Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 anka 87

jaki wzorek jest teraz trendy w depilacji bikini

Polecane posty

Go艣膰 defsa
tak dla widaomosci jakiejs zalosnej kretynki tutaj....gole sie bo tak lubie tak mi sie podoba tak jest sexy i tak moj facet lubi!!!!!nadmiernie owlosiona to chyba ty jestes skoro nawet tych wlosow nie ruszasz .bo pewnie po depilacji w ciagu 2 dni wyrosloby co drugie tyle!!i nie dalabys sobie z nimi rady!!!!!!!! uciekam bo mnie na wyioty zbiera jak kobieta moze byc takim brudasem!!!!!a raczej nie kobieta tylko zarosniete paszczury jak wy:)::

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MAXIOR....
JA TEZ UWAZAM ZE KOBIETA POWINNA BYC WYDEPILOWANA.......INNEJ BYM NIE RUSZYL!!NAWET OSTATNIO BEDAC NA IMPEREZIE POZNALEM FAJNA PANNE,TROCHE POGADALISMY POTANCZYLISMY WYPISLISMY I .....ZNALEZLISMY SIE W POKOJU NA GORZE.ZACZELSIMY SIE CALWOAC..DOTYKAM PANNE BO BRZUCHU SCHODZE CORAZ NIZEJ...WSUWAM TAM REKE....I...BARDZO SZYBKO WYJALEM JA JAK POPARZONY!!!KLIENTKA NIE BYLA TAM WYDEPILOWANA!!AZ MI SIE NIEDOBRZEZ ROBILO...CALY NASTROJ PRYSL I NAWET NIE MIALEM SIE OCHOTY JUZ Z NIA CALOWAC..... KOBIETY POWINNY SIE GOLIC!!!!!MOWIE PRECZ ZAROSNIETYM!!!JEDYNE CO TO MOZE TYLKO ZOSTAC CIENIUTKI PASECZEK!!!A NAJLEPIEJ BEZ:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢wi臋ta Wincenta
A ty prostaku jeste艣 wydepilowany?? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 defsa
to wyzej napisalam ja udaje inna osobe zebyscie myslaly ze mam racje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 defsa=MAXIOR

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 defsa nie udawaj
i teraz defsa zasypie topik odpowiedziami ze zmienionym nickiem, ze niby ktos inny pisze a to ona sama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAXIOR....
CZEMI MNIE NAZYWASZ PROSTAKIEM??!!BO LUBIE WYDEPILOWANE KOBIETY?!!!WLASNIE WIDAC KOMU NA TYM FORUM BRAKUJE TOLERANCJI!!!!ODEZWALY SIE ZWOLENNICZKI TYCH ZAROSNIETYCH...UWZAM SIE KOBIETA POWINNA SIE GOLIC!!!I TAKIE TEZ MI SIE PODOBAJA...A INNE ODPYCHAJA...PROSTE JAK DRUT:)TAK CIEZKO CI TO POJAC?!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytanie do defsy
A twoj facet te偶 goli w艂osy na dole? Przecie偶 s膮 takie obrzydliwe?I s膮 siedliskiem zarazk贸w.Bleeee.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艢wi臋ta Wincenta
Bo cz艂owiek oceniaj膮cy kobiet臋 po tym czy ma tam w艂oski czy nie nie grzeszy rozumkiem. Aha, i uprzedzam wszelkie domys艂y. ja w艂osk贸w tam nie mam. Denerwuje mnie tylko taki brak tolerancji :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAXIOR....
A KTO POWIEDZIAL ZE JA JA PO TYM OCENIAM!!??!!!! TO CHYBA LOGICZNE ZE JESLI COS MI W DZIEWCZYNIE NIE PASUJE TO NIC NA SILE PRAWDA??NIE PODOBALO MI SIE ZE JEST TAM NIE OGOLONA I NIE MIALAM OCHOTY NA SEX Z NIA ANI NA NIC INNEGO....CZY NAPISALEM ZE JEST ONA GLUPIA ITP...????NIC DO KLIETNKI NIE MAM!!! ALE ZWYCZJNIE PZRESTALA MNIE POCIAGAC!!!!!TAK CIEZKO TO ZROUMIEC?!!!!TAKIE TO JEST DZIWNE??!!!!I NIE POSZEDLBYM DO LOZKA Z KOBIETA KOTRA SIE TAM NIE GOLI!!!!!OBRZYDZAJA MNIE TAM WLOSY U KOBIET!!!!!!CIPECZKA POWINNA BYC ZADBANA I WEDEPILOWANA!!!A JESLI KOMUS TO CIEZKO ZROZUMEIC TO JEGO PROBLEM!!!!JEDNO JEST PEWNE WAS Z LOZKU BYM NIE CHCIAL MIEC!!!!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maxior a ja
nie wzie艂abym ci臋 do 艂o偶ka. I nie krzycz prosz臋 tymi literami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maxior odpowiedz
odpowiedz MAXIOR na jedno proste pytanie: "czy Ty te偶 golisz sobie w艂osy na genitaliach"?????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maxior odpowiedz
no co jest? czy偶by艣 wstydzi艂 si臋 przyzna膰?

Udost臋pnij ten post

nie wyzywajcie si臋 ju偶, kazdy ma inne zdanie na ten temat, tylko po co zaraz kogo艣 atakowac..? powiedzcie lepiej jaki wzorek najmodniejszy i jak najdelikatniej go wykona膰???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja pier....
jak moze byc modny wzorek?:O ludzie sa chorzy naprawde:O statule wolnosci sobie tam wystrzyz:O

Udost臋pnij ten post

agniecha 23, no przecie偶 napisa艂am :) Serducho :P Jak wykona膰? Narysuj sobie serduszko kredka do oczu na sk贸rze, ogol w艂oski spoza i zmyj kredk臋 :) Bardzo prosto. Maszynka to zrobi艂am.

Udost臋pnij ten post

serducho zawsze na topie:) a moze tak poprosi膰 faceta 偶eby zrobi艂 jakis wzorek??mo偶e by膰 niez艂a zabawa:) czy nie? co Wy na to?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MAXIOR odpowiedz tch贸rzu
odpowiedz MAXIOR na jedno proste pytanie: "czy Ty te偶 golisz sobie w艂osy na genitaliach"?????????

Udost臋pnij ten post

Jeste艣 sko艅czonym tch贸rzem!!! zreszt膮 cokolwiek bys nie odpowiedzi艂膮, to i tak b臋dzie 藕le, bo" - je艣li golisz-- to jeste艣 peda艂, facet z ogolonymi genitaliami wygl膮da jak pedzio i lalu艣 - a jesli nie golisz-- to jestes cham , bo skoro sam wymagasz od dziewczyny, zeby byla "zadbana" i wygolona, to jak mozesz sam tego nie robic. Jak ona to Ty tez!!!

Udost臋pnij ten post

MAXIOR jeste艣 sko艅czonym tch贸rzem skoro nie chcesz odpowiediec na to pytanie!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co za temat dla
pustak贸w :( zamiast cipek to 艂by sobie og贸lcie, to b臋dzie najmodniejszy wzorek :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a m贸j facet
sobie ostatnio ca艂e 'bikini' zgoli艂 i klnie teraz na czym 艣wiat stoi :P chodzi i w k贸艂ko drapie te wrastaj膮ce w艂osy... albo mi to ka偶e robi膰 :o ciekawe czy nadal jest za depilacj膮 艂ona? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja jedna
kole偶anka si臋 nie goli, ma 24 lata i nadal jest dziewic膮, a moja inna kole偶anka ma 16 lat, goli si臋 i dzieki temu uprawia艂a juz seks kilka razy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nuiedobrze sie dzieje
kurwa..ale temat..POLACY!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 temat zajebisty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahha a ja znam Deffffse
Defsa jest brrzydka i smierdzi. Kazdy j膮 mia艂 ale tylko raz bo drugi raz juz nikt nie chcial. Nie powinna golic cipy bo ma tak brzydka i rozjechana ze powinna ja zakrywac. pozatym wazy ze 1000000000 kilo ma brzydki pryszzczaty ryj krzywe zeby i zawsze miserdzi jej z ryja. Goli cipe ale o pachach czesto zapomina. NIe uzywa antyperspirantu i straznie 艣mierdzi. Musi sie bardzo zadko byl, albo tak obficie pocic. Wspoczluje jej

Udost臋pnij ten post

艢wietne szablony s膮 dost臋pne :) wystarczy wpisa膰 Lady shape i kupi膰. S膮 wielorazowe. Dzisiaj odebra艂am serduszko ;)

Udost臋pnij ten post