Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka 87

jaki wzorek jest teraz trendy w depilacji bikini

Polecane posty

Gość defsa
tak dla widaomosci jakiejs zalosnej kretynki tutaj....gole sie bo tak lubie tak mi sie podoba tak jest sexy i tak moj facet lubi!!!!!nadmiernie owlosiona to chyba ty jestes skoro nawet tych wlosow nie ruszasz .bo pewnie po depilacji w ciagu 2 dni wyrosloby co drugie tyle!!i nie dalabys sobie z nimi rady!!!!!!!! uciekam bo mnie na wyioty zbiera jak kobieta moze byc takim brudasem!!!!!a raczej nie kobieta tylko zarosniete paszczury jak wy:)::

Gość MAXIOR....
JA TEZ UWAZAM ZE KOBIETA POWINNA BYC WYDEPILOWANA.......INNEJ BYM NIE RUSZYL!!NAWET OSTATNIO BEDAC NA IMPEREZIE POZNALEM FAJNA PANNE,TROCHE POGADALISMY POTANCZYLISMY WYPISLISMY I .....ZNALEZLISMY SIE W POKOJU NA GORZE.ZACZELSIMY SIE CALWOAC..DOTYKAM PANNE BO BRZUCHU SCHODZE CORAZ NIZEJ...WSUWAM TAM REKE....I...BARDZO SZYBKO WYJALEM JA JAK POPARZONY!!!KLIENTKA NIE BYLA TAM WYDEPILOWANA!!AZ MI SIE NIEDOBRZEZ ROBILO...CALY NASTROJ PRYSL I NAWET NIE MIALEM SIE OCHOTY JUZ Z NIA CALOWAC..... KOBIETY POWINNY SIE GOLIC!!!!!MOWIE PRECZ ZAROSNIETYM!!!JEDYNE CO TO MOZE TYLKO ZOSTAC CIENIUTKI PASECZEK!!!A NAJLEPIEJ BEZ:)

Gość Święta Wincenta
A ty prostaku jesteś wydepilowany?? :O

Gość defsa
to wyzej napisalam ja udaje inna osobe zebyscie myslaly ze mam racje

Gość defsa=MAXIOR

Gość defsa nie udawaj
i teraz defsa zasypie topik odpowiedziami ze zmienionym nickiem, ze niby ktos inny pisze a to ona sama

Gość MAXIOR....
CZEMI MNIE NAZYWASZ PROSTAKIEM??!!BO LUBIE WYDEPILOWANE KOBIETY?!!!WLASNIE WIDAC KOMU NA TYM FORUM BRAKUJE TOLERANCJI!!!!ODEZWALY SIE ZWOLENNICZKI TYCH ZAROSNIETYCH...UWZAM SIE KOBIETA POWINNA SIE GOLIC!!!I TAKIE TEZ MI SIE PODOBAJA...A INNE ODPYCHAJA...PROSTE JAK DRUT:)TAK CIEZKO CI TO POJAC?!!

Gość pytanie do defsy
A twoj facet też goli włosy na dole? Przecież są takie obrzydliwe?I są siedliskiem zarazków.Bleeee.

Gość Święta Wincenta
Bo człowiek oceniający kobietę po tym czy ma tam włoski czy nie nie grzeszy rozumkiem. Aha, i uprzedzam wszelkie domysły. ja włosków tam nie mam. Denerwuje mnie tylko taki brak tolerancji :O

Gość MAXIOR....
A KTO POWIEDZIAL ZE JA JA PO TYM OCENIAM!!??!!!! TO CHYBA LOGICZNE ZE JESLI COS MI W DZIEWCZYNIE NIE PASUJE TO NIC NA SILE PRAWDA??NIE PODOBALO MI SIE ZE JEST TAM NIE OGOLONA I NIE MIALAM OCHOTY NA SEX Z NIA ANI NA NIC INNEGO....CZY NAPISALEM ZE JEST ONA GLUPIA ITP...????NIC DO KLIETNKI NIE MAM!!! ALE ZWYCZJNIE PZRESTALA MNIE POCIAGAC!!!!!TAK CIEZKO TO ZROUMIEC?!!!!TAKIE TO JEST DZIWNE??!!!!I NIE POSZEDLBYM DO LOZKA Z KOBIETA KOTRA SIE TAM NIE GOLI!!!!!OBRZYDZAJA MNIE TAM WLOSY U KOBIET!!!!!!CIPECZKA POWINNA BYC ZADBANA I WEDEPILOWANA!!!A JESLI KOMUS TO CIEZKO ZROZUMEIC TO JEGO PROBLEM!!!!JEDNO JEST PEWNE WAS Z LOZKU BYM NIE CHCIAL MIEC!!!!:)

Gość Maxior a ja
nie wziełabym cię do łożka. I nie krzycz proszę tymi literami.

Gość Maxior odpowiedz
odpowiedz MAXIOR na jedno proste pytanie: "czy Ty też golisz sobie włosy na genitaliach"?????????

Gość Maxior odpowiedz
no co jest? czyżbyś wstydził się przyznać?

nie wyzywajcie się już, kazdy ma inne zdanie na ten temat, tylko po co zaraz kogoś atakowac..? powiedzcie lepiej jaki wzorek najmodniejszy i jak najdelikatniej go wykonać???

Gość ja pier....
jak moze byc modny wzorek?:O ludzie sa chorzy naprawde:O statule wolnosci sobie tam wystrzyz:O

agniecha 23, no przecież napisałam :) Serducho :P Jak wykonać? Narysuj sobie serduszko kredka do oczu na skórze, ogol włoski spoza i zmyj kredkę :) Bardzo prosto. Maszynka to zrobiłam.

serducho zawsze na topie:) a moze tak poprosić faceta żeby zrobił jakis wzorek??może być niezła zabawa:) czy nie? co Wy na to?

Gość MAXIOR odpowiedz tchórzu
odpowiedz MAXIOR na jedno proste pytanie: "czy Ty też golisz sobie włosy na genitaliach"?????????

Jesteś skończonym tchórzem!!! zresztą cokolwiek bys nie odpowiedziłą, to i tak będzie źle, bo" - jeśli golisz-- to jesteś pedał, facet z ogolonymi genitaliami wygląda jak pedzio i laluś - a jesli nie golisz-- to jestes cham , bo skoro sam wymagasz od dziewczyny, zeby byla "zadbana" i wygolona, to jak mozesz sam tego nie robic. Jak ona to Ty tez!!!

MAXIOR jesteś skończonym tchórzem skoro nie chcesz odpowiediec na to pytanie!!!

Gość co za temat dla
pustaków :( zamiast cipek to łby sobie ogólcie, to będzie najmodniejszy wzorek :D

Gość a mój facet
sobie ostatnio całe 'bikini' zgolił i klnie teraz na czym świat stoi :P chodzi i w kółko drapie te wrastające włosy... albo mi to każe robić :o ciekawe czy nadal jest za depilacją łona? :D

Gość moja jedna
koleżanka się nie goli, ma 24 lata i nadal jest dziewicą, a moja inna koleżanka ma 16 lat, goli się i dzieki temu uprawiała juz seks kilka razy

Gość nuiedobrze sie dzieje
kurwa..ale temat..POLACY!!!!!!!!!!!

Gość temat zajebisty

Gość hahha a ja znam Deffffse
Defsa jest brrzydka i smierdzi. Kazdy ją miał ale tylko raz bo drugi raz juz nikt nie chcial. Nie powinna golic cipy bo ma tak brzydka i rozjechana ze powinna ja zakrywac. pozatym wazy ze 1000000000 kilo ma brzydki pryszzczaty ryj krzywe zeby i zawsze miserdzi jej z ryja. Goli cipe ale o pachach czesto zapomina. NIe uzywa antyperspirantu i straznie śmierdzi. Musi sie bardzo zadko byl, albo tak obficie pocic. Wspoczluje jej

Świetne szablony są dostępne :) wystarczy wpisać Lady shape i kupić. Są wielorazowe. Dzisiaj odebrałam serduszko ;)