Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chanelka...

OSZUSTWA ALLEGRO

Polecane posty

Gość idioci
teraz widze ile debili w kraju .....hahahahhahaha polowa na zmywaku w uk a polowa debili w kraju cegly na allegro kupuje:P

Gość carmelka24
moim zdaniem ludzie ktorzy nie wystawia niegatywa bo sie boja rewanzu to zwykli tchorze!!!!! przez takich jak wy wlasnie tak sie dzieje na allegro oszustwa wiele rzeczy nie zgodnych z opisem tylko mieczaki nie wystawia komantarza ktory dokladnie opisuje przebieg tranzakcji bo sie boja ze dotana zwrotneg nega masakra:/ nawet jesli ktos ma negatywa i przy tym komentarz zwrotny duzo mozna z niego odczytac jesli ktos pisze po chamsku wulgaryzmy to wiadomo ze jego wina jesli natomiast ktos kulturalnie wyjasnia bez wyzwisk mozna sie domyslic kto tak naprawde zawinil

kupilam kiedys kosmetyki, ktore okazały sie przeterminowane. innym razem allegrowicz nie napisal dosc istotnej informacji na temat wystawionego towaru. sprzedajacy czesto zarabiaja tez na przesylkach- biora np. 10 zl a koszty w rzeczywistosci to 5 zl

Gość TesFashion
Dobre i Tanie zapraszam Wszystkich : http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13096815 Pozdrawiam Nie oszukuję klientów sprawdź sama !! Wiem że na allegro są ludzie którzy oszukują większość z nich nie posiada Firm i sprzedaje jako osoba cywilna nie ponosząc konsekwencji w późniejszym czasie

Gość pawwwww
och allegro. Kupiłam bluzkę"założona raz". Dost.ją po 3 tyg.od przelewu, w międzyczasie pani podawała mi różne daty wysyłki, ostatecznie podobno wysłała towar do innej osoby!Kiedy bluzka dotarła okazało się,że jest brudna,zniszczona itp.Zrobiłam foto i napisałam do sprzedawcy. Zaczęło sie nieprzyjemnie,więc odesłałam i wystawiłam negatywa. Nie dość,że sprzedawca oszukiwał co do wysyłki i towaru to po otrzymaniu negatywa rozpoczął spór, który polegał na tym,że pisał mi,że jestem niedojrzała głupia itp.Nagle zakończył spór i przestał się odzwyać.Sprawa jest na policji. Allegro napisało,że nic nie zrobi bo musi być obiektywne, aja myślę,że policja sparwę za 30zł umoży. Nie liczę na odzyskanie kasy,ale przyko,że taki złodziej jest bezkarny i nadal radośnie sprzedaje na allegro.Allegro jest fajne jak transakcja jest bezproblemowa,bo jeśli coś jest nbie tak to mają Cię w d...więc mam nauczkę. Pierwszy i ostani raz w życiu kupuiłam rzecz bez metki.ps moja sprawa ciągnie się od początku lutego..ku przestrodze..

Gość ostrzegam przed
andiPOL DO TEJ PORY NIE DOSTALAM TOWARU A CZEKAM JUZ PONAD 3 TYGODNIE!!!

Gość do ostrzegam przed
z ciekawości zajrzałam na allegro..osobnik duzo sprzedaje,żadnego negatywa!a ty chyba mało wiesz,jak to działa,kontaktowałas się z sprzedawcą?wiesz,ile kradnie poczta...jak tylko mała przesyłka i wyniuchają,że to może być coś cennego!przecież poczta to ogólnie banda złodzieji,nie obrażając nielicznych,dlaczego oskarżasz od razu sprzedawcę...