Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arenita

oryginalne pseudonimki

Polecane posty

Ja nie slucham pogloskow :D I nie interesuje mnie kto jest kim :P Oficjalnie to nawet nie wiem, ze jedna osoba moze miec kilka czarnych nickow :D

Calamity, I tak się niczego nie dowiem:P arenita 🖐️,niedobra kobieto:P:D Ja spać , no co Ty;)Jak bym mógł Ciebie opuścić tak szybko🌻

arenita---> kto sie skonczyl? O_O Ale wyznanie Ci strzelil :P Ramirez---> Jakbys powiedzial czego chcesz sie dowiedziec to by sie pomyslalo... Ja nie umiem czytac w myslach :D

arenita, zgadłaś;) Zdjęcie sprzed 3 tygodni:) z takiej króciutkiej wycieczki

AAAA Boryna!!! Ja kudlata, durnowata... i nieklumata :P Sama cos strzele, a potem nie pamietam :D Bo ja juz myslami jestem przy filmie moim :D

Gość calamity o co chdzi z tym
"Pod innymi nickami sie nie wpisze (choc ciekawsze), bo sie nie chce zdradzic" ???? czy jak wpiszesz sie opd innym nickiem to od razu napiszesz ze to ten twoj inny ??

janinko i jaki wybralas powiedz to ja moze pojde na ten drugi choc nie chce mi sie ruszac z pokoju u mnie cieplutko a tam zimnooooooooooooooooooo:(

calamity o co chdzi z tym---> Niby nie... ALe jak pisuje pod roznymi podczas jednej nasiadowy na kafe to zawsze mi sie omsknie i sie pomyle :D

Gość targaj dziada czochraj bobra