Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*aAa*

Jak tanio przygotowac urodziny??

Polecane posty

zrób jakies ciasto bez pieczeni i spoko a które to urodziny? czy tort jest konieczny? kady wie ze w ciazy nie ma tyle sił wiec nie bój zaby.....

mam przepis na krakersowca którego robie juz ze 3 lata non stop jest dobry nie piecze sie koszty niewielkie

jak chcesz zwalimy ci sie cała ekipa i pomozemy:) tych urodzin maz nie zapomni:)

Gość Anoola
Bardzo szybka i dobra sałatka paczka makaronu, np. kokardki puszka groszku zielonego pieczarki marynowane pokrojne w cwiartki ogorki konserwowe rowniez pokrojne cebula drobno pokrojona majonez, sol, pieprz Makaron gotujesz, studzisz, dodajesz wszystkie pozostale skladniki i mieszasz. To wszystko. Mozna dodac na koncu posiekana zielona pietruszke. Polecam!

jezeli chodzi o tort to radze kupic podklady i jakies dwa kremy.nie mecz sie z pieczeniem podkladow do tortu bo niestety nie zawsze wychodza.myslę,ze wyjdzie kolo 15 zł razem z jakimiś ozdobami,a w cukierni za mały torcik zapłacisz 25 zl

ja do gelwe nie jestem pzrekonana 2 moej kolezanki robiły i klapa ale w lidlu jest taka za 1.99 i wychodzi mi zawsze a co najsmieszniejsze to zrobiono dla lidl.polska przez gelwe:)

Gość 1254789630
Prosta sprawa!!!!!!Kup jakieś tanie ciastka i tort a alkohol to kup najtańszy

noe ta karpatka z lidla jest super mi tez zawsze wychodzi.mniam :) a ja mam przepis na slatki z brokul :) I. 2 brokuly,1 duzy pomodor,1 ogorek,4 jajka,jogurt naturalny,czosnek brokuly w rozyczki i obgotowac 2 min.wystudzic.pomodor i jajka w osemki,ogorek w plasterki.przygotowac sos z jogurtu i przecisnietego czosnku przez praske.ukladac warzywa w misce warstwami polac sosem. II. 2 brokuly,ser feta, sos j.w brokuly j.w,ser w kostke do miski zalac sosem i juz

a to przepis na szybkie ciacho :) 1szkl jogurtu naturalnego,1szkl cukru,1szkl oleju,3szkl maki,3 lyzeczki proszku do pieczenia,4 jajka wszystko wrzucasz do miski mieszasz lyzka,wylewasz na blaszke.na wierzch moga byc jakies owoce i kruszonka.piec 40-45 min. zawsze wychdzodzi i jest pyszne. oraz smietanowiec: ciato:3szkl maki,0,5szkl cukru,1 proszek do pieczenia,1 cukier waniliowy,5 zoltek,1 kostka margaryny. zagniesc ciasto.podzielic na 2 czesci chlodzic. pianka:5 bialek,1 budyn waniliowy,2 kawasne smietany 18%,1szkl cukru bialka ubic z cukrem,dodac budyn i 2 smietany,zmiksowac.wylac na jedna czesc ciasta.na wierzch zetrzec 2 czesc na oczkach jarzynowych.piec ok 1h