Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham Swojego Kotka

co z kotkiem po przeprowadzce?

Polecane posty

Gość Ja bym taką Suzi zostawiła
Qatro-zwierzęta też stworzył Bóg i należy się im szacunek ! A twoje wypowiedzi świadczą o tym ,że jesteś egocentryczką i osobą niperzystosowaną do tego świata !

Gość susanna
nie ty jestes od tego zeby oceniac moje dostosowanie!!! ja nie mam nic przeciwko zwierzetom, tylko denerwuje mnie jak koty staja sie wazniejsze od ludzi!!!

Gość Ja bym taką Zuzannę zostawiła
Same imię Susi świadczy o tym ,że jesteś dziecinna,a gdybym miała do wyboru ratować kota ,a gimnazjalistów ,którzy zamęczyli psychicznie dziewczynę ,to wybrałabym kota ,lub inne zwierzę ,bo nie wiem czy wiesz (pewnie nie :o ),ale zwierzęta nie zabijają dla przyjemności ! A ludzie ( ??? ) Tak !

Gość susanna
po1 suzi to nie imie wpisalam tak o, po2 to nie suzi tylko susanna wpisalam, a po 3 to nie pisalam nic o gimnazjalistach tylko o domu dziecka!!! czytasz to wogole ???

Gość kiciarrraa
masz tylko jedną możliwość, musisz zabrać kotka z sobą. Przyzwyczai się na pewno, zadbaj o jakieś atrakcje dla niego typu duży domek - drapak, a najlepiej o drugiego kotka :) Ja mam w domu dwóch niewychodzących kocich rezydentów/

Gość suzannka skakanka
tobie to juz nawet 220V nie pomoze a piwnica jest dla ciebie w sam raz !!! pozdrawiam i zycze zebys w nastepnym wcieleniu (o ile cos takiego jest) byla KOTEM!!! Zegnam ozieble Kocham swojego kotka - bierz kiciusia i nie marudz!!! i maz tez niech nie marudzi!!! tepiej w mieszkaniu z wami niz w schronisku bez was!

Gość nadia777
wy jestescie popie...lone!!!!!!!!!!! człowieka do piwnicy a kota na salony!!! zal mi was

Gość Niektóre istoty nie zasługują
na miano "człowiek",zwłaszcza tacy którzy nie szanują innych ludzi ,czy zwierząt ! Najpierw nieważne jest zwierzę i drzewo ,potem ludzie starzy i chorzy,potem bezdomni,a kończy się na gazowaniu ludzi !!!!

Gość jkjhsjuftytf
no np. ty. Zwierzeciem jeestes i tyle. NIkt mnie nie przekona ze zwierze jest wazniejsze od człowieka

Gość Przecież człowiek to też
zwierzę !

Gość przecież człowiek to też
a ja z moim kiciusiem to nawet sex uprawiam

Gość Przecież człowiek to też
A w to akurat wierzę ,bo czego spodziewać się po kimś ,kto nie szanuje istot żywych ! :o