Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam już siły kochać

nie mam już siły kochać

Polecane posty

Jeśli chcesz,pozwolę Ci odejść,nie skończy się tym,że wrócisz,nie skończy się tym że to ja będę błagał o powrót. Odejdę w ciszy,spokoju,bez awantur,płaczu i cierpienia. Nie mam już siły Cię kochać,ale mimo wszystko te 4 lata z Tobą to najpiękniejszy czas w moim zyciu. Żegnaj

Gość upppssss
najpierw soe upewnij ze ona chce zebys odszedl

Gość vivianka
Czasami miłość jest "toksyczna" czujemy że się męczymy, mogłybyśmy mieć lepsze życie bez tej osoby , a jednak trudno odejść. Co innego rozsądek , a co innego podpowiada nam serce. Cokolwiek byś nie zrobiła- będziesz cierpieć Moja ulubiona piosenka Edyty Bartosiewicz " Trudno tak, razem być nam ze sobą, bez siebie nie jest lżej...." - z tym że nie zawsze warto " dbać o tą miłość"

Gość sjheqwuirjfsd
to zawsze smutne ze laski nas nie doceniaja,ale ciebie kolego to chyba powaznie wzielo :-o

Gość sjheqwuirjfsd
pisze błagał :-o to facet a nie baba varianko

Gość vivianka
ups... przepraszam myślałam że jesteś kobietą ( ale w sumie w tym przypadku nie ma to znaczenia)

Gość sjheqwuirjfsd
jak by nie patrzyl wzielo chlopaka

Gość ziuuuu
żegnaj, ale pamiętaj, że tracisz coś cennego bo tak naprawdę nie wiesz, czy ona nie kocha. w swoim życiu też to przeżyłam. kocham bardzo. żal, że nie umieliśmy ze sobą porozmawiać, o tym czego potrzebujemy nawzajem. był podobny do ciebie, też odszedł, nie miał siły wydusić z siebie, że mnie naprawdę kocha 🖐️

Gość vivianka
sjhe....... widzę że też masz problemy z kobietami - a może też Cię jakaś zraniła i teraz jesteś uprzedzony? Tak na dzieńdobry nazywasz mnie wariatką- nie ładnie

Ona wie,że kocham.To już 3 raz,3 i ostatni kiedy chce odejsc do kogos innego.Zawsze walczylem ale teraz odpuszcze,nie mam siły

Gość sjheqwuirjfsd
vivianko masz problemy ze wzrokiem? napisałem varianko :-o nie mogle przekopiowac twojego nicka

Gość skoro odchodzi do kogos
innego to chyba cie jednak nie kocha.a byc z kims kto cie nie kocha chyba nie jest takie heppy

Gość vivianka
ziuuuu masz rację czasami nam się wydaje że jak kochamy- to powinniśmy rozumieć się bez słów. A niestety to nie jest możliwe. Szczególnie między kobietą a mężczyzną- potrzebne są słowa- szczera rozmowa ale bez ranienia się. Szczęśliwy związek to taki w którym partnerzy potrafią się komunikować.

Gość vivianka
sjhe... to chyba ze zmęczenia- wybacz, nie wiem dlaczego tak odczytałam- nie myśl tylko że jestem uprzedzona do mężczyzn

Gość vivianka
nie mam już siły kochać Kiedyś przedstawiano w TV jakiś sondaż z którego wynikało że zdradę traktujemy jako większy cios niż śmierć partnera. Ja też się z tym zgadzam- bo oprócz tego że kogoś tracimy czujemy się dodatkowo upokorzeni. Bardzo Ci współczuję,ale faktycznie nie masz już wyjścia. Ile jeszcze razy będzie Cię ranić. A może doceni Twoją męską decyzję- kobiety to lubią.