Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko jaa

dlaczego facet sprawia kobiecie wielka przykrosc, wiedzac dobrze ze ja to boli?

Polecane posty

Gość tylko jaa

Gość tylko jaa
po raz kolejny

bo ma skłonności sadystyczne oraz brak zdolności empatycznych

Gość hfakjfhaw
No właśnie, kuźwa!! Dlaczego??? Tez jestem ciekawa, bo wlasnie przed chwila moj mi sprawił taka przykrość :(

Gość bezbronna
ponieważ nie chce już być z kobietą, ale sam nie zerwie, żeby go sumienie nie dręczyło......więc robi specjalnie różne chamówy, żeby to kobieta zerwała...... żałosne, ale prawdziwe......

Gość Trudno powiedzieć
nie napisalaś co tobie zrobił ? Może warto żebys zmieniła go na lepszy model ?

Gość Może jest ciebie
tak pewny, że wie że co by nie zrobił ty i tak będziesz z nim ... Warto by było pokazac mu ze nie on jeden na świecie, nie uwazasz ... Wiec do dzieła :-D

moj mnie cialger rqani,a gdy chce zerwac to palcze ze ejstem jedynym sensem jego zycia i takie tam....wkurza mnie to juz...

Powód jest taki, że czuje się niepewnie w związku. Mówi przykre rzeczy ponieważ w ten sposób chce zwrócić uwagę na to, co się z nim dzieje. To tak jak z odrzuconym dzieckiem. Dziecko odrzucone [chociaż często z tzw.dobrego domu] chcąc zwrócić na siebie uwagę, na problem odrzucania, nie interesowania się nim, bierze np.narkotyki, uczestniczy w bójkach, pije alkohol. A wystarczy mu tylko zainteresowanie ze strony rodziców i pewność, że jest kochany. To samo jest z mężczyzną, jeżeli wie, że go ktoś kocha, ma tę pewność nie musi w ten sposób się zachowywać. Każdy człowiek tak się zachowuje. Każdy chce, żeby jego potrzeby zostały zaspokojone. Sama więc widzisz, że w Twoim związku czegoś brakuje.

To było do autorki topicku. Jeśli chodzi o Ciebie, skoro chcesz odejść, odejdź. On nic sobie nie zrobi na pewno.

no probuje juz ktorys raz i on mi nie pozwlaa odejsc;/ ech...ale moj problem to zupelnie inna historia...

Wybacz, ale nie wierzę. To pewnie Ty nie potrafisz odejść. Boisz się.