Gość te oszustke
Nie znam sier na prawie ale chyba samo stosowanie nie jest zakazane (wiec jak ktos sobie kupi w czechach to moze sobie brac i prawnie chyba nic mu nie grozi nawet jak bedzie mówil o tym na prawo i lewo) ale na pewno zakazane jest samo rozprowadzanie leku na terenie Polski

Nie wiem co to to sie nie spieram ;) W kazdym razie jak na moje oko to aukcje grzecznosciowe nie sa sprzeczne z regulaminem :) Sama kiedys wystawilam suknie slubna :D A w zyciu slubu nie bralam! KOlezanki kiecka byla :P

Gość te oszustke
trzeba usunac te z paskuy adresu. jak widac nie umiem wklejac linków