Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka30

Zostawił mnie dla 19 latki , OKROPNIE SIĘ CZUJE

Polecane posty

Pamietaj on odszedł i nie ma prawa wrócic chocby nie wiem co robił.... stac nas na lepszych

Gość kalinka-malinka
jesli 19 zaszła w ciaze bez skonczonej szkoly, to nie najlepiej o niej swiadczy...

Gość siadły sobie dwie takie
Wrócil? Zerwal z tamta? A skąd wiesz, co jej mowil o tobie? I dlaczego bez honoru? Czy jesli ktos chodzi z dziewczyna to nie ma prawa z nią zerwac jesli uzna że to nie to? Pierwsza dziewczyna juz koniecznie musi byc na cale zycie?

no a znajac jego rodzine to bedzie slub a na pewno cywilny. mam nadzieje ze pozałuje tego no i ze mimo wszystko bedzie kochał to swoje dziecko bo ono nie jest niczemu winne :)

Gość kalinka-malinka
otrząśnie sie szybciutko, szybciutko:) jescze nie dawno exio z 16 za rączke chodzili i sie bzykali gdzie sie da...buziaki, przytulaki, i te sprawy:)...a teraz? nawet sobie nie mówią "czesc"...chociaz wiem, ze ona za nim wydzwania, grozi, pisze... no i mnie tez sie dostalo- od pasztetów:D ogólnie- KOMEDIA..nie mój poziom, żebym dała sie wciągnąć w te gierki...

nie musi dlatego ja pozwoliłam mu odejsc po 7 latach jezeli sie zakochał. kazdy ma prawo

Gość Wrom
Przecież najlepiej przestać się w ogóle interesować życiem byłego, pełna obojętność - dobrze działa na zdrowie psychiczne i ułatwia poznanie innej wartościowej osoby.

Gość kalinka-malinka
do siadły sobie dwie takie napisałam, że nie chce go znać, bo nie wiem co on o mnie opowiadał tamtej..jak już tak śledzisz- SLEDŹ DOKŁADNIE i oczywiście, że nie ma honoru! - najeżdżając na tamtą, którą bzykał niemal na moich oczach...i błagając o powrót dziewczyne, którą zranił, bardzo, której zepsuł wakacje...z powodu gówniary, na której teraz wiesza psy...czy ktoś taki to mężczyzna z klasą?

Gość kalinka-malinka
ja nie mam zamiaru z jego powodu zrywac wiele interensujących, długoletnich przyjaźni!!! i juz mam kogoś na oczku...ale powoli, powoli

Ale jak można z 10 lat mlodszą , przecież to dziecko(w przypadku mojego faceta) ja bym nie mogła z jakimś gnojem z liceum się spotykać

Gość kalinka-malinka
z resztą... jak teraz patrze na eksia- to jakiś niski mi sie wydaje:) i wyłupiaste oczy ma- aż dziw że wcześniej tego nie zauważyłam...odkochałam sie na 100%

dokładnie byłam nie tylko z nim 7 lat ale takze z naszymi przyjaciółmi i ze znajomymi. Oni na szzczescie sa neutralni i dlatego moge spokojnie z nimi sie spotykac. i nie zrezygnuje z tego ja szukam :)

też szukam tyle że teraz takiej 18. Moje życie byloby bardziej kolorowe z taką dziewczyną.

to szukajmy wszyscy razem na pewno znajdziemy lepsze osoby niz nasi byli/byłe..

Gość jupiter
nie ma to jak kobietki 30 letnie one są najlepsze;)

Gość może i rżnąl się najlepiej
ale to same używane szmaty

Gość a o porządną 25 też trudno

Gość kalinka-malinka
wiesz, mając 25 lat znasz siebie;) wiesz w jakich kolorach i fasonach ci najlepiej, nie nosisz rózowych włosów i kolczków w nochalu bardziej o siebie dbasz, wiesz zcego chcesz jestes dobra w łóżku:D

DO KLINIKI-MALINKI trzymaj tak dlaej a on niech załuje bo jego strata a my idziemy do przodu trzymaj sie :)

Gość kalinka-malinka
nie zmarnuj mórwa najlepszego wielku przez frajera

ja nie zmarnuje nie dam mu tej satysakcji. teraz mam najlepsze lata mojego zycia :)

Gość kalinka-malinka
uciekam spać;) pozdrawiam cie... i fajna babeczka jesteś:D

Gość jupiter
chlopak 25 nie wiesz co dobre chyba ...18LETNIE gowniary nie wiedza czego chca, a Ty tyle lat na karku i chcesz sie uganiac z dzieckiem 18letnim co to jeszcze nie wie co to milosc no chyba , ze bawi cie skakanie z kwiatka na kwiatek ja mam tyle lat co ty i chce kobiety na zycie wlasciwie juz ja znalazlem :)