Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _LiLu_

Jadłowstręt

Polecane posty

Gość _LiLu_

2 i pol tygodnia temu zaczelam sie dratycznie odchudzac. Zastosowalam diete kopenhaska ale przez pierwszy tydzien zylam tylko na porannej kawie i wodzie. Nic nie jadlam bo chcial szybciej schudnac. Po tygodniu zjadlam tak jak w menu diety 2 jajka na twardo i nie moglam wiecej. Wydawalo mi sie ze jestem juz strasznie pelna i ze cale moje wysilki legly w gruzach. Znowu pilam tylko kawe rano, raz wypilam dwie w ciagu dnia . Przedwczoraj zaczelam sie fatalnie czuc wiec zmusilam sie do zjedzenia pomidora ale zaraz potem pomyslalam ze jak nie jadlam tyle czasu to moj organizm odlozy to co dostal w zapasy tluszczu. Wzielam jedna tabletke leku przeczyszczajacego. Wczoraj dostalam napadu glodu i zjadlam bagietke. Po pol godzinie wyrzuty sumienia mialam tak duze ze znowu nafaszerowalam sie (tym razem 3) tabletkami. Dzis wrocilam do kawy. Czuje glod, boli mnie glowa, jest mi zimno a nie moge zmusic sie zeby cos zjesc. Schudlam tylko 3,5 kg i to jeszcze bardziej mnie zniecheca. Zaczynam sie martwic bo na sam widok jedzenia mam odruch wymiotny. Boje sie za jak to dluzej bedzie trwalo moze mnie doprowadzic do bulimi lub jakiejs innej choroby. Co mam zrobic?

Gość migrena
ty chyba zartujesz, prawda?? bo chyba nie mozna byc az tak zdesperowana... :(

Nie zartuje. Wcale nie jestem zdesperowana, odchudzalam sie juz kilka razy ale zazwyczaj nic z tego nie wychodzilo bo po jakims czasie wracalam do normalniej wagi. Teraz cos sie stalo i boje sie zebym nie zapadla najakies g... tymu anoreksja.

Wiem ze mozesz mnie miec za idiotke, sama potrzylam na te dziewczyny z anoreksja i nie moglam pojac jak mozna doprowadzic sie do takiego stanu a teraz autentycznie je rozumiem... Gdy wkladam cos do ust czuje jakbym tuczyla swoje cialo :/

uwazam, ze 2 i pol tyg to za krotko by nabawic sie anoreksji, zacisnal Ci sie zoladek i stad ten odruch, ale powinnas pomalutku wrocic do jedzenia, jedzac kilka razy dziennie, regularnie na poczatek jakies malutkie porcje jedzenia, dziewczyno poanuj sie, glodzeniem sie nie odchudzisz, predzej czy pozniej wrocisz do jedzenia i utyjesz drugie tyle, ja jestem juz 3 tydzien na South Beach i uwazam, ze jest to najlepsza dieta jaka mozna sobie wymyslic, a stosowalam niejedna, schudlam 4 kilo zupelnie nie glodzac sie i bezpiecznie dla organizmu, pomysl o tym:) powodzenia!!!