Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jola007

Ill animal to you, i feel a train to you!! co to znaczy.?

Polecane posty

I\'ll animal to you, i feel a train to you!! prosze mi to przetlumaczyc, bo znam te slowa, ale nie wiem, jakie znaczenie, jaki sens ma to zdanie w calosci... moze to jakies powiedzenie... nie wiem prosze o pomoc

Gość buhahahahahahahahaha

Gość dramat
bede twoim zwierzem, mam do ciebie pociag (chyba intercity...)

Debilne tłumaczenie word to word polskiego zdania:D Jestem jak zwierze dla Ciebie, czuję do Ciebie pociąg:D

Gość Jutkaaaa
Będę dla ciebie zwierzęciem, czuje do ciebie pociąg (chyba)

Gość dgfmbdo
jolu, marniutka prowokacja, marniutka ...

Gość dsdsds
raczej coś tym stylu Zwierzę się Tobie ,że mnie pociągasz:o

Gość wsdwe
zierzę ci się, czuję do ciebie pociąg a nie jestem dla ciebie jak zwierzę.

Gość hihi haha
wieic pierwsze to : zwierze ci sie! hihi : a drugie to: mam do ciebie pociag... oczywiscie tak nie powinno sie tego tlumaczyc ale to smieszne jest :) hihi fajowe!

Gość król świń przy stole
nothing is going around me :classic_cool:

:D:D:D afterbills - porachunki afterchirps - zapiski afterhealings - pozdrowienia Bar\'s bar - Barbara behind-eyes student - student zaoczny blind lottery-ticket - ślepy los brain tire fire - zapalenie opon mózgowych break down the first ice-creams - przełamywać pierwsze lody breasty cage - klatka piersiowa but eggs - ale jaja but how it? - ale jak to? can you throw me up? - możesz mnie podrzucić? chicken\'s feather! - kurczę pióro! coffee on the table - kawa na ławę Crossmen - Krzyżacy cut off myself a nap - uciąć sobie drzemkę cut percentage feet - obnizyć stopy procentowe dissolve your hair - rozpuść włosy do something without corpse - zrobić coś bez zwłoki do you divide my stentence - czy podzielasz moje zdanie dogs bone - psia kość! don\'t boat yourself - nie łudz się don\'t dust me in! - nie wkurzaj mnie! don\'t make a village - nie rób wiochy don\'t make stages! - nie rób scen! don\'t take yourself over - nie przejmuj się don\'t tear yourself - nie drzyj się don\'t turn my guitar - nie zawracaj mi gitary drive left interests - prowadzić lewe interesy feet of metals - stopy metali fiancée steam - narzeczona para field to write on - pole do popisu Fieldness - Polka first from the shore - pierwszy z brzegu give me the second time - daj mi sekundę czasu go out on people - wyjść na ludzi go to the second page of the street - przejść na drugą stronę ulicy Grandfathers - Dziady he killed her a stud - zabił jej ćwieka he survived a heavy profession - przeżył ciężki zawód heritage of prices - spadek cen I feel train to you - czuję do ciebie pociąg I tower you - wierzę ci I went out behind husband - wyszłam za mąż I wifed myself - ożeniłem się I\'ll animal to you - zwierzę ci się I\'m after breakfast - jestem po śniadaniu. immediate castle - zamek błyskawiczny in the face of hedgehog! - w mordę jeża! in the thing alone - w rzeczy samej it is after the birds now - jest już po ptakach it\'s after apples - już po jabłkach it\'s after birds - już po ptokach little ball for metal - piłka do metalu make the profit on time - zyskać na czasie memory is flying - wspomnienie lata new lazyman\'s lips - nowe ustalenia notebook in the rope - zeszyt w linie old good tenses - stare dobre czasy on every accident - na wszelki wypadek paintings coin - obrazy Moneta Rail on you! - kolej na ciebie! refugee of circumstances - zbieg okoliczności Rubik\'s ankle - kostka Rubika serious music concert - koncert muzyki poważnej shave a glass - golnąć kieliszek shit is going around me - gówno mnie obchodzi show me your spine, sir! - Krzyż Pański! slowness of word - wolność słowa smell the train - czuć pociąg step someone\'s hand - pójść komuś na rękę street robots - roboty drogowe sugar in one\'s bones - cukier w kostkach take one\'s legs behind the belt - wziąć nogi za pas thank you from the mountain. - dziękuję z gory the profits are flying on the hole - zyski lecą na dół there\'s a window-pane in the bed - w łóżku jest szybka these aren\'t cannons - to nie działa time swimming allowed - czas płynie wolno Tom divided their lottery coupon - Tom podzielił ich los train to the buried - pociąg do Zakopanego undertowel - podręcznik universal pregnancy law - prawo powszechnego ciążenia volleyball of the eye - siatkówka oka without a little garden - bez ogródek without pictures - bez obrazy without small garden - bez ogrodek writing on oneself - popisywać się