Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krola15

Brak miesiączki i nietypowe upławy...

Polecane posty

Gość Krola15

Mam wielki problem, okres spóżnia mi sie już dość długo. Kiedy miałam dostać miesiączkę miałam jakby upławy z krwią przez jeden dzień. Teraz mam dziwny sluz. Nie wiem czy mogę być w ciąży, nie jestem pewna. Błagam Was pomóżcie mi powiedzcie co ja mam robic!!

Gość ewqa2
Mozliwe,ze jestes w ciazy. Zrob test.

Gość ewqa2
A czy nie bola cie piersi, nie sa tkliwe?

Gość helenska19
Ja tez tak mialam, zrobilam rest i wyszlo ze pozytywny. Nie wiem jak Ty ale ja sie bardzo ucieszylam

Gość ewqa2
Ja tez przy takich objawach bylam w ciazy.

Gość Karola15
Blagam nie straszcie mnie ja jestem bardzo mloda, nie moge byc w ciazy, a czy jest cos jeszcze czego moga byc takie przyczyny??

Gość Karola15
nie bola mnie piersi, mam nadzieje ze to cos innego, moze jakies zapalenie??

Gość helenskaaaa
zrób test najlepiej. nikt tu nie jest jasnowidzem i nie powie Ci co to jest na 100%. a ile lat jesli mozna wiedziec?

Gość Karola15
jak napisze to pewnie pomyslisz ze jestem jakas ... mam 15 lat

łał... mam nadzieje ze jednak nie jestes w ciazy... 3maj sie i jak najszybciej zrob ten test. Przestaniesz zatruwac sobie mysli gdybaniem o najgorszym

Gość helenskaaaa
zrob jak najszybcjei test i sie nie denerwuj. moze to rzeczywiscie jakies zaplanie albo cos innego. A mialasd taka sytuacje gdzie moglo dojsc do zaplodnienia? Pekla wam gumka czy cos?

Gość dziecko idz do apteki
i zrob ten test, szybka jestes ale zdarza sie i w takim wieku.

Gość Wiktoryja20
Zaczne od tego ze poltora tygodnia przed miesiaczka mialam okropne uplawy i swedzenie . posmarowalam mascia przed 3dniami od spodziewanej miesiaczki dostalam lekkiego plamienia-krwawienia myslalam ze to poczatek okresu ale skonczylo sie to po 2 dniach. Nie bolaly mnie przy tym piersi tak jjak przed okresem .Dzien po tym zaczely bolec mnie piers tak jak na kilka dni przed miesiaczka..Czekam na okres.Ciaże wykluczylam dzis testem poza tym nie bardzo byla mozliwa wpadka ... odpowiedzcie czy mieliscie podobnie Czekam z niecierpliwoscia..

Gość tatyjka
Te plamienie , które miałaś przez dwa dni to mogła być miesiączka. Też miałam tak miesiąc temu, tylko przez dwa dni, dziwne brązowe plamienie, żadnych objawów wcześniej jak dawniej. Okres pojawił się dopiero w tym miesiącu, już normalniemoże brzuch mnie bardziej bolał ale nic poza tym. To zapewne zmiany hormonalne, lub nieregularny okres , mój lekarz mówi że tak czasami bywa, Ciało kobiety zmienia się w środku, hormony buzują:)sądząc po niku jesteś młoda, chociaż nieregularne miesiączki nawet starszych kobiet dotykają:)No albo stres zapanował nad Twoim okresem, i z tąd taki a nie inny:)Pozdrawiam

Gość Wiktoryja20
Tylko u mnie sie zapowiada na okres bola mnie piersi i czuje sie slaba...

Gość tatyjka
No i do tego, może jakieś zapalenie się dostało i mogło mieć również, wpłyyw na tą miesiączkę:)idź do lekarza, albo kup sobie w aptece Azucalen(lekarz mi polecił) to jest na delikatne zapalenia itd taki płyn do irygacji. Bardzo pomaga i jest bez recepty przynajmniej jak ja kupowałam był:)

Gość tatyjka
No więc może to tylko nieregularny okres, plamienie albo spowodowane jakimś zapaleniem lub zwykłe plamienie owulacyjne. I teraz może pojawi się spodziewana miesiączka, jeśli czujesz się tak jak przed okresem