Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pączusia

czy kiedys spotkam tego jedynego??

Polecane posty

Mam 18-lat...tak tak wiem...pewnie zaraz napiszecie ze jeszcze mam czas,ale to słysze caly czas!jestem ładna dziewczyna majaca co prawda to prawda powodzenie u facetow!Ale ja szukam czegos innego...trwalszego!!Przestaja mnie ineteresowac przygody konczace sie po kilku dniach!!Dlaczego nie potrafie utrzymac przy sobie faceta??Nie jestem egoistka,nie trzymam facetow zbyt krotka,nie zakazuje im spotykania sie tez z własnymi kumplami,bo i ja sama tez bym tego nie chciała!Nie zawsze daje facetowi tego co chce,bo na pewne rzeczy trzeba poczekac,albo sobie zapracowac!Nie jestem tez zimna dla nich,wrecz przeciwnie!lubie sie nimi opiekowac!co wy o tym myslicie?? co wy chłopcy o tym sadzicie??

Gość -989765433
Cz Twój nick jest przypadkowy?

Gość ---9897..........
A co ma piernik do wiatraka, który mąki nie mieli???

Gość Grand Central
Dziewczyno! Jesteś jeszcze młoda, nie śpiesz się! Wykorzystaj swój wolny czas na poznanie siebie, cieszenie się życiem, otaczającym Cię światem. Na poważne związki będziesz mieć jeszcze czas, uwierz mi, że to wcale nie jest takie piękne na jakie wygląda. Póki co skoncentruj się na sobie i nie szukaj na siłę, a miłość sama przyjdzie w odpowiednim czasie.

Gość Anaaaaaaaa
Grand Central ma rację nie śpiesz się z tym na wszystko przyjdzie pora. Ja mam 19 lat rok temu też rozpaczałam że nie mam nikogo a teraz jestem już w 6 miesięcznym związku i zastanawiam się czy tego nie skończyć bo brakuje mi tej wolnośći jaką miałam wcześniej. Owszem są piękne chwile jednak jak czasami widze jak inne dziewczyny w moim wieku jeszcze szaleja to im zazdroszcze. Nie zawsze w zwiazku jest tak kolorowo jak się to wydaje. Przemyśl to. Pozdrawiam