Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fulkorz

polskie kobiety sprzedają sie obcokrajowcom

Polecane posty

Gość fulkorz

za mieszkanie, pensję i wygodne życie. Materializm kobiet poraża, za grosz w nich umiłowania słowiańskich ziem i przyrodzeń. Nic tylko za germańszczyzną gonią z Zachodu.

Gość bo Polaki maja puste porponetk

Gość urodziny mam co cztery lata
Co się dziwisz , czym chcesz zachwycić kobietę skoro nie masz nawet pracy , 15-centymetrowego to kobieta wszędzie znajdzie i życie będzie mieć lepsze

Gość popławik
to prawda, że słowiańskie penisy pod zaborami się skurczyły ale od czego miłóść polszczyzny ... Wiem seks w krzakach bierze tylko młóðki ale kobiety powinny zrozumieć trudną sytuację rodaków.

Gość polska kobieta
szczególnie popularna jest ostatnio belgia i Anglia

Gość kobiety wala gruba bawarskie
schwanze niz polskie kabanosiki

Gość jakby was kto chcial
to robilibyscie to samo

Gość popławik
ostatnio sprzedają sie za ropę naftową i gaz ziemny

Gość a po co mi
bezrobotny leń? po to żeby go utrzymywać? żeby zrobić pranie i ugotować? żeby mnie nie doceniał?

Gość a polscy faceci zazdroszcza
...bo oni niestety nie maja wziecia na zachodzie, zreszta nawet rodaczki uciekaja od ich chamstwa

Gość
to wszystko z poodu polskiej ekonomi

Gość popławik
a miłóść to już nie istnieje, czy wy po prostu nioe wiecie już co to za uczucie

Gość czasem czeka
się i czeka, a miłości jak nie było tak i nie ma... jednak tak naprawdę każdy o niej marzy...

Gość czasem czeka

Gość popławik
wy czekacie tylko na czek, który nazywacie miłością swego życia

Gość gdy bieda przyciska
to uczucia szybko pryskają jak bańka mydlana... miłością nie zapłacisz rachunków...

Gość Smintlove
Pustaki jestescie. myslicie ze kobiety tylko na kase albo chate leca .

Gość popławik
kobiety ciągle o kasie nawijają

popławik - jak z tej miłosci na świat przyjdzie dziecko, a polski facet wypnie brzuch na kanapie i uważa, ze wszyscy powinni utrzymywać jego, bo jemu tak ciężko zarobić trochę grosza, a żona - to już jej obowiązek dogadzania mężusiowi we wszystkim, zarabiac pieniążki na jego i dziecko, sprzątanie mieszkania, obowiązek płacenia czynszu też na żony głowie, zakupy, sprzątanie itd... - tak wygląda większość miłości w wydaniu polskich facetów. I bardzo dobrze, ze tej miłości szukają u prawdziwych mężczyzn.Nawet obcokrajowców. Bo tylko tacy potrafią swoją kobietę i rodzinę utrzymać. Sa tacy, którzy dorabiają sie od przysłowiowej łyżki i są wspaniałymi facetami, bo mają ambicję - a tych jak na lekarstwo. Większość to smierdzące lenie, którzy uważają się za macho, a prawda jest zgoła inna. Dopóki tak bedzie się zachowywał polski facet, to niech nie liczy, ze swoją miłością zatrzyma kobietę. Tu potrzeba czegoś więcej niz tylko samej miłości. Ta jest dla uczących się nastolatków, których utrzymują rodzice.

Gość popławik
ty figazmakiem nie masz serca, nie masz nawet rozumu ... masz tylko kalkulator w głowie

Jacy wy jestescie nieszczesliwi, Polki wybieraja cudzoziemcow zamiast was, romantykow... na pewno leca na kase! Ja mam faceta cudzoziemca i wyobraz sobie, ze chodzi o milosc, wszystko placimy po polowie, a jestem z nim, bo jakbym miala sluchac jakiegos zgrzednego, krytykujacego wszystko malkontenta z Polski, to wolalabym byc sama. Oczywiscie sa tez fajni Polacy, ale niektorzy to chamy, buraki i mocni sa tylko w gebie, i co tu pieprzysz o milosci, romantyku za 3 grosze, skoro uwazasz, ze Polki sie sprzedaja, moze one po prostu sie zakochuja w usmiechnietych facetach, ktorzy je dobrze traktuja?

ona ma zdrowe podejscie do zycia, a Ty popławik to chyba z innej planety jesteś. Pewnie należysz do tych, co uważają, ze wszystko powinno kręcic się wokół ich penisa, bo to jest w ich mniemaniu \"miłość\". Czytając Twoje wypowiedzi to wcale sie nie dziwię, ze jesteś samotny, a zwalasz winę na kobiety. Żadna Cie nie chce, bo widzi, jakie z Ciebie ziółko. A Ty oszukuj się dalej, ze to o kasę chodzi :-D :-D :-D